Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lady V. | 139699 |
25.2.2016 17:33:20
Před více než čtyřmi.
|
Epepe | 89236 |
25.2.2016 17:07:18
... takže se to dělalo i dřív.
Už tak před dvěma tisíci lety. |
F. |
• |
25.2.2016 16:36:54
Taky by mě zajímaly zkušenosti, syn (7) jde na obřízku v dubnu. Doufám, že to bude dělat zkušený doktor, a ne někdo, kdo s tím dosud přišel do styku jen párkrát. Kamarádka nechala obřezat syna ve dvou letech (měla náboženské důvody), a něco se jim tam v nemocnici nepovedlo, měl pak nějaké větší komplikace (Fakultka v Praze).
|
Zuzkaaa |
• |
25.2.2016 16:20:35
Můj ex měl klasickou obřízku. Dělali mu ji jako dítěti, podrobnosti si nepamatoval. Bude mu letos 60 let, takže se to dělalo i dřív. Chválil si to kvůli lepší hygieně, nemusel přetahovat.
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
25.2.2016 15:56:55
A je to určitě obřízka?
Nebude to řešení fimózy plastickou operací? Byla jsem se synem ve 3 letech. "Háček" nešel použít - resp. nešlo to s ním. Normálně má přetahovací předkožku. Jinak dobrý, hrozné bylo probuzení z narkózy, ale to dělaly skoro všechny děti - měly hysteráky a mlátily nás ( matky). Ćůrání pak dobrý - nepamatuju na nějaký bolesti a synovi už je 17, taky si myslím, že to na něm nic nezanechalo. |
Danielaton | 90291 |
25.2.2016 15:53:47
Dobrý den, už tady to téma určitě bylo, ale přece jen se zeptám. Byla jsem po roce zkoušení mastiček a koupelí poslána chirurgem se synem (7let) na obřízku. Má zúženou a zjizvenou předkožku jen s dírkou na čurání,ale to mu problém nedělá. Za měsíc máme termín. Má někdo zkušenosti??????
|
Andrea |
• |
19.2.2016 5:36:12
Dobrý den, taky teď řešíme problém s učuráváním u našeho 5ti letého syna :( po urologické stránce je vyšetřen a vše v pořádku. V noci spí klidně, ale přes den jde někdy i po 3 minutách a z toho někdy po hodině.. Dostali jsme doporučení k odbornému pediatrickému vyšetření, tak nevím, jestli to absolvovat, nebo to nechat zatím tak a čekat, že se to snad uklidní samo! Žádné problémy doma ani ve školce nemá, tak opravdu nevíme, v čem je problém???
|
Andrea |
• |
19.2.2016 5:30:38
Dobrý den, taky teď řešíme problém s učuráváním u 5ti letého s
|
Martina Novotná, jedna holčička (5m) |
• |
15.2.2016 15:12:22
Holky, první věc, je se nebát o tom mluvit. Jsem ráda, že jste založili tohle téma a nebáli jste si problém přiznat. Druhá věc je problém řešit. Jak se psalo, takhle velmi obecně se doporučují třeba Kegelovy cviky, ty sou na posílení pánevního dna, můžou cvičit i muži, u nich to má však účinek na trochu jiné problémy. ) Zora tady přede mnou psala nějaké léčivo, to bohužel neznám a nemám přímou zkušenost. Já jsem totiž teprve ve fázi, kdy jsem si musela projít tím přiznáním a nebát se o tom mluvit, taky mi to trvalo... jistě chápete, styděla jsem si to přiznat a řešit, i když manželovi to muselo být jasné. Na http://www.musimcasto.cz/ jsem si přečetla hrozně moc článků a materiálů. stránku sem objevila na základě nějakého rozhovoru s doktorem, který stránku doporučoval. Je tam taky test na OAB hyperaktivní močový měchýř...no ale hlavně k čemu mi stránka pomohla - našla jsem si díky stránce odvahu a hlavně kontakt na svého lékaře tady u nás, tedy urologa a odhodlala se jít se svým problémem přímo k němu. Protože sama bych to určitě nevyřešila...
Takže za mě jedno jediné doporučení - nebojte se o tom mluvit a zajděte si k lékaři, rovnou ke specalistovi, takže urologie. Určitě to neřeště sami doma, tak se budete jedině trápit! Pevné nervy a úspěšnou léčbu Martina |
Zora |
• |
26.1.2016 11:55:13
Přesně vím.. mamka tohle taky měla a jediné co ji k cvičení pomohlo tak bylo Ive. Jsou to tabletky na únik moči a moc si je chválila.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.