| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 7068  [Dalších 6898 >>]
leon-týna + 4 125736
7.8.2013 8:04:37
Ahoj u nás taky paráda, malá se vzbudila jen ve 12, ve 3 a pak v půl sedmý. Teď ještě pořád spí ale malej mě v 7 vytáh z postele. Pampe dala jsem ji dudlík. Jsme krásně rozkojený, malá uměla sát hned jak se narodila a saje silně tak se nebojím že se zkazí dudlíkem. Má hrozně silný sací reflex, i když už je nacpaná tak chce dudat. V porodnici jsem ji dávala dudat můj malíček, jinak by plakala.
pampe 134211
7.8.2013 7:36:48
Leo a ty pouzivas dudlik pro malou?
Sam+3 kousky 13497
7.8.2013 7:31:55
Dnešní noc byla magická. Byla bouřka a Tomášek spal od 20.00 do 4.30 hod.~g~ ~b~Takže máme nový rekord, měla bych mu už koupit nějakej deníček a psát si to.
leon-týna + 4 125736
6.8.2013 22:46:46
Ahojda při večeru, tak jsem doskládala ty tuny prádla a zítra už jen roztřídit a je zlikvidováno, uf.
Dag, snad ještě nakoukneš zítra, jak jsi mi psala ohledně plín, mám taky kalhotkový froté od Popolini, ale oni jsou ještě moc velký na novorozence, takže si z toho budu brát jen ten vnitřek a budu používat zatím čtvercovky (mám klasický některý snad i po 5 dětech :-)) novorozenecký sklad a dovnitř tu vložku. Jiný plíny ani čtvercovky vyzkoušený nemám, takže neporadím. Ještě musím dokoupit svrchňáky, protože jsem je rozdala. Ale látkování rozjedu asi až příští týden, až budeme trochu zaběhlý.
Pampe, Just má Probio caps, jedu v tom taky~;)~:-D (ne nějak moc aktivně), pro tak velkou rodinu se to vyplatí.
Adri, ty Bio gaia jsem minule pro malýho měla, tentokrát prozatím zkusím hnát ty probiotika přes moje tělo do mlíka:-).
Jinak naše malá celý den nezabrečela, skoro pořád spala, ale teď je už asi hodinu a půl vzhůru, dudá a kouká, tak si ji po chvílích muchluju, je neodolatelná~s~.
Velký kluci nám odjeli na 4 dny pryč, tak jsme s manželem jak mladí manželé s 2 malými dětmi, to je najednou zas něco jinýho, máme se co smekat, nechceme, aby se malý cítil odstrčený, tak se mu musí víc věnovat manžel (naštěstí může pracovat z domu), teď spolu myslím usnuli~t~.
pampe 134211
6.8.2013 21:59:22
Taky jsem se chtěla zeptat na dudlíky...kdy jste začali používat a proč? Jaké jsou výhody a nevýhody? v tomto směru jsem dost nezkušená a dokonce i bez vlastního názoru:)

Leo, ty jedeš v Justu, jo? Zrovna nedávno jsem se tě chtěla zeptat, zda jej neznáš:) Já na něm občas taky ulítávám:) Ale mám jen 31 a pak modrej, zelenej, červenej a žlutej krém. Jak tam jsou ty probiotika? Jak se to jmenuje? Já v tom přehled nemám, už dlouho používám jen ty věci co mám a do jiných se nepouštím.
Sam+3 kousky 13497
6.8.2013 20:32:47
Hahaá, počkejte, až tady budeme naříkat, jak si ani nevypijeme v klidu kafe, protože batolata budou pořád někde šmejdit a lézt~t~
Sam+3 kousky 13497
6.8.2013 20:31:47
Adri, Tomášek chce jen jeden typ dudlíku, od Nuku, ten zahnutej, jakoby seřízlej. Ty rovný vůbec nechce.
Mimina jsou všechny krásný:-) A na Tayovi jsou ty exotické geny krásně vidět, hezky se vybarvuje:-)
Clever pleny stály 200 a je jich tam 58. Takže necelé 4 kačky za jednu.
adriM+M+N 55217
6.8.2013 20:28:44
Peti ty se drž, máš to náročné ~6~ Naštěstí to uteče rychle a nastane doba, kdy se děti něčím i zabaví, pak budeme pro změnu lítat za nima, ale to už bude jiná kapitola ~;)
adriM+M+N 55217
6.8.2013 19:46:58
Dagmoušku ta je krásná ~s~ Typově podobná po narození naší princezně bych řekla.
adriM+M+N 55217
6.8.2013 19:44:56
Ahojky,
Pampe super, já ti odpověděla do komentů, ale je to tam 3x ~e~
Probiotika vím, že se doporučují Bio gaia tuším, tady je jezdí kupovat do Polska, kde jsou mnohem levnější. Ale od Justu budou určitě taky moc dobré. Já zatím teda prdíky vůbec nemusm řešit, ale zase řešíme jiné věci no... A hlavně vždy jak něco napíšu, tak to zakřiknu..
A do Polska chci sjet koupit plíny, mají prý nějaké moc fajn Dada nebo jak se to jmenuje a vyjdou do 180 Kč a je jich tam teď nevím přesně kolik, ale dost ~t~
tak bych je chtěla vyzkoušet a v případě spokojenosti koupím více, protože to tam máme 15 km. Ale ještě nevím kdy pojedem, nějak se mi nechce lítat po obchodech v tom vedru. Skákli jsme dnes na koupák, malá to tam prospala ve stínku pod stromem s jednou přestávkou na kojení. A nebylo v týdnu moc lidí ~R^
Malá mi dudlíka nechce, vyloženě ji z něj natahuje. Ještě zkusím koupit jeden typ /zase to závisí na tom kdy se vydám nakupovat/, ten sednul Míšovi. Je fakt, že jich mám plno z těch balíčků apod, ale všechny jsou na jedno brdo. U dr. si dnes cucala prsty jak divá, to byla ale náhoda, protože jinak se trefí jen sem tam. Tak hned říkala že je lepší naučit na dudlík než ty prsty, ty už jí pak nevezmem.
Ale kvůli ní to nechci, to ne, jde o to, že i s malým mi to vyhovovalo, že se s ním zabavil, usínal s ním lépe, uklidnil se, o to mi jde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 7068  [Dalších 6898 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.