Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
21.10.2010 14:24:14
Asi něco jako Becherovka
Kač. |
Berush | 5363 |
21.10.2010 12:26:18
Lesněnko, to byl burčák .. a byl dobrý ... takže něco jako lék s vedlejšími účinky
|
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
21.10.2010 9:23:41
Ahoj,
no prostě baba byla hrozná! a krajně nesympatická to já prot ní jsem milá holka Lesněnka, myslíš jako kolik bere moje setra fyzioterapeut ? hele to ti hodím do mailu páč to vím úplně přesně za půl roku kvůli té hypce ždnej problém PS mám na ruce fantasticekej "tejp" ve tvaru chobotnice a skvěle to funguje fakt mi to neotýká. Ségra byla na kurzu tak nás olepuje veselejema japonskejma náplastma Kač. |
Lesněnka | 14877 |
21.10.2010 4:15:57
Kacenko, ja mlela z hladu..tys to myslela jinak s tema padouchama, a ja do toho pletu svetove velmoce
Mam na tebe veeelkou prosbu...ve skole mame "Group Project" a moje cast je zjistit platy zametnancu v oblasti "Physical Therapy" ( v zemi odkud pochazim ).....pokud by te to nestalo moc casu a namahy...mohla by ses prosim zeptat u tebe v rodine...muj email je: Kvapilova@yahoo.com Dekuju!!! ( pokud nestihas, vubec nevadi, projedu stranky uradu prace )... dobrou noc vsem: ) L. |
Lesněnka | 14877 |
21.10.2010 2:41:31
..padousi z americkych filmu??? no Kacenko pozor,pozor,.......v americkych filmech jsou zase vsichni padousi Rusove, vsechny prostitutky Ukrajinky...to se pak tezko buduje vzajemna tolerance mezi svetovymi velmocemi
Mato, moc moc moc gratuluju...to musi byt obrovska uleva...!!! Drzim pesti at si zbyvajici dny tehotenstvi uz jenom uzivas...a moc ti to preju..a pis jak se mas.... !!! Ahooj Dasi, zdravim!!! to jsou prijemne starosti...vybavovat domecek... Berus, zase pod vlivem... Jsem rada, ze se ozyvate ....... L. |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
20.10.2010 9:48:00
No kdybste viděli tu babu v bance.... to padouši z americkejch filmů jsou sympaťáci a hlavně venku skoro tma a ona neustále měla na sluneční brejle!! čímže mě neskutečně sr...a!
Kač. |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
20.10.2010 8:35:57
Mám tutém co Beruš a naprostá spokojenost.
A o financích ani nemluvím... včera si v bance vymsleli (ač jsme jim dali moje přiznání a potvrzení z FÚ že FÚ nedlužím) že chtějí abych doákzala že jsem FÚ zaplatila daňe. No mě je sice vyměřili ale neměla jsem ji povinnost platit (beruš asi ví ...nějaké odpočty na poplatníka nebo co) Takže jedu do banky jim vysvětlit jak se to má fakt se těším a fak mě serou! Už se těším až tam bude někaá tupá účednice která to nepochopí... No nic jedu do banky. ZAčínám mít pocit že to fakt s tíem barákem nebyla výhra...ještěho ano nemám a už jsm na palici. Kač. |
Berush | 5363 |
19.10.2010 23:53:45
šmarja, píšu pod vlivem ... Dašule...promiň mi to zkomolení
|
Berush | 5363 |
19.10.2010 23:53:11
Dašuzle, tebe jsem taky dlouho neviděla... já mám sušičku AEG Lavamat s tepelným čerpadlem a jsem s ní velice spokojená. S tou stavbou jste na tom dobře - my máme už rok a půl krásný pozemek /už teď nám za něj nabízejí skoro o třetinu víc/ a hádáme se jak koně kvůli financím...což mě velice se.. ale nějak se nemůžeme dobrat koncensu.
|
Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
19.10.2010 20:47:10
Ahoj Máto,
strašně moc gratuluju!! Co na to říká Aleš, už jste mu to řekli nebo jen naznačujete? Náš Ondra chce místo sourozence psa a pokud by nebyl pes tak kůň - stačí i poník Každopádně jsem moc ráda, že jsi těhotná, protože vím, jak jsi si druhé dítko přála, tak ať je vše v pořádku! Jinak Ondra dnes ceký den 40 horečky, takže si užíváme..už je neměl pár let, tak jsem z toho taková vyjukaná. Do toho 2x zvacel a má nateklé uzliny, chudinka. Kačenko, Sáro - jaký máte typ sušičky? Psaly jste o nich v diskuzi sušičky, ale konkrétní typ jsem nenašla. Jinak my se budeme stěhovat v průběhu ledna do domku, tak vybíráme všechny spotřebiče, tak kdybyste měly typy s vlastními zkušenostmi, budu ráda. V březnu jsme totiž začali s novostavbou, tak se konečně blížíme k cíli Mějte se moc fajn,D. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.