| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Logopedie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6098  [Dalších 5918 >>]
TaJ 81121
20.3.2018 9:10:36
Lído, tak s tímhle jsme se naštěstí nikde nikdy nesetkali, nejbližší kamarádi a rodina věděli co a jak a brali to v pohodě a možná nám taky pomohlo i to, že syn v tom věku 2-3 roky zásadně byl ochotný chodit na hřiště jenom když tam nikdo nebyl, jinak mě táhnul pryč...a i později, když už mu tam ty děti nevadily, tak si stejně hrál spíš někde stranou sám a nijak se nedružil, takže ani na písku ho nikdy nikdo takhle nekomentoval...ale je fakt, že díky tomu, že nechtěl na to hřiště, jsme chodívali spíš sami na procházky, do parku, s odrážedlem, krmit kachny a tam byl spokojený...nebo s námi třeba šla kamarádka od sousedů s dcerkou, tu měl docela rád a kamarádka věděla co a jak...prostě jsme se s žádnými negativními ohlasy nesetkali...ve školce tam byli taky každý svým způsobem jiní, takže ani tam žádná nevraživost nepanovala...
TaJ 81121
20.3.2018 9:05:03
Šuplíku, jo, to chápu...my měli v tomhle výhodu, že syn vždycky vypadal a působil jako mladší dítě, takže když už se někdo přímo zeptal na věk, tak se pak divil, že prý by mu hádal tak o dva roky míň:-). A doteď je mezi stejně starými dětmi spíš menší a drobnější...
Lída+2 28136
20.3.2018 9:01:28
Šuplík, mě to i pár lidí řeklo, že budu ráda, když vychodí zvláštní školu.....přesně v tom věku 2-4 roky.....

proto jsem to sem napsala, úplně se mi to vybavilo.....ty pohledy, ty řeči.....hlavně na písku od babiček, ukecaných malých slečen....
TaJ 81121
20.3.2018 8:54:07
Firenzo, jo, taky jsem na to zrovna včera myslela, že v podobných diskuzích tu bude chybět...
Firenza 130641
20.3.2018 8:47:52
....myslíte, že se vrátí Tutenstein ? Chybí tu .... a v těchto diskuzích byl její názor přínosem ....Mohla by se přenickovat a vrátit ...~x~
Lída+2 28136
20.3.2018 7:09:37
Jana+3 princezny , synovi jsem četli, koukal se na dokumenty na 2 programu, pohádky o nikdy nebrali.....přesto ta dyslalie udělala to, že se okolí jevil jako debil, který sotva vychodí zš a skončí ve zvláštní škole.(letos maturuje) Navíc o hlavu převyšoval své vrstevníky, to tomu taky moc nepřidalo.....
řeč se srovnala okolo 7 roku....on ve škole a v říjnu na konzultaci jsme se nestačili divit, má tolik znalostí, že pátá třída by se nemusela za něj stydět,že by nám doporučovali přeskočit rok.....

Prostě pokud padla ta dyslalie, zakladatelku čeká spoustu dennodenní práce.

A to, že dítku něco četla pozná za pár let....až to na ní vytáhne....
K_at 121378
20.3.2018 5:58:15
Eudo, ja tomu fakt rozumim. Jenze furt se bavime o tomtez - dite - podnety - zazemi doma, ktere ho vede ke komunikaci, uci ho soc. interakci, rozviji mu slovni aktivni zasobu a milion dalsich veci. Obohacuje mu slovnik atd. Mam ve tride dite, specificke prostredi doma. Chybi mu hlavne akt.zasoba a navic je zvykle na urcity stereotyp - kdyz budu pasivne sedet a koukat, veci se nejak udejou, zaridi samy. Proste se "vypne". Taky vim, proc.
K_at 121378
20.3.2018 5:48:22
Vazny, znam i konstelaci, ze dite nemluvilo - ono melo silnou ocni vadu, spotrebovalo drtivou vetsinu kapacity na orientaci. Jakmile se poresil zrak, nastal obrat. Ale jak rikam, je u toho neco - adhd, nebo je dite enorme krehke, labilbejsi, nebo je neobratne. Tech variant je mnoho.
Eudo 146355
19.3.2018 23:20:22
Ted jsem nasla fantastisky zajimavy webb, ale svedsky.

http://www.sprakenshus.se/content/litteraturtips
jsou tam dole odkazy na literaturu anglicky, (ale to neni to, co mam na mysli)
ivaxx 44192
19.3.2018 22:57:45
Doporučuji si stáhnout e-knihu:
http://martinakolmanova.cz/ebook/jak-poznam-jestli-me-dite-ve-trech-letech-spravne-mluvi/

[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6098  [Dalších 5918 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.