| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5293  [Dalších 5213 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
29.10.2010 8:45:31
Tak si tak říkám jak jsi si mě onehdá ptala jak to všechno zvládám.... teď moc ne, kdybys to tu viděla.

skore za poslední 3 týdny:
péče o domácnost: 5% (naházet prádlo pračky přehodit do sušky a vyndat)
péče o děti: 30% občas přečtu pohádku, vazvednu ze školy/školy, občas píšu s Majdou úkoly, ráno jí dělám sváču
péče o mojí osobu: meju se, sprchuju, čistím si zuby ....
péče o manžela: 50% manželské povinosti 100% zbytek 0% :-) (poslední časově nenáročná zábava)

Ostatní holt pomáhá manžel...teď to jde že má standardě práce.

Takže asi tak ....

Jinak dnes jsme při hledání rukavic pro děti našla snubák~q~~q~, který jsem oplakala nechala si udělat duplikát a žila v domění že ju u nás vseptiku že mi spadnul do vody když jsem vytírala. Ale asi mi sklouznul do nějaké nepužívané rukavici a dnes jak jsme v tom zuřivě hrabala vypadnul....
...alespoň vidíš že i dlouhodobý úklid jaksi pokulhává.

A jinak manžel dneska volá smrtce do banky ....slíbila že předevčírem zavolá jak se vede naší hypotéce.

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
25.10.2010 23:06:15
Tak to je fakt lepší!

Kač.
Berush 5363
25.10.2010 21:56:30
kačenko, ačkoliv k tobě chovám převelkou úctu, tak teda soráč, ale na tuhle pozici kandiduje již jiný borec. Nejmenovaný nechal auto na parkovišti u domu auto 3 dny s klíči ve dveřích zvenku. Je to ten pán, co s ním mám dceru. Tu mladší. :-)
Kač. ♀ + ♂ 11157
25.10.2010 21:40:48
Lesněnko, v mailu máš ty údaje o mojí setře, když budeš potřebovat doplnit piš :-)

A pak ještě kontrolní otázka JAK SE POZNÁ DEBIL??
Já můžu napsat že stačí kouknout do zrcadla.Dnes se mi povedlo opusii auto a nechat klíče v zapalování na parkovišti v sídlišti a to cca na 3 hod.~q~~q~~q~
No naštěstí chmatáci měli dovolenou ...~g~

Co dodat. Magor!

úspěšnější dny.
Kač.
Lesněnka 14877
23.10.2010 2:13:24
Berush...cervene vino a chlapi..tady vidim jen jednu variantu, kterou opravdu netreba rozvadet verejne : )

Kacenko, mooc dekuju!!!....Vzycky jsem mela za to,ze si rada popijes...Drzim pesti na tu hypoteku!: )

L.
Berush 5363
22.10.2010 9:13:21
Lesněko - tak to bych snad na veřejném fóru ani neprobírala :-) ale ze strany manžela mám zakázané pít červené v pánské společnosti
Kač. ♀ + ♂ 11157
22.10.2010 8:45:58
Ač to vypadá že jsem notor tak já si dám panáčka Bechera když mě tlačí oběd a nebo když je mi mizerně duševně abych usnula. A tuhle páč jsem byla zralá na panáka pro těch jednání o baráku. Dva dny jsem kloudně nejdela a pak jedn panák a měla jsem ji jako vidle.

Jinak ve společnosti moc nepiju protože dřív než se dostaví nálada je mi blbě a chce se mi spát a propadám do smutku...

Sepíšu i se vzděláním a platem :-)

Tak asi tak... jo anvíc furt řídím :-(

Kač.
Lesněnka 14877
22.10.2010 3:36:28
Kac. to je presne co potrebuju, jeste jake ma tvoje segra vzdelani.. DEKUJU MOC!!!

Vy me tedy delate chute...uz se nemuzu dockat az se po posledni zkousce zhulakam ...a nemusi to ani zacinat na B:-)..i kdyz to by smakovalo nejlip...Co delate kdyz se (hezky receno) opijete??? ..ja se jenom smeju..jako debil..porad...slova ze me nikdo nevydoluje ( nastesti:- ) ), jo a taky se vysvlekam: )..to je jeste horsi...: (

dobrou noc: )

L.
Kač. ♀ + ♂ 11157
21.10.2010 20:58:03
No pokud se týče léčivých bylin tak jetraději mám Jégrmajsta :-) ale před mnoha lety jsme z jakéhosi žalu vaslopla půl lahve a tmám trošku respek před touto lihovinou :-)

Kač.
Berush 5363
21.10.2010 18:04:06
burčák a becherovka mají společné jen to počáteční písmenko - becherovka je určitě účinnější - ta spousta bylin má v sobě netušenou sílu :-)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5293  [Dalších 5213 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.