Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zuzka+6 | 77009 |
18.8.2015 11:39:32
tak gratuluju ke svatbě Na 3D jdu až ve 20.týdnu - tzn. někdy konec září, začátek října... ale už od začátku jsem si na 100 % jistá, že to bude kluk Jo a včera mi poprvé po víc jak měsíci nebylo zle!!!! Paráda. Asi si koupím marlenku a pořádně to oslavím
Jinak teď jsem měla dost nervy, mladší syn mě kopnul do břicha a v nemocnici mi řekli, že mám velkou krevní sraženinu na děloze a že musím mít tak dva týdny klidový režim, jinak bych mohla potratit Teď ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak snad už bude všechno v pořádku... Tak zatím hezký den |
Máťa + 2 + // | 10181 |
12.8.2015 21:33:38
Ahoj
Tak musím říct, že svatební přípravy pro mě byly hrozně náročné, samotná svatba teda taky, bylo 38 st. a chvílema jsem teda měla fakt dost. Ale nakonec jsem vydržela do půl 4 do rána, překonala jsem krizi v noci v 11 a pak už mi bylo docela fajn... I jsem tančila a bavila se, nepila jsem vůbec a je vtipné pozorovat ty, co pili . Jinak svatební den jako takový proběhl nad očekávání a celé to bylo nádherné. No ještě dnes probíhal posvatební úklid a asi ještě pár dní to tu budeme dávat dokupy Jinak je mi pořád špatně, přes den se to dá, ale tak kolem osmé už je to na houby, jak mořská nemoc - motání hlavy, na zvracení, no už se těším, až bude líp. Holky byly jste už na 3D UTZ? Bylo vidět pohlaví? Já byla teď v pondělí v Gennetu na krvi a příští pondělí jdu na UTZ. |
Alena |
• |
9.8.2015 22:00:59
Ahoj, tak jaká byla svatba? Vše klaplo podle plánu?
|
Alena |
• |
6.8.2015 14:27:14
Ahoj, tak to máš termín stejně jako já.
Jakou plánuješ porodnici? |
jasminek | 96485 |
6.8.2015 7:34:07
Holky muzu se k vam pridat?Čekam druhe miminko 29.2.2016 Strasne se moc tesime o miminko sme se snazili pomalu 4let. Jinak mi je 26
|
Alena |
• |
4.8.2015 22:43:13
Jé, to já tak daleko ještě neplánuji . Myslím, že to necháme na přírodě, kdyby byly dvě, tak dobrý, ale určitě budu vděčná i za tohle jedno
Jinak já bydlím kousek od Prahy. |
Máťa + 2 + // | 10181 |
4.8.2015 21:40:21
Zuzko, to tě teda obdivuju, že zvládáš tolik dětí, školu a ještě nevolnosti. To klobouk dolů. To je hezké, že jste tak velká rodina
Aleno, já jsem ze severních Čech, okres Děčín . A hodně kamarádek teď má děti až takhle pozdě... myslím, že to je taky fajn. A plánujete jen jedno? |
Alena |
• |
4.8.2015 19:13:16
No jo, tak vy jste všechny zkušené rodičky. Já jsem nejstarší a čeká mě to poprvé, takže vlastně vůbec nevím, co bude... Doteď jsem si užívala život a dělala si vše po svém, takže to pro mě bude velká změna (teda pravda je taková, že jsem příliš mnoho času promarnila s někým, kdo nakonec děti nechtěl). A hlavně jsem samozřejmě nervózní, aby to všechno dobře dopadlo. A odkud jste, holky?
|
Zuzka+6 | 77009 |
4.8.2015 12:13:37
paráda, že už je nás tolik. mě je 30 a s manželem čekáme už čtvrté mimčo kluci jsou 6,5 a 3,5 a dcera má 1,5. Všichni jsou leden, únor, asi máme s mužem nějaký krizový květen nejstarší syn je 22.2., teď mám termín 23.2. tak jsem zvědavá, jestli budou slavit narozeniny společně.
Jinak, je mi pořád hrozně špatně, v podstatě už od 5.týdne těhotenství a jsem stráááášně unavená. Mám dělat na bakalářce, ale momentálně mi sebere všechnu mou sílu už jen vstát z postele a starat se o moje miláčky. Zatím pokaždé to přešlo 12. týden, tak už se nemůžu dočkat a odpočítávám dny... |
Máťa + 2 + // | 10181 |
3.8.2015 22:26:52
Nene, nemám . Jsem rozvedená. S novým partnerem právě děti nemáme. Já mám dvě z prvního manželství a on jedno. Spolu čekáme únorčátko a teda budeme fakt velká rodina .
Já pokukuju po kočárku, přítel po novém autě . |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.