Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Edimaxik 10+II | 142962 |
14.10.2014 9:47:33
Ahoj holky, děkuji za podporu, ale bohužel jsem právě přijela z ultrazvuku a přemýšlím, která informace byla horší, jestli ta z pátku, nebo ta z dneška. Ledvinu našli, ale je cystická, takže zítra na genetiku a pak se uvidí...no jestli jsem do dneška byla na rizikáči z plezíru, tak jsem tam teď naprosto oprávněně...Každopádně už budu až do porodu, jestli to všechno dobře dopadne sledována U Apolináře. Podle zítřka další ultrazvuk buď za tři týdny nebo společně s invazivním vyšetřením, ale to prý snad nebude třeba. Takže zítra budeme moudřejší...
|
Trojmatka | 143963 |
13.10.2014 16:43:23
Edimaxik,
drzim moc palce na zitrejsi vysetreni a zkus nepropadat panice a verit ze byl prcek jen spatne natoceny. At to dobre dopadne! |
qwertz | 50213 |
11.10.2014 10:33:31
Naprosto souhlasím a myslím si totéž ;-) Také moc držím pěsti ať vyšetření dopadne co možná nejlépe
|
........ | 64599 |
10.10.2014 13:59:59
Edimaxik - jej , tak třeba ještě bylo mimčo špatně natočený a někde jí tam má.. budu moc držet palce! Jinak já vim, že v tuhle chvilku to je fakt naprd, ale kdybys to vzala optimisticky, pořád by mohlo žít v celku kvalitní život i s jednou... pokud funguje dobře. Takže ještě, že to neni jinej orgán u kterýho by to bylo opravdu uplně v háji Budu na Tebe myslet
|
10.10.2014 13:52:33
Ahoj holky, tak se hlásím po velkém utz....tak u nás velká euforie moc neprobíhá, protože nás čeká další vyšetření u Apolináře, jelikož doktorka dneska nebyla schopná najít po hodině pravou ledvinu, takže ji zřejmě prcek nemá...začínám propadat panice. Nakonec ačkoliv jsme to vědět nechtěli, tak po této informaci jsme si nechali říct i pohlaví, ale v tu chvíli mi to bylo naprosto šumák...Bojím se, co bude v úterý....nejsem ani objednaná na určitou hodinu, takže si to tam musím jít odtrpět...
|
qwertz | 50213 |
8.10.2014 20:59:42
Dneska snad mimi nespalo, měla jsem pohyby celý den, ale když mám ztvrdnutí břicha tak pohyb žádný necítím, je to jen pocit že prasknu jako bublina
|
8.10.2014 14:02:19
Tak s tím spaním jsem na tom podobně. Chodím spát kolem půlnoci, ale 3-4x za noc na záchod a ráno jsem jak praštěná. Když si jdu pak po obědě lehnout, tak pak nemůžu usnout v noci a ještě mi je kolikrát hůř. Jinak mě už nevolnosti pustily úplně, pro změnu začínám baštit, takže první kilo a půl je nahoře...nu což, snad se to nebude stupňovat. Asi budu muset omezit ty pochutinkyNo hurá zítra na kontrolu.
|
........ | 64599 |
8.10.2014 12:37:10
jo a taky se mi poslední dobou stává, že nemůžu v noci spát, prostě nemůžu usnou a jsem vzhůru do rána do 4 třeba, to je pak ráno celkem mazec sice to můžu dospat odpoledne, ale zase pak se to opakuje... Mám to nějaký rozházený... Už se těšim holky na konec řijna budeme už zase o kus dál a hlavně bude pryč 24 tt :)
|
........ | 64599 |
8.10.2014 12:29:47
dík, dík za info Mě se na dnešek v noci udělal opar, celkem na ně trpim a tak rok jsem ho ted neměla a zrovna dneska ráno vstanu a šup mám opar... Jinak se cejtim teda už lépe , ale stále musim mít žvejkačky na dosah abych někde nezvracela... V sobotu se chystám do Ikea udělat si hezkej den, tak doufám, že tam nebude narváno...
|
Trojmatka | 143963 |
7.10.2014 16:36:26
Wendy,
Necitim pohyby porad a ani jsem je necitila u prvniho tehotenstvi - a to v tom brise byli dva, takze by to melo byt asi intenzivnejsi... Citim je treba jen jednou denne nebo zase jiny den treba pri kazde jizde autem, neb mam pocit ze zrovna to se prckovi moc nelibi, tak protestuje :-(. A navic k pohybum - minule jsem ani nahodou nedokazala poznat zda se nehybe porad treba to stejne miminko, takze jsem to pak resila jen okrajove - kdyz byl pohyb kazdych 24 hodin, tak je to asi OK. Jinak bych se totiz asi tenkrat zblaznila... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.