Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
21.1.2013 11:19:54
Klari, fajn, že je vše ok a pěkně jsi to vzládla. Mě to čeká zítra, tak snad to taky vydýchám.
|
Klárka Ouško | 72598 |
21.1.2013 10:44:01
Ahoj holky,
tak za sebou máme zátěžový test na cukrovku. Jsem ráda, že je to za mnou, ale nijak strašný to nebylo Nejhorší pro mě bylo to 2 hodinové sezení v čekárně na zadku bez čerstvého vzduchu, ale i to jsem vyřešila - šla jsem na záchod a tam se na chvíli vyklonila z okna Takže, kdo do toho přece jenom jdete, přeju, ať to zvládáte minimálně jako já! |
20.1.2013 21:12:34
Eli, určitě bude spinkací
A čančání je super, dokud ti to nezačne vřeštět, že česání tahá a že to nechce takové tričko ale takové. No, jaké jsem si to udělala takové to mám Ale je to fajn, to jo. Jinak u nás dobrý. Mimušo kope o stošest. Zub už přestal bolet, tak doufám, že ho v úterý dodělá a budu mít klid. Ještě mě v úterý čeká test na cukrovku, tak snad to bude ok. |
Peťa+Dan+// | 114828 |
20.1.2013 17:42:31
Mamucho no tohle má při každem těhu moje kamarádka, dr jí pokaždý zkouší nějaká ty ATB,má jich snad 5-7 druhů za to těhu. Každopádně mimi to nikdy neovlivnilo,jen je to nepříjemný. Tak se drž a ať je to brzo pryč. Jinak věřím,že Vašík se na sourozence těší,ono je to asi po narození přejde samo než si zvyknou. No a máš to s ním jednodušší,vím,že školkové děti si hrají rády na porod,ty chápou až moc
Gabi no změna to bude a já hlavně doufám,že i v tom,že holčička bude hodná a spinkací ne jako ten náš čert. A těším se na to čanáčání |
18.1.2013 16:37:43
Mamucho, přeji ať jsi brzy fit!!! To jsou teda šoky. No, já si taky pořád říkám, vydržet alespoň do 30tt, i když i tohle je brzy, ale přece. No, snad vydržím alespoň do 36tt, to už Gabča chtěla na svět.
Tak Vašík je šikovný, ale přece jenom 3 roky a necelé dva, jak to mám já, nebo rok a půl, jak to má Eli je fakt ještě velký rozdíl. Ale je šikula. Já to vidím na Nati. Když se narodila Gabča měla 4 roky a pobírala to za pochodu jakž takž, spíše řešila, že nechce abych byla v nemocnici, takže jsme se hodně bavily o tom, proč se miminka rodí v porodnici. Teď bude mít 6 a už si povídáme úplně o všem. Jak se tam miminko dostalo, jak se dostane ven, jak je právě veliké, co už umí, prostě všechno a vím, že mi bude velkou pomocnicí a parťačkou. Ale zvládnou to ty moje holky obě, to vím, budou muset a já už je teď zbožňuju všechny tři. Jo, Eli a gratuluji k holčičce, to bude změna po chlapečkovi, viď? |
mamucha | 133381 |
18.1.2013 14:08:11
A ještě k tématu. Vašík má 3 roky, švagrová rodila před půl rokem, takže je mu to docela jasné co ho čeká a moc se na bráchu těší
Nejdřív měl trochu zmatek právě v mimi od švagrové, protože to ze začátku pochopil tak, že si doneseme domů její mimi. Ale pustila jsem mu na youtube takové pěkné video jak si mimi hoví v bříšku a tak ví, že po jeho narozeninách až vykvetou květinky vyleze brácha z bříška a bude tu s námi. Moc se těší a všem říká: "Já dostanu brášku!" My mu taky tvrdíme, že to bude jeho nejlepší kamarád. |
mamucha | 133381 |
18.1.2013 14:01:42
přeji všem maminkám. Tak já jsem předminulý víkend měla pěkné šoky - začal mi výtok a hlavně jsem cítila šílený tlak a měla neskutečný strach že mimi ze mě vypadne. Sbalila jsem tašku do nemocnice, že pojedu na pohotovost ale nakonec jsem ulehla a celý víkend se max. šetřila. Po pár hodinách to totiž bylo mnohem lepší. Hned v PO jsem letěla na gyndu, udělala mi stěry, dala čípky na kvasinku a mrkla na mimi. Tuto středu jsem byla po měsíci na interně - vše ok, tlak se drží takže nemusím zobat žádné pilule.
Ale včera jsem měla poradnu a doktorka mi sdělila, že jsem na těch stěrech měla nález zlatého stafylokoka či co, prý to teď má dost lidí. Dala mi čípky ATB na 7 dní, že s nima má výbornou zkušenost a jsem zas s nervama ... Navíc je Vašík od Silvestra nemocný takže dnes jdem poprvé v novém roce ven. Měl angínu - poprvé ATB, a pak hned rýmu a kašel bez teploty Tak teď mám nervy ať to ode mě nechytne nebo jsem to chytla já od něj? fakt nevím. |
Peťa+Dan+// | 114828 |
18.1.2013 12:28:04
Ahojda,
no ty jsi si se zubem pěkně užila chudino Pro mě je bolest zubů katastrofa a zubaře nesnáším. No nechala jsi tam teda pěknou páku na to,že zub nemáš ještě hotový. Tak snad už to bude dobré. Jinak mimi si myslím,že to nepocítilo. No a Danovi se snažím vysvětlovat,že v bříšku je mimi,ale jelikož u nás žádný panenky nejsou,tak to nechápe a zírá na mě jak na cvoka a pak si chce teda šáhnout,což znamená,že se mi dobýtá do břicha,no samo mu to musím zatrhnout neb by sourozence umačkal. Takže u nás to bude asi do porodu zbytečný. no jinak já už z UZ vím,že u nás bude holčička jen tedy měla špatnou polohu,tak musín za 14 dní na další UZ kůli srdci,tak snad. Zatím čusík |
18.1.2013 12:03:34
Ahoj holky. Po delší době se zase hlásím, mám toho nějak moc, pomoc
Tenhle týden si užívám anabázi se zubem. V pondělí jsem byla na klasické preventivce. Zjistil, že mám prasklou plombu, tak se to jal odvrtávat a zjistil, že je to zhnisané a hluboké, ale neopíchal mi to a vrtal až k nervu, to už jsem vyskakovala z křesla, tak mi to zadělal a že se uvidí. Ve středu už jsem to bolesti nevydržela a jela na pohotovost, kde mi to opíchli (před tím jsem si vzala doma Brufen - manžel našel, že se vyjímečně ve 2. trimestru může, tak doufám, že je to ok) a otevřeli, abych vydržela do rána. Ráno jsem vyrazila ke svému, kde mi to teda znova opíchl a vytahal mi z toho zubu nervy, teď to mám provizorně zadělané a dodělat to jdu ještě v úterý. No, musím říct, že je to poprvé, co mám takhle něoc se zubem a když pominu, že jsem už v ordinaci nechala 3000 Kč, tak ta bolest byla šílená, teprve včera večer jsem se od pondělka trochu najedla a konečně jsem mohla alespoň pít. Teď už je to skoro ok, tak doufám, že už se ty bolesti nevrátí. Do toho Natálka lehla s nachlazením, manžel taky, aspoň že ta Gabča a já se držíme. Miminko kope osto šest, tak doufám, že ho ty bolesti ani ty injekce nijak nepoznamenaly a že bude všechno v pořádku. Jediné pozitivní, co na tom je, že jsem nic nepřibrala, takže teď ve 25tt mám pořád nahoře jen 3 kg. Ale raději bych více přibrala než ty bolesti, takže tak u nás. Na kontrolu jdu až v únoru, tak si miminko užívám alespoň těmi pohyby, ještě že už jsou, jinak bych se z toho zvockla. Eli, chtěla jsem se zeptat, ty máš Danečka taky takového mrňouse jako je moje Gabča. Vykládáš mu nějak, že v bříšku je miminko a že bude mít sourozence? Já se snažím, ale když Gabči řeknu, že v tom bříšku je miminko, donese panenku a snaží se mi ji tam nacpat - Natálčinu chou-chou, tak se manžel směje, že má pravdu, že na kocni tam takové bude a musím ho dostat ven, no fakt mu děkuji za připomenutí |
Peťa+Dan+// | 114828 |
16.1.2013 13:52:54
NO taky mi vadí,že mazat může jen správce,ale víc toho bohužel nastavení toho webu neumožňuje S těma dr to máš teda skvělý,moje dítě zase bohužel tuší,že to bude bolet,tak tam vyvádí jak šílený a to dělá fakt od narození,nevím,proč to tam tak nesnáší Přitom on jiný lidi rád,je družný a přátelský,zvláště na ženský
Jinak díky,že dáváte fotečky,já zítra taky přidám z UZ,jsem tak natěšená,že se snad zcvoknu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.