| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 377  [Dalších 277 >>]
LuncaB 94996
3.1.2013 17:40:28
Ahoj všem a hodně štěstíčka do toho dalšího roku. Prosím vás, nemáte nějaké zkušenosti, jak se zbavit tvrdnutí břicha??? Mě nařídil pan doktor ležet, že se mám kratší čípek, abch ještě nepotratila. ~n~
Leena+Michalka listopad 09 101264
2.1.2013 13:11:15
Tak Vanoce i ultravzuk mezi svatkama za nami :-). U nas to bude dalsi zenska, chudak tatinek :-). Jinak se omlouvam, ale do albicka vubec nechodim, snad casem mrknu, fotku mam teda jen jednu z 12. tydne a to jeste nepovedenou, sama se nefotim, protoze jen pres vanoce jsem pribrala 3 kg :-), ale pred otehotnenim jsem byla hubenour, tak vaha neni tak dramaticka, jen bricho mam teda jak velryba uz ted :-). Jinak Renco, urady asi ted nic, max. kdyz mas neco "specialniho", jako treba chces netradicni jmeno a pak nevim jak to je kdyz nejste treba sezdani,.. Jinak pred porodem jen najit doktora pro prcka a snad vic clovek nemusi, ale uz si to poradne ani nepamatuju :_(. Jinak mam nizko placentu, tak snad dostane rozum a posune se vys, jinak krom toho, ze se fakt uz valim je mi konecne dobre. Tak at se vam vsem dari .-)
mamucha 133381
1.1.2013 17:08:28
Taky přeji vše dobré v tomto roce. Ať se nám do května krásně těhulkuje a pak si užijeme ty krásné chvilky s prckama :-)
Jinak my měli taky divoké Vánoce, spoustu návštěv, vyvařování a uklízení, syn (starší) řádil jako černá ruka a včera odpoledne ho zčistajasna schvátila horečka, takže Silvestr prospal. Konečně mám první fotku miminka z druhotrimestrálního sona - ale doktorka to moc prosvětlila tak je to místo miminka kostřička ~e~ staršímu jsem to ani neukázala ať ho nevyděsím. Zítra se budu objednávat k obvodní a na sono srdíčka, tak zkusím poprosit o fotku ještě tam.
Držte se a dejte o sobě vědět.
Peťa+Dan+// 114828
1.1.2013 10:27:38
Holky přeji vám krásný Nový rok ~;((

U nás náštěvové šílenství a pak se celý rok nikdo neukáže,klasika ~:-D

JInak Reni úřady budeš řešit až po narození prcka,tedy max by jsi mohla řešit matriku,ale to jen když budeš chtít schválit jméno nebo jestli nejste s partnerem svoji.

RenčaT 22693
30.12.2012 20:57:59
Ahoj holky,

přeji všem krásný rok 2013....ať vše vychází podle vašich představ ~;((

My jsme měli trošku divoké Vánoce, všechno to uteklo a dnes na mě padá únava...to je síla.
Už teda pěkně rostu, připadám si ve všem jako slon....a asi to bude horší ~a~

Jo a poradíte mi někdo - prosím, kdy se mám hlásit a kde...co se týká úřadů? Já vůůůbec nic nevím ~:-D
LuncaB 94996
27.12.2012 11:21:18

Holky, také se přidávám k blahopřání. Všechno nej a hlavně zdravíčko.
Klárka Ouško 72598
27.12.2012 8:49:23
Gabko, nebuď smutná! Asi to tak mělo být, a ty můžeš aspoň miminku říkat jménem, ať si na něj zvykne :-) Překvápko stejně bude, až uvidíš, jak vypadá ;-)
Jinak já měla taky narozeniny!~z~ Jeli jsme to oslavit procházkou v ZOO a viděli jsme tam tu malinkou novou gorilku :-)
A dodatečně všechno nejlepší!!! ~t~
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
26.12.2012 21:14:06
Ahoj holky.
Tak máme po svátcích. Doufám, že jste si to všechny jaksepatří užily. U nás to bylo fajn, Gabča teda z toho byla trošku paf, tak okoukávala, co na to Nati a ta jásala jak se patří. Mi bylo na druhý den hodně špatně od žaludku a přitom jsem nic moc nejedla, tak jsem včera celý den ležela. Shodou okolností jsem měla narozeniny, tak jsem si je užila a nechala se obskakovat manželem~:-D DNeska už je to naštěstí dobrý. Jinak chobotničku taky už hodně cítím, tak je to super.

Holky, ještě jsem zapoměla poreferovat. Ve čtvrtek před Vánoci jsem byla na velkém utz. Všechno je v pořádku, placentu mám sice na přední stěně, proto mi trvalo než jsem cítila pohyby, ale nesahá do porodních cest, takže v pohodě. Miminko už má 320 g a daří se mu dobře. Co jsem byla ale hodně naštvaná a smutná, tak i když jsem mu třikrát řekla, že nechci vědět pohlaví, tak mi ho nakonec řekl. Nikdo tam se mnou naštěstí nebyl, takže zkazil překvapení jenom mi, já už to dál nešířím, ale fakt mi bylo do pláče z toho, že mě připravil o to překvapení. Manžel to vědět nechtěl, tomu jedinému jsem byla ochotná to říct, takže to neví nikdo. Ale mě to mrzí pořád, no, už s tím nic nenadělám.

Holky opatrujte sebe, děti i bříška.
Peťa+Dan+// 114828
26.12.2012 19:40:47
Zdravím ženy,tak co jak jste přežili vánoce??
U nás fajne, máme za sebou téměř všechny náštěvy a přežili jsme ~:-D Prcek si to taky užil a letos prvně i to rozbalování dárečků,mě udělal radost mímísek,pač ho konečně cítím,tak vím,že je v pořádku a výsledky testů ukážou.

Renčo,tak to je vážně bezva ~R^

RenčaT 22693
24.12.2012 12:09:42
Krásné Vánoce plné pohody, radosti, štěstí a hlavně zdraví přeji!!!!

Jinak první výsledky z genetiky jsou v pořádku ~:-D paráda, mám radost...jupí. Letošní Vánoce si vážně užijeme.

Bohatého Ježíška všem!!!
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 377  [Dalších 277 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.