Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Edimaxik 10+II | 142962 |
6.10.2014 21:50:22
Tak u nás už se kope o sto šest-hlavně močák mám v obležení...Už mě to občas nutí změnit polohu při sezení nebo něčeho dělání, že se to prckovi asi nelíbí...cítím ho nejen v klidu, ale občas i za chůze...
|
........ | 64599 |
6.10.2014 21:09:01
Tak já to zas zakřikla.... bylo to ok a dneska večer mi tak třikrát stvrdlo břicho ale tak uplně hnusně nepřijemně do křeči že jsem musela chvilku jen sedět.... ach jo, já taky jen můžu doufám, že se mi čípek nezkracuje a je to jen jakási příprava na pozdější porod... na kontrolu jdu 23.10 tak jí pak zase poreferuju, řikala totiž že se ještě podívá na močovej měchýř, že byl asi vyčuranej a moc ho neviděla... ale že to je ok, že pro její jistotu... dneska jsem cejtila pohyby jen ráno a tak jsem ted večer zas vytáhla angelsounds pro jistou... a holky cejtíte teda pohyby jen když jste uplně v klidu? asi jo že... bylo mi řečeno, že to je normální , že mimčo má stále místo....
|
Trojmatka | 143963 |
6.10.2014 17:03:53
Ahoj,
tak já mám také Magnosolv, připadá mi že funguje dobře, ale já to tvrdnutí až tak nevnímám a co si pamatuji z minulého těhotenství, tak jsem sice tvrdnutí bříška měla docela často, ale nezkracovalo mi děložní čípek, takže tohle bylo v pořádku . Jinak v tom minulém těhotenství jsem měla Magnesium - myslím 6 tablet denně. Na běžném UZV u lékaře bylo vše v pořádku, mimi roste jak má a tak teď jen 2trimestrální screening za týden. Snad to bude také v pořádku. Jinak pohyby cítím už dost, ale ne jako kopance, spíše jak se tam mimi celé převaluje... Teď mi přijde že je to takové hezké období - břicho už mám tedy pěkné, ale je mi vcelku dobře, zatím nemám obtíže typu pálení žáhy, tak se snažím si to užít co nejvíc. Jsem zvědavá zda mimi ukáže jestli nás čeká holčička nebo kluk, abych se mohla začít rozhlížet po oblečení - co najdu po dětech, po neteřích a synovci a nějak to kompletovat jako celek |
........ | 64599 |
2.10.2014 11:00:42
qwertz - jojo pomáhá... včera večer mi po těch 6 tabletách břicho netvrdlo, moje dr řikala at ty šumivý neberu, že to nastartuje rychle v těle ale taky to rychleji upadá... kdežto ten prášek , že se to magnesium drží v těle dýl... jj beru 6 a když nepomůže budu brát 9, ale jsou tak nechutný , že nevim jak to dám.... Tahle moje dr dělala 20 let v porodnici v Podolí, rodila tam, takže u ní jsem si naprosto jistá, že ví co dělá..... cítim se u ní dobře, ptala jsem se ještě kámošky co chodí jinam a ta mi řekla, že do ní dr nešahal ani ve 30 tt tak asi některý to tak maj, že když viděj UTZ nevyšetřujou...
|
2.10.2014 10:10:51
Já mám taky magnosolv a maximální spokojenost. Jsem si sama koupila magnézko, ale to mi hned vysadila, že tohle je lepší a hned mi ho napsala s tím, že nejdřív jeden sáček a sama si to můžu zvýšit, kdyby se mi to nezdálo dost...Jinak jsem se dostala k dnešnímu dni na váhu před začátkem těhu, tak uvidím, jak rychle budu přibírat, ale snad ne moc. Jsem při těle už tak dost, takže bych ráda tak do 7 kilo. No uvidíme...
|
qwertz | 50213 |
2.10.2014 9:59:17
Wendy, pomáhá Ti to Magnesium? Ve druhém těhotenství jsem brala na tvrdnutí břicha 9 tablet denně (prý to bylo maximum) a nepomáhalo to vůbec. Teď mám Magnosolv (rozpustný šumák) 1x denně ráno a pomáhá to teda víc.....
|
qwertz | 50213 |
2.10.2014 9:54:49
Ahojky, mě také kontroluje vždy + normální UZ, měnila jsem MUDr. a teď jsem spokojená Z praxe vím že to nedělají všichni, můj předchozí gynekolog nekontroloval a ani UZ nedělal Jinak mám placentu taky na přední straně, ale pohyby cítím dávno - prý kvůli tomu že jsem hubená a potřetí těhotná Chutě tentokrát překvapivě nemám na nic Mějte se hezky
|
1.10.2014 19:54:30
mě teda kontroluje vždy, příští týden mi prý udělá i vnitřní utz, abychom věděli jestli se nekrátí kvůli tomu tvrdnutí. Jinak kopání jak který den, zrovna včera mi okopávalo močák-fakt výživnéale už se těším až ho uvidím. Příští týden mám ve čtvrtek poradnu a v pátek velký utz.
|
........ | 64599 |
1.10.2014 18:38:56
Jo a holky vyšetřuje Vás dr i na koze? Mě dělá utz ale nešahá do mě... na čípek atd.... což jsem ráda... aspon mi to tam nějak nerozcuchá ale zajímá mě jestli to tak má každý?
|
........ | 64599 |
1.10.2014 18:37:24
Ahojky, hlásim se taky po kontrole 19+6 dneska... všechno v pořádku mrňous byl akční akorát dr opět neviděla jestli kluk nebo holka... jednou nám řekla na 70 % kluk a od té doby neni vidět.... vypadá to na překvápko... ale aspon že má vše jak má být... napsala mi magnesko na tvrdnutí dělohy 6 tablet denně.... hematom zmizel.... jsem tak šťastná, že jsme v polovině a vše je ok. kontrola 23.10
Na pohyby řikala, že to je ok, že ho cejtim a jinak nemusim cejtit kopání, že je ještě čas, ale už ho cejtim o dost víc :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.