| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoční cukroví

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13026  [Dalších 13006 >>]
Beat 107867
22.12.2024 13:40:50
Termix, dcera nesni ve škole svačinu z domova? Ani na tréninku? Nema hlad?
Stáňa * 7932
22.12.2024 13:33:29
Termix, jak psaly holky, druhy i treti den je jidlo bez problemu pozivatelne. Tak se tim nestresuj😊 jestli dcera bude jednou na kolejich nebo bydlet sama, pravdepodobne bude jist jidla stara nekilik dni bezne 😀
Termix 105545
22.12.2024 13:29:02
Není to tak, že bych denně ohřívala jídlo, ale dcera nejí ve škole vůbec žádné jídlo, ani svačiny, jí výhradně doma a musím denně vařit obědy pro ni. A já pracuju pouze z domova, tudíž jím taky jen doma. Většinou vařím na jeden den, ale někdy jídlo zbyde. A vždy tápu, jak dlouho by to mohlo být ok. Ve skutečnosti je nepravděpodobné, že by se u nás kdokoliv otrávil, jsem hodně opatrná. Ale někdy prostě jídlo zbyde.
Evelyn1968,2děti 6269
22.12.2024 13:18:47
Taky nemám obědy, sním uvařené jídlo klidně třetí den a ráda ~;)
Stáňa * 7932
22.12.2024 13:11:09
pulko, to asi nemusis varut kazdy den 😀 nas pubertak nema ve skole obedy, varim obden, kazdy den bych nedala vubec.
Půlka psa 24064
22.12.2024 10:07:43
"Jedly byste to jídlo z pátku i v neděli?"

Jsem úplně nemožná a jídlo z pátku jím jen v pátek. Ohřívané už ho nejím. Ale řekla bych, že v neděli bude ještě v pohodě. Manžel občas něco sní ještě třetí den a nic mu není.
apo-lena 159305
22.12.2024 9:34:18
Já jím jídlo jen druhý den, ale mám problém s histaminem.
Muž tvrdí, že guláš i svíčková je čím dál lepší. Klidně ho jí 5 dní.
Nic mu nebývá, ale má fakt odolné trávení.
Vývary dělám často, část si nechám na další 3 dny, zbytek zmrazím. Mám šuplík v mrazáku jen na vývary.~:-D
Myslím si, že vývar v lednici je použitelný týden, ale jsem srábek a radši ho zpracuji dřív. ~:-D
Krémy do cukroví nepoužívám, dělám jen vosí hnízda s kupovaným vaječným koňakem. Ty budu dělat dnes. Rovnou je skládám do krabiček do mrazáku.
Naplním dvě krabičky a teprve zbytek nechávám na brzkou konzumaci. Většinou jsem ráda, když mi nechají 3 kousky na Štědrý den.

Stará husa 154854
22.12.2024 9:31:12
Jídlo v ledničce vydrží v pohodě 3-4 dny. Krém do cukroví jsem dělávala kdysi pudinkový, vydržel normálně přes celé svátky. Teď dělám do úlů čokoládový se syrovým žloutkem, vydrží také. V podstatě jsem nad tím nikdy nepřemýšlela. Tak se to v naší rodině dělalo odjakživa a nikdy se cukroví nezkazilo, nikdy po něm nikomu nebylo zle.
Cimbur 64764
22.12.2024 8:59:42
Termixíku, krém jsem dělala bez mléka a mám vše v lednici. Chladná spíž by asi stačila, pokud máte.
Vývar je dobré schovat bez nudlí a zeleniny, tu dát bokem. Ale vydrží určitě tři dny i takto. Bez třeba týden.
Anadar 27930
22.12.2024 6:21:52
Termixi,
Jídlo z víkendu servírují doma v pondělí a úterý,někdy zbyteček ve středu a tuhle jsem vyskrabovala krabičku v práci i ve čtvrtek. Vše bylo prima uleželé a nic tomu nebylo.
Myslím si,že dušené a pečené maso je v tomto ohledu bezproblemové. S polévkami bych byla opatrnější,vývar se zeleninou má tendenci kysnout, podobně jako s nudlemi. Ale taková zelňačka vydrží dlouho.
Řekla bych, že nejlíp je navařit jídlo v množství ve kterém se dá spotřebovat, případně přidat porce na druhý den. Jíst tři dny za sebou stejné jídlo je trochu opruz. Chápu ale, když někde zůstane jídlo zapomenuté v lednici déle, že jeden zvažuje jeho poživatelnost, protože je mu líto to vyhodit.
V tomto směru je velkým experimentátorem manžel kamarádky,který se rad nají a zároveň je velmi šetrný. Ten sní i týden staré hotovky a dosud neumřel. Tuhle hořekoval nad tím jak naší společní kamarádi dali slepicím ještě poměrně schopné jídlo,kterého by se on ještě rád ujal. To je samozřejmě extrém
Ad krém do cukroví: to už neřeším vůbec. Máslový pudinkový je držák,cukroví mám na severní verandě a nic se s ním neděje,dokud ho nesmíme,což bývá v průběhu ledna. A vím jak chutná zkažené cukroví,už jsem na něj narazila jinde,ta mejdlově hořká chuť odradí každého. Ale cukroví na verandě se to nikdy nestalo
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 13026  [Dalších 13006 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.