| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 377  [Dalších 267 >>]
LuncaB 94996
24.12.2012 11:12:30
Přejeme všem nádherné svátky. Hlavně zdravíčko a spoustu energie do druhé poloviny těhotenství. Hlavně pevné nervy a moc a moc odpočinku....~;((~;((~;((
Já si byla vyzkoušet postel v nemocnici a stačilo mi to. Máme to tady sice moc hezké, ale raději bych si tam šla lehnout až s mimískem v květnu :-).
Tak se mějte a ~3~~3~~3~ v novém roce. Jana Bára Kája a to naše mrně ~z~
Leena+Michalka listopad 09 101264
23.12.2012 23:09:55
Taky preji krasne svatky a hlavne si zitra nedavejte salat za dva, ja to zkusila dnes a uz mi teda bylo i lip :-). Tak at se zitrejsi vecer vydari jak ma .-).
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
23.12.2012 22:25:23
Holky, přeji krásné Vánoce plné pohody, smíchu, spokojenosti a smíchu!!!!!
Klárka Ouško 72598
23.12.2012 17:38:46
Ahoj Maminky,
přeji vám všem krásné Vánoce, klid, pohodu, lásku a radost! ~s~
http://www.pearshealthcyber.com/pf2012/?lang=cz&rcpt=lenka@barnys.cz
Lilypie Maternity tickers
Peťa+Dan+// 114828
20.12.2012 13:01:26
Ahoj holky,tak já už mám pro tento rok ko taky za sebou. Dneska mi brali krev na tripple a holt na výsledky si počkám a na UZ taky. No hlavně,že se dr zdá vše v pořádku :-) Ještě jsme stihli zajít i s Danem k dr. tak prej má kopřivku z jídla a zase zadní rýmu ~a~

Klárko bezva fotka z UZ a Holky až budete mít za sebou ty hektické svátky,tak nám do deníčku taky něco hodte,pořád chybí hodně měříků a fotek ~;)

Přeju Hezký den ~x~
Klárka Ouško 72598
19.12.2012 19:10:35
Ahoj holky, tak dneska jsem byla v Gennetu a dokonce ulovila i fotečku našeho broučka. UZ mi museli dělat 3x, protože si milostpán hrál na schovku ~b~. Dokonce mi druhej screening vyšel ještě líp, než ten první, takže jsem fakt udělala dobře, že jsem testy vůbec neřešila. Takže úspěšný den, ale vyčerpávající. Byla jsem tam od 12:30 do 15:15, takže se už těším do postele ~y~
Hodně štěstí všem! Teď už jenom nahraju fotku do alba a jdu do hajan.~h~
mamucha 133381
18.12.2012 23:54:39
Taky všechny zdravím. Dnes jsem lítala celý den po obchodech a sháněla dárky tak toho mám vážně dost. Ten bordel co jsem našla doma po příjezdu se nedá ani popsat, ale už fakt nemám sílu to řešit. Ještě 2 dny mi chybí do kontroly. Doufám že mi udělá sono už pěkně dlouho jsem bobka neviděla a taky chci mít jistotu že je vše ok. Sice mám pocit že se v bříšku pěkně převrací ale ještě to nejsou takové ty klasické kopance. Během týdne mi neuvěřitelně vyrostlo břicho a na váze o kilo míň.
Renčo uvidíš že to bude v pohodě, znám spoustu holek co to podstoupili a všechny mají zdravé děti (většinou holčičky).
Tak se držte, po Vánocích se pěkně překulíme do druhé poloviny :-)
Peťa+Dan+// 114828
18.12.2012 12:01:14
Zdravím holky, já dneska byla na zubním a opravdu jsem si to užila ~n~ No hlavně,že je to před vánoci. Jinak mám ještě podezření na neštovice u Dana,takže pořád něco ~:-D~q~

Reni jsem ráda,že je to v pořádku a v pátek na tebe budu zase myslet ~;((

JInak holky jsem ráda,že ko probíhájí v pořádku a miminka rostou ~p~
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
18.12.2012 11:55:50
Ahoj holky!
Reni, jsem ráda, že je všechno v pořádku!!!
Já byla dneska na kontrolním utz a miminko je v pořádku, odpovídáme 19+3, takže už jsme v půlce~b~~b~ a má "už" 300g. Doktor se ptal, jestli chci vědět pohlaví, ale odmítla jsem, takže překvápko, i když se přiznám, že to ve mně hlodalo. Jinak tak jak jsem předpokládala: předává mě rizikové poradně v nemocnici, hned jsem se objednala a 7.1. razím už tam, tak mě alespoň více pohlídají.
Holky, opatrujte sebe i bříška.
RenčaT 22693
17.12.2012 17:56:32
Ahoj holky,

tak já mám za sebou dnešní velký utz...tam se jim miminko líbilo,že vše vypadá výborně. Samozřejmě mi vzali plodovou vodu, takže do pátku budu vědět to ostatní... doufám, že to bude dobré. Jinak už víme, co to je :-), babičkám už jsme to dnes řekli...teď už vážně jen doufat, že testy dopadnou dobře. Říkali mi, že jsem v podstatě těsně za hranicí toho, co je ještě dobré a co už ne...tudíž jsem tak nějak docela uklidněná, že to dopadne. Mám prý teď tři dny ležet...tak udělám asi vosí hnízda a na velký úklid se prostě vykašlu. Jinak se mi to odebírání pv vážně nelíbilo...~a~...taky jak jinak :-)

Děkuji moc, že jste na mě mysleli...jsem dnes z toho totálně unavená. Alespoň, že ten opar se hojí...odpadnu už v osm ~h~
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 377  [Dalších 267 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.