Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
19.11.2010 9:42:04
Máto gratuluju teď už to bde všechno dobrý
Tak dnesk jsem podepsali čerpání hypotéky... no a snad konečně dojde k předání. Takže bude-nebude mít barák protože dokud nebude přepsaný na katastru tak jako by nebyl náš nic s ním dělat nemůžeme..... Škoda že se to zdrželo, mohla jsme ho dostat k narozkám (jak říká manžel že letos by nemusel dárek sehnat) Jinak pro ilustraci jak vše vyšlapuje rychlostí šneka tak paná nám ho byla nabídnout 20.9.!!!!!! Tak pěkné přípravy na vánoce Kač. |
Lesněnka | 14877 |
17.11.2010 0:48:53
"dam" vinecko:)..."davam" zavani problemem
|
Lesněnka | 14877 |
17.11.2010 0:00:22
Ahoj,
Mata, to je bezva ze vse ok...neboj klepu na drevo.Citim z tveho prispevku pohodu!!!.. Kacko, Gratulace velka...uz se tesim az si davam u vas na zahradce vinecko... Dasi, tez moc zdravim! L. |
Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
13.11.2010 20:55:53
Ahoj Máto,
to je bezva, že je vše ok.Držím palce dále! Ondra do školy od září půjde určitě, protože si myslím, že by mohl jít už teď a natěšený je strašně moc Dneska mi zrovna říkal, že se nejvíc těší na matematiku a další abecedu, protože si myslí, že je ještě nějaká další, než kterou zná Teď už hláskuje slova po písmenkách, ale nepřečte to...Ale je to fakt tou školkou. U něj je to tak, že jak jsem ho dala jako nejmladšího do školkový třídy, tak ho ty děti táhly hodně dopředu.Rok musel držet krok s předškolákama. A jak je to s Aleškem u vás? Mooc vás zdravím pa,D. |
máta | 14884 |
12.11.2010 9:04:04
Co je u nás nového: jsem teď asi v 18tt, začínám pomaloučku cítit, jak se mimčo vrtí Dožila jsem se definitivních výsledků odběru chor. klků a vše je OK (teda vše, co můžou zjistit). Jsem mooooc zvědavá, jestli už to byl poslední šok v tomto těhu, nebo zda budou následovat další. Přeju si to první, ale věřím spíš tomu druhému :-(
Už jsme řekli Alešovi, že bude mít bráchu: vzal to bezvadně Tím, jak už je větší a zřejmě už jsme si o tom průběžně dost povídali, tak se mu to teď v hlavičce všechno spojuje a občas mě překvapí - např. asi po dvou dnech mi říkal: "ale mami, když teď máš v břiše toho bráchu, tak to nesmíš jíst žádný špatný jídla ani pití, protože to jde všechno bráchovi do bříška takovou trubičkou! To třeba nesmíš ... kouřit cigaretu!" Pozn.: v životě jsem nekouřila, ani manžel V práci se usilovně snažím něco dokončit, abych se mohla "hodit marod", ale furt se mi to nedaří, resp. pořád mi přidávají něco nového :-( Jinak jsem pořád hodně unavená, takže domácnost chátrá ... ale to se snad nějak vyřeší. Manželovi konečně vyndali i ty šrouby z nohy, takže ho taky budu moci čím dál víc zapojovat. Takže celkově: u nás dobrý, co u vás, holky? Dášo, půjde Ondra do školy? Má tu ještě někdo předškoláčka? |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
11.11.2010 14:45:39
Máto, to máš prvdu není cesty zpět.
Díky... letos jsem nějak zavalená A co u vás co nového? Kač. |
máta | 14884 |
11.11.2010 9:50:04
Kačenko,
tak to moc gratuluju Teď už není cesty zpět a nezbývá, než to nějak zvládnout! Mimochodem, nemám zase někde rozhodit Tvoje letáčky na kalendáře? To jako kdybys měla málo práce ... ;-) |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
8.11.2010 21:53:08
Tak jsme denska podepsali (konečně pro průtazích banky) smlouvu na naši nemovitost.
Teď už jen katastr a převod peněz od hypotéky ... a máme se na co těšit Kač. |
Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
30.10.2010 20:25:22
Hele já bych mě moc nechválila, kdybs tu viděla ten bordel. Chodba plná krabic,příchozí zboží , balíky na expedici materiál. Včera když jsme šla spát tak jsem padla doprádelního koše ne sprádlem ale plného obalů. Pak jsme si vzpomněl aže jsme is tam odlůaožila další dva protože je jaksi nemám kam dát než budu kompletovat.
Ale mě těší že to je na donu určitou a že 20.12. končí a padla...a pak jsme se těšila napohodu jak dám dohromady domácnost a v KLIDU budu pracovat. A místo toho jdu do práce. Já nevím že já debil nedokážu vymyselt něco co se dělá celý rok :-( a ne jen 2 měsíce v roce :-( Takže v tomto ohledu jsi na tom líp kač. |
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
30.10.2010 7:05:56
To jsi stejen ale dobra.
Ja to mam asi v opacnem poradi: Pece o manzela: 5% (ale asi to neni strategicky ) frfna....ale fakt, ze po par nocich po 4 hodinach spanku dam vzdycky prednost spis prazdne posteli.... u nas je to casto casove narocna zabava) Pece o domacnost 30% - jakz takz se mi to dari udrzovat - mohlo by to byt lepsi, ale manzel frfrna jen trochu Pece o deti 30% - to je tak na stejno s tebou. Oba ted jsou nastydly, tak mam vycitky, ze se o ne nestaram vic a nesedim doma a vlacim je furt sebou Pece o sebe?....hahaha....tak mozna pred 6 lety...teda kdyz nepocitam vycisteni zubu a umyti. Nastesti nemusime do toho resit tu hypoteku jako vy. Ale zacinaji me strasit Vanoce, tradicne opet na posledni chvili, i kdyz si rok co rok slibujeme ze darky budeme kupovat uz v srpnu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.