| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 7068  [Dalších 6908 >>]
leon-týna + 4 125736
7.8.2013 12:25:20
Sasanko kojený dítě může kakat 10x denně nebo 1x za 10 dní a je to v pořádku. Měla jsem už oba tyhle extrémy:-). Máme za sebou kontrolu v dr. Tak už máme o 100g víc než je porodní váha. Tak znova až za 2 týdny.
leon-týna + 4 125736
7.8.2013 12:16:25
Taky nežehlím, jen výjimečně, vytáhnu ze sušičky a skládám. Teď nevím jestli nebudu žehlit aspoň na malou. Pavli ty jen sušíš?
sasanka+2 63109
7.8.2013 10:46:26
Ahoj
Gratuluji Dag k maličké,koukala jsem i na fotky a všichni máme opravdu krásná miminka....~s~:-)
Dočítám diskuzi-rodičák už také došel,jinak my zatím látkujeme-teď ty pleny dobře schnou tak dávám klasický čtvercovky-připadají mi na mimi nejlepší a také nic nežehlím...to už musí být...jen teda hodně peru ale to jinak nejde....malá čůrá jak průtokáč-při každém kojení i mezi...ale nechce potvůrka moc kakat...nemáte někdo zkušennost že kojené dítko málo kaká...:~n~
A Leo závidím že malá chce dudlík...naše také saje výborně od porodnice ale dudlík nic moc..pořád trvá na té koze....No v pátek jdem na kontrolu tak doufám že budem přibývat jak máme....
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 9:36:47
Píchla jsem kolečko u kočárku~n~ Takže musím do cykloservisu pro nějaké lepidlo. Blbý je, že ani nevidím, kde je to píchlý. To je fakt vynález, ty nafukovací kola~q~
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 9:15:28
Mně už taky~g~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
7.8.2013 8:56:20
Ahojíček mamky

jeee už nepíšeme a těhulky~t~

Sam tak jsem ted jukla a mě přišla už mateřská

Já jsme dudu Pampe dala z důvodu že měl potřebu n+ěco dudat byl jak pominutej,ale nemá ho pořád veme si ho na uklidnění a když usne tak ho vyplivne:-)
taky jsme ti chtěla říct že malej Tadík se zabarvuje budu to krásný klučíík :-)))

jinak jsme dneska maleho od rána masírovala a prděl o 106,pak jsme spolu usli na bříško dala jsem si ho a ted se taaak zesral:-)))))))))))))a je spokojený
Pavlína tři+jedna 81766
7.8.2013 8:31:04
Sam u nás se nežehlí už dlouho, jen ty košile, rifle a pár mých kousků mezi lidi.
Kluci si něco oblíknou, vzápětí to zkypou, když to vydrží čisté, tak to mrsknou v kuličce na postel, tak se tím fakt nemíním trápit a žehlit.
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 8:25:35
Zatím nic na účtu nemám,ale minule mi dorazila až po desáté hodině- musí přijít~o~
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 8:20:47
Já už ani nežehlím (vyjímkou jsou košile a halenky, když si nějakou obleču, anebo vyloženě pěkné věci..), jinak už to rovnou skládám,uhlazuju a uklízím:-)
Pavlí, myslím, že to byla vyjímka, normálně spává tak do půl druhé, max. do dvou.
A teď spí od sedmi, ale už se tam chruje, tak mám po klidu. Čekám na tu mateřskou, jinak dneska nenakoupím, naštěstí mám zásoby všeho.
Pavlína tři+jedna 81766
7.8.2013 8:10:48
Samed tak to ti spal fakt parádně! Mě nejlíp spali drobci u bouřky, jak se ochladilo. Dnes v noci bohužel žádná nebyla, vyžhavený barák doběla, chjo. A to za hodinu musíme vyrazit do fakultky na kontrolu nedonošenců, to zas bude horor, budou jeden nebo druhý nebo oba brečet a já z toho budu na nervy koho utišit dřív. Na veřejnosti kojení obou fakt nezvládám, jedno dítě se dá kojit decentně, ale dva nee.

Leo třídění prádla, to je s vícerodětmi sranda, co? Já už když to tahám ze sušičky, tak třídím dospělé, děti, mimina a neutrál (ručníky utěrky apod), muž se vždycky diví, že mi jen vytáhnout prádlo ze sušky zabere půl hodiny :D
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 7068  [Dalších 6908 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.