| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Africe

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 752  [Dalších 602 >>]
Miska 75327
30.6.2008 10:10:43
Ja jsem se akorat pristehovala do JAR. Neni to dlouho, co me tady na internetu vsichni strasili a odrazovali. Souhlasim, ze pro obycejne lidi tahle zeme nema asi budoucnost, ale pokud mate moznost tu byt na par let, mit zajistenou praci a ubytovani, tak jen vrele doporucuji. Ostnate draty tu jsou, mrize ve vsech oknech mame take, to si clovek zvykne. Alarm jsme zapinali kazdy den i v CR a nemocnice, kde bych mela mit svoje prvni miminko koncem srpna je hezci, nez GWU ve Washingtonu DC, kam jsme chodila do nedavna. Ne vsechno je tu perfektni, ale da se zvyknout a je to uzasna zkusenost. Elektrinu nam zatim nevypli ani jednou, v obchodech koupite jakekoliv zbozi a kdyz dodrzujete urcitou opatrnost, jako nenechavat nic v aute, zamykat se pri jizde, nechodit nikde po noci nebo ve spatnych ctvrti, tak neni az tak pravdepodobne, ze vas zabiji ci okradou. Pocasi je tu nadherne, priroda uchvatna ...Ja doporucuji!!!
Miska 75327
30.6.2008 10:10:14
Ja jsem se akorat pristehovala do JAR. Neni to dlouho, co me tady na internetu vsichni strasili a odrazovali. Souhlasim, ze pro obycejne lidi tahle zeme nema asi budoucnost, ale pokud mate moznost tu byt na par let, mit zajistenou praci a ubytovani, tak jen vrele doporucuji. Ostnate draty tu jsou, mrize ve vsech oknech mame take, to si clovek zvykne. Alarm jsme zapinali kazdy den i v CR a nemocnice, kde bych mela mit svoje prvni miminko koncem srpna je hezci, nez GWU ve Washingtonu DC, kam jsme chodila do nedavna. Ne vsechno je tu perfektni, ale da se zvyknout a je to uzasna zkusenost. Elektrinu nam zatim nevypli ani jednou, v obchodech koupite jakekoliv zbozi a kdyz dodrzujete urcitou opatrnost, jako nenechavat nic v aute, zamykat se pri jizde, nechodit nikde po noci nebo ve spatnych ctvrti, tak neni az tak pravdepodobne, ze vas zabiji ci okradou. Pocasi je tu nadherne, priroda uchvatna ...Ja doporucuji!!!
namana 80861
29.6.2008 18:41:01
Mas pravdu Eeko ze clovek sam vydrzi vice, ale kdyz ma deti tak to uz je neco jineho..pro ne chces to nejlepsi a hlavne bezpeci a to uz se pak na vse divas jinak..Takze jste obe ted z Afriky pryc?? Podle tech zkusenosti, co jste tam mely, tak to jste urcite rady co?? Nevedela jsem, ze je to v JAR az tak drsne..Mela jsem zato, ze je to jedna z nejvyspelejsich zemi v Africe..Manzelova rodina maji v Nigerii radu podniku, tak proto je mozne, ze nam jednoho dne oznami, aby jsme se tam prestehovali..Momentalne jsme v Dubaji a zatim to vypada ze tu chvilku zustaneme, ale kdyby k tomu stehovani doslo tak popravde si to nedovedu predstavit..Dubai je preci jen vyspela a s bezpecnosti je na tom lepe treba nez CR..To by pak ta Nigerie byl asi sok..No uvidime jak to dopadne treba tady zustaneme naporad..
Nelie 25076
28.6.2008 1:07:31
souhlas - Jitus, ono kdekoliv mimo Afriku je lepe. Bohuzel tu krasnou zemi uplne znicili. Kdyz jsem byla na dovolene v Namibii tak jsem neverila, co za 10 let je mozne udelat - misto parku pisek, vymlacene domy a hotely, obchody prazdne, nad hlavnim mestem obrovska socha prezidenta-osvoboditele..v ruce ma samopal a je videt z sirokeho okoli...
Jitka A 47882
24.6.2008 23:05:21
No, ja teda nevim, ale UK asi neni nejlepsi volba momentalne.... Ceny domu tu padaji, a kdo muze tak se snazi odjet take....
Nelie 25076
24.6.2008 16:50:38
Eeko, ne, dcera lita z Vancouveru k babi do Brna, ale k babi do Cape Town ne. Ja ji samotnou do Afriky proste nezvladam pustit...
Romana
  • 
23.6.2008 21:47:31
Ahoj vsichni moc se omlouvam ze jsem se tak dlouho neozvala nemohla jsem nejak najit tyto stranky,myslela jsem ze jsou zrusene.doufam ze jste vsichni v poradku.tesim se az odepisete.
Nelie 25076
23.6.2008 17:18:43
Zila jsem v Namibii (a souhlas s Angelinou Jolie - je to krasna zeme) a nekolikrat v Jar - naposledy pred 4 lety. Na dovolenou - nadhera. Ale jsem moc a moc rada, ze uz tam neziji...Zivot ve strachu, za ostnatym dratem neni nijak prijemny. Elektrina vypina, voda vypina, jednat s uredniky chce obrovskou trpelivost a spoustu casu (to cesky urednik je zlata hvezda). Z mych kamaradu a z rodiny snad neni clovek, co by nebyl aspon jednou prepaden a okraden. Znamym vypalili farmu, rodina ztratila vse ale nastesti jsou zivi a utekli na Novy Zeland. Manzel je jihoafrican, ma v Kapskem Meste rodinu a odmita i jen zminku o dovolene (k velke litosti nasi dcery, ktera si zivot v Jar zamilovala a moc by chtela zpatky.) Obrovske pozitivum zivota v jizni Africe - sluzky. Po tom se mi moc a moc styska, v zadne jine zemi si sluzku dovolit nemuzu.
namana 80861
23.6.2008 13:01:44
Od meho muze zije a pracuje v Nigerii vetsina jeho pribuzenstva..nekteri jsou spokojeni, nekteri se vrati domu a zpet uz nechteji..a nekteri se vrati a zjisti, ze bez Afriky nedokazi zit a vraci se tam nastalo..zvyk je zelezna kosile a asi opravdu zalezi na tom jak se clovek dokaze prizpusobit ceho se dokaze vzdat a co se dokaze z danne situace naucit..Ja Nigerii znam jen od vypraveni od nich, proto jsem se chtela zeptat na nazor holky z Evropy, my jsme zvykli preci jen na jiny standart..Nelie divala jsem se ze jsi zila v Jihoafricke republice byla jsi tam spokojena?? I kdyz chapu ze nemuzu srovnavat JAR s Nigerii..
Jitka A 47882
23.6.2008 10:47:34
Jo, ja vim, ze rozdil to je. Jen se mi moc nelibi odsuzovani zemi, o kterych nikdo moc nic nevi.

Znam i divcinu, ktera byla v Nigerii pul roku, a po dvouch letech, kdyz si dokoncila vysku se tam vratila dobrovolne a zije tam uz asi devet mesicu... a je spokojena.

Ono hodne zalezi, jak se clovek zaridi at jste kdekoliv na svete.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 752  [Dalších 602 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.