Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
LuncaB | 94996 |
16.1.2013 13:31:42
Jojo, 3,5. Díky moc. Je škoda, že si to každý nemůže upravit sám. Kontroly a návštěvy u doktorů my máme na 1*. Chodí ke mě na vlásky asi 4 doktotky a tím pádem naše Baruška všechny lékaře miluje. Jak přijdem do čekárny, tak se hrne ke dveřím a ťuká, že už chce jít dál. Je to opravdová úleva. Protože ta představa, že rvu dítě násilím k doktorce je dost hrozná. Zrovna před týdnem jsem šla s Baru na očko a musela se smát i doktorka i sestřička. Protože Barča prošmejdí celou ordinaci, prohlídne hračky, během toho stačí otevřít pusu, aby se jí kouklo do krku. Zeptá se jaký máš dnes poslouchátko a když jí sestřička šla píchnout, tak jen začla .. maminko pomoc, to štípe. A neukápne ani slza. U zubařky chce vozit na křesle a jednou jí dali prstýnek a stím tam chodí pokaždé, že chce další, protože je hodná a nepláče. Tak snad bude i ta druhá taková hrdinka. |
Peťa+Dan+// | 114828 |
15.1.2013 12:01:50
To jedno UZ ti máznu a u Barči chceš dát asi 3 roky ?
My dnes byli s Danem na 18ti měsíční ko,chudák to tam zase prořval a tak nemám tucha,co mě to dr zase říkala |
LuncaB | 94996 |
15.1.2013 11:51:50
Ale, dala jsem tam dvě úplně stejné z UTZ a u Barči mám stáří 3 dny Trdlo. |
Peťa+Dan+// | 114828 |
14.1.2013 19:15:08
Lunco úpravy a mazání fotek může myslím jen spávce, já pod fotkama na to mám kolonky,ale vy asi ne,takže, řekni,co chceš máznout a já to udělám
|
LuncaB | 94996 |
14.1.2013 18:14:49
Holky, jak se dá v albíčku opravovat a mazat fotky. Já jsem sice seděla 7 let u PC, když jsem dělala v kanclu před kadeřničinou, ale tady se nějak nechytám . Možná je to tou mateřskou a těhotenstvím |
Peťa+Dan+// | 114828 |
14.1.2013 11:49:31
No tak velikost 38 patři k mému snu,chtěla bych se k ní vráti Ted bohužel mám spíše pocit,že se ze mě stává obří lokomotiva, už i nosím manželovu bundu,to je fakt děs
Teto týden mě čeká UZ,tak se nemůžu dočkat Jo LUnco pěkné foto z UZ |
Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
14.1.2013 10:32:53
Lunci dekujeme za nabidku, ale tehu kalhoty uz mam bohuzel porizene, musim je nosit pomalu od zacatku . A teda mam s pytlem a nemuzu si to vynachvalit . Ale je pravda, ze ted uz je to na chvilku a pak se to aspon vynosi,tak mozna ted jsou praktictejsi uz bez pytle, jen doufam, ze ten pytel na bricho nebude potreba i potom .
|
LuncaB | 94996 |
13.1.2013 18:54:27
Ahoj holky,
nechtěla byste některá super kalhoty. Koupila jsem je na MMB jako nové. Jsou od Nextu vel. 38, ale mě jsou bohužel krátké. Poslala bych fotečky nebo i rozměry. Hlavně se dají potom nosit i normálně, protože nemají ten šílenej pytel na pupík. |
Peťa+Dan+// | 114828 |
11.1.2013 12:31:41
Ahojte děvčata,tak koukám,že už budu muset vymyslet nějakou tabulku
Jinak taky mohu potvrdit,že malé dítě neznamená rychlý porod, Dan měl 2,40kg a porod úděsně dlouhej. Pokud to počítáte od odtoku plodovky tak nějakých 25hodin a pokud to počítáte od pravidelných porodních bolestí tak nějakých 13hodin. Takže těd doufám,že bych mohla mít něco rychlejšího Lunco,tak super,že už to máš už potvrzené Využije garderobu první princezny,ikdyž věřím,že pár nových kousků se nestratí Jo a pěkná fotečka v albíčku,jsem ráda,že už jsi se tam dostala Já už pokukuju,co mi chybí,ale bohužel do čtvrtka netuším,co budem mít,teda doufám,že se mrně ukáže. |
Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
11.1.2013 11:26:16
Gratuluji k holcicce, a pak ze holek je malo . Jinak na snadnejsi porod u mensiho ditete bych nespolehala, ja mela malou, ale uminenou , tak se ji ven nechtelo. Kamoska je drobna a rodila petikilacka behem hodky . Ale holky jsou vetsinou drobnejsi, taky to mam vzdycky o tyden jinak,po terminu mala nemala ani tri kila. Drobecek je teda do dnes, ale i tak je ji vsude plno . Tak se opatrujte vsechny, at vas nic netrapi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.