Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Konzerva | 153011 |
12.2.2024 21:28:14
Líčím si jen horní víčka. Udělám tmavou linku a pak nějakou barvu do ztracena.
Linku dělám tmavou tužkou, ne ostrou a tenkou, protože tou další barvou tu linku trochu rozetřu, aby přirozeně přecházela do té barvy. Barevné líčení volím decentní - hnědá, šedá, lehce do modra nebo do fialova, a rozetřít doztracena. Dělám to jen na tom horním pohyblivém víčku, nejdu s tím na tu oblast nad. Můj problém je ten, že do 2 hodin se mi to líčení rozpije a rozplizne na místa, kde nemá co dělat, typicky na spodní víčka. Vyzkoušela jsem varianty mastné stíny (v tužce), ty sypací (i s nějakým mastným podkladem), různé značky. Řasenku téměř nepoužívám, protože tam to funguje podobně - za 2 hodiny ji mám rozmazanou na spodním víčku. Ale tam tomu aspoň rozumím - pouští to i ze spodních řad a usadí se na spodním víčku. Ovšem když mám stíny jen na horním, tak jak doputují na spodní víčko, to je mi záhadou. Nemáte prosím nějaký tip nebo vychytávku, co se mnou? |
Girili | 117849 |
18.11.2023 19:16:07
Taky doma něco mám, přivezla mi korejská kamarádka přímo ze Soulu. Trochu dotčeně mě napadlo, že asi vypadám sešle, nevěděla jsem, že to v Koreji tak frčí.
|
Girili | 117849 |
18.11.2023 19:00:40
Vlasy: šampon + keratin, občas barva.
Obličej: hydratační krém, make-up, tužka na obočí, řasenka, jelení lůj. Před/při menstruaci krémy trochu obměňuju za něco na akné. Na tělo a ruce obyč. tuhé mýdlo, deodorant. Nárazově: krém na ruce a krém na paty, lak na nehty. Velmi výjimečně sůl do koupele. Jo a zubní pastu, regiment zubních kartáčků - od obyčejného, přes sonický ke všem velikostem a tvarům mezizubních (za chvíli s sebou budu všude vozit i zubařské kreslo ), nárazově ústní vodu. Myslela jsem si, že toho tolik není, ale když jsem to tak sepsala... |
Alraune | 129596 |
18.11.2023 14:46:25
Misha, Mizon, je lepší to koupit v eshopu, než v Sapě.
|
Vojtovka22 | 160224 |
17.11.2023 15:10:47
Používám šampon a kondicioner na vlasy, levný krém a levný pleťový olej na pleť, makeup Essence sedí mi nejvíc, tvářenku a tužku na obočí. Na tělo bud sprcháč nebo mýdlo. ToŤ z mé kosmetiky vše.
|
Aninabe | 9885 |
17.11.2023 11:07:24
Jen na okraj, kupuju si kosmetiku z Číny, nikdy se mi z ní nic nevyrazilo. Paradoxně na rozdíl od kosmetiky české. Oteklé oko jsem neměla 2 roky, což je nevídané. Ovšem čínká řasenka, čínské mastné stíny. Z různých v Česku kupovaných se mi to dělo celkem pravidelně. Takže osobně bych to tak neprožívala. Ale kupuju přímo z Číny, ne v Sapě.
|
holkamodroočka | 156337 |
17.11.2023 6:51:21
Nechci googlovat, když si můžu nechat poradit konkrétní značku, která se někomu rád osvědčila. Už jsem tady dostala spoustu užitečných tipů, přestože jsem mohla googlovat.Kolegyně byla zrovna ta, které by to nevadilo koupit v SAPA. Ale to bych si ani pro sebe, ani pro druhé, netroufla.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
16.11.2023 22:28:10
No a zkoušela jsi googlit?
Je toho spousta, různé značky, nabízejí eshopy i kamenné prodejny. Těžko soudit, co konkrétně si tvá kolegyně pochvalovala. Asi bych hledala podle toho, o jaké konkrétní produkty máš zájem. |
Despi | 158359 |
16.11.2023 20:44:35
Kdo mi vysvetlí, v cem je korejská kosmetika jiná nez ostatní vyrobci?
Já mám trošku strach, že prekupníci v ČR vyberou ten největší shit z Koreje a posílají to sem jako extra tridu. |
kachna_ | 144932 |
16.11.2023 18:52:18
- Libovolný krém na ruce a tělo - občas
- olej na obličej, krém na obličej, krycí krém - šampon, sprchový gel, pěnu do koupele |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.