Re: Inkontinence
Holky, první věc, je se nebát o tom mluvit. Jsem ráda, že jste založili tohle téma a nebáli jste si problém přiznat. Druhá věc je problém řešit. Jak se psalo, takhle velmi obecně se doporučují třeba Kegelovy cviky, ty sou na posílení pánevního dna, můžou cvičit i muži, u nich to má však účinek na trochu jiné problémy.
) Zora tady přede mnou psala nějaké léčivo, to bohužel neznám a nemám přímou zkušenost. Já jsem totiž teprve ve fázi, kdy jsem si musela projít tím přiznáním a nebát se o tom mluvit, taky mi to trvalo... jistě chápete, styděla jsem si to přiznat a řešit, i když manželovi to muselo být jasné. Na http://www.musimcasto.cz/ jsem si přečetla hrozně moc článků a materiálů. stránku sem objevila na základě nějakého rozhovoru s doktorem, který stránku doporučoval. Je tam taky test na OAB hyperaktivní močový měchýř...no ale hlavně k čemu mi stránka pomohla - našla jsem si díky stránce odvahu a hlavně kontakt na svého lékaře tady u nás, tedy urologa a odhodlala se jít se svým problémem přímo k němu. Protože sama bych to určitě nevyřešila...
Takže za mě jedno jediné doporučení - nebojte se o tom mluvit a zajděte si k lékaři, rovnou ke specalistovi, takže urologie. Určitě to neřeště sami doma, tak se budete jedině trápit!
Pevné nervy a úspěšnou léčbu
Martina
Odpovědět