| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 377  [Dalších 257 >>]
ILMA 35448
17.12.2012 13:46:28
Holky, ani u nás nebude letos úklid tak dokonalý, jak bych si to já přestavovala... no ale což... svátky si tím pokazit nedám ~;) V týdnu ještě vypucuji kuchyni, o víkendu ještě vytřu a vysaju a finito... Vánočně vyzdobeno doma máme, napečeno také - s tím mi fakt pomohl náš Martin a o víkendu s mužem nazdobili perníčky a já linecké, tak pak už si jen v klidu budeme užívat.
Jo akorát ty dárky dobalit - to nevím kdy. Přes den jsme pryč, pak je už i malej doma a večer snad usíná pokaždé déle než já :-)

Jinak přesně, pohyby jsou fajn, taky si to užívám, dokud to nejsou ještě kopance ~:-D
Gabčo, to já si to říct nechám, co nosím v bříšku, jen jsem navrhla doma klukům, že bychom si to jako doma nechali my tři pro sebe... hlavně muž je zvědavý jako blázen ~;) no a právě můj muž je z toho na větvi, že to nebude moct říct rodičům atp. Tak dokud nemám tendenci se prořeknout, když to sama nevím ~:-D tak jsem jim v sobotu přes skype na jejich dotaz ohledně pohlaví řekla, že si to necháme pro sebe a že to stejně ještě nevíme a bylo ~:-D No po počátečním šoku, že neprozradím řekli, že už vlastně mají jednoho vnuka a jednu vnučku, tak je to vlastně jedno - tak nakonec to snad vzali sportovně ~;) a ostatní snad taky budou nevyzvídat...

Tak a držím palečky všem, co tenhle předvánoční týden půjdou ještě po dr., aby bylo vše v nejlepším pořádku a abychom si všechny mohly v klidu užít svátky.
Mějte se, pááá

Peťa+Dan+// 114828
17.12.2012 12:28:03
Reni moc na tebe myslím a věřím,že ti to dnes vše dopadne dobře ~;((

JInak já mám tento týden taky lítání po dr,tak snad vše proběhne v klidu,hlavně mám strach z toho cestování,přece jen ty silnice jsou ted nic moc ~a~
No holky,tak na úklid já dosti kašlu,pač jen dnešní pečení Bábovky bylo s tím našim zlobidlem o nerva ~o~ Fakt obdivu ty zvá,co do toho ještě pečou cukroví.

Tak hlavně klid a pohodu a úklid neuteče,důležíté je být spolu ~x~
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
16.12.2012 20:37:41
Ahoj holky.
Taky teď před Vánoci nějak nestíhám sem chodit a číst. Přes den se snažím dovést do konce úklid, ale už jsem vzdala iluzi, že by úklid byl dokonalý. Holky vždycky něco vytáhnou, Gabča vysype krabici a hlevně je baví všechno, co zrovna uklidím, takže prostě bude pořádek, ale ne úplně dokonalý. No a večer se potýkám s cukrovím. Jako to dělám ráda, ale už je toho fakt dost, ale dost to odsejpá, tak už se na to příští pondělí moc těším. Ještě pobalit dárky, to musím zvládnout někdy přes poledne, když Gabča spí a Nati je ve školce.
Jinak přeji všem i nadále dobré zprávy z kontroly, Reni neboj, všechno bude v pořádku. Já jdu v úterý na kontrolu a ve čtvrtek na velký utz ve 20tt, ale shodli jsme se s mužem, že opravdu znova nebudeme chtít vědět, co se nám narodí, takže my budeme mít určitě překvápko až do porodu. Miminko kope, je to hrozně fajn, ještě to nejsou ty bolestivé kopance, tak si stále ještě to bříško i kopanečky užívám.
Holky, opatrujte se a na těch našich chodnících opatrně!!!!
Leena+Michalka listopad 09 101264
16.12.2012 11:11:38
Reni tak vidis, zitra uz je pondeli .-). Tak at to vsechno dobre dopadne. Ja mam ted zase trochu problemy s nejakym podivnym vytokem, ale hlavne ze zaludek uz celkem funguje jak ma, bylo to vycerpavajici. Na kontrolu jdu mezi svatkama, tak uz se nemuzu dockat. Tak at se vam vsem dari .-). Jinak jsem chvilku byla doma sama, tak jsem chtela zabalit darky a nekoupila sem balici papir, tak jsem to balila do papiru na baliky, jindy uz na to nebudu mit takovy klid a je to ekologicky, dulezite je si to nejak vysvetlit :-). Cukrovi uz mam popalene, tak Vanoce muzou zacit :-)
RenčaT 22693
14.12.2012 18:05:26
Já musím zabalit hromady dárků....a udělat ještě spoustu věcí, tak snad vše stihnu :-)

Byla jsem dnes na gyndě pro žádanku do Budějovic na pondělí, říkala mi, že mám zvýšené riziko podle krve...vůči mému věku, než by mělo být, ale že se to stává a dost často to nakonec je vše dobré, ale samozřejmě to není jistlé...bla bla bla...tak mě zase tak nahlodala, přitom už jsem byla docela v pohodě...ať už je pondělí, tohle bude asi pro mě dlouhý víkend...~a~

Tak si užívejte další předvánoční víkend v klidu a pohodě...:-)
Peťa+Dan+// 114828
14.12.2012 10:15:15
Ahoj Lunco už jsem si říkala,kde jsi. Až budeš mít chvilku tak se prosím přihlas do našeho alba jsi poslední,co nám tam schází :-) Je ta na adrese http://rodina.cz/kveten2013

JInak přeji brzké uzdravení ~;((

ILMO tak to je bezva ~R^ jen škoda že se mímísek nechtěl ukázat ~p~
LuncaB 94996
13.12.2012 19:11:10
Ahoj všem. ~z~ Úspěšně se za čas dostávám na net. Už nestíhám ani pročítat zprávy. Tak trochu neustále léčíme nějakou rýmu, nebo kašel ~c~. Střídáme si to s malou pořád dokolečka. Všem moc přeju zdravíčko a pevné nervíky. Ať nás ty mrňata moc nezlobí. A hlavně co nejmenší návštěvnost nemocnic ~d~
Blížící se vánoce pro mě znamenají čím dál víc práce, takže se tady dohadujeme, jak si má malá uklidit po sobě hračky a když neni ve školce, tak to potom stojí za to. Tak usměváčky a těšte se na ježíška.~;((
ILMA 35448
13.12.2012 17:06:43
Ahojte,
tak jsem průběžně sice četla, ale nějak nebyla chvilka napsat, hektický pracovní týden...
Dneska mám za sebou úspěšnou kontrolu u dr. v 17.tt, tak jsem hned klidnější. Mimčo se hýbalo, srdíčko tlouklo, bylo krásně vidět i čtyři komory, jen nožky křížilo v pokrčení, takže si s sebou neseme do nového roku překvápko, jestli to bude holka nebo kluk :-) velký utz mě čeká v lednu.
Držte se všechny hlavně se zdravíčkem v tomhle mrazivém počásku!!
Peťa+Dan+// 114828
13.12.2012 10:29:01
Reni tak to je super,že jdeš domů ~R^ ty postele v nemocnici jsou fakt za trest. No aspoň přijdeš na jiný myšlenky,mě ty nemocnice vždycky přijdou děsně depresivní ~q~

Leeno,no to je teda mazec,nespící dítko, já jsem ráda,že Dan aspoň po obědě dá hodinku .

No jinak u nás,já pořád někade poletuju za prckem a při snaze chodit s ním každý den ven,jsem totálně hotová. Přijdu si opravdu neschopně neb nic není,tak jak bych ráda. Ale co ono to neteče ~:-D
Leena+Michalka listopad 09 101264
12.12.2012 22:23:45
Tak jsem tady po sto letech, v tom denicku jsem byla jednou ze zacatku, ne ze bych nemela cas, sem koukam tak nejak pravidelne, ale spis nemam sil :-). Dite mi usina v deset, pres den nespi snad uz od narozeni :-). Renci moc na Tebe myslim a je super, ze jdes domu, vsude dobre, doma nejlip .-). Doma budes mit jen ty pozitivni myslenky a s nema prijdou uz jen pozitivni veci .-). Jinak ja dneska prvne konecne ucitila kopanecek :-). Bricho mam jak v devatym mesici a porad nic, tak uz jsem byla nesva, zvlast kdyz jsem u prvni bricho nemela a pohyby sem citila brzo. Tak opatrujte briska a at vas nic netrapi .-)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 377  [Dalších 257 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.