| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1166  [Dalších 1066 >>]
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
12.1.2009 12:29:58
Ahojky ahojky tak i od nás všechno nej nej do toho nového roku....

Týjo Alčo to tak uteklo ...a Honzík už je teda chlapík.... tak opožděně moc moc gratulujeme.
No s tou prací je to všude na levačku teď je fakt nejlepší řešení ta mateřská ~t~~t~~t~ tak šup dalšího malýho ... ti bude zachvilku smutno jak ti dva větší vyletí a budeš jen s Honzíkem...
Jé Leni tak obbbbbbbbbbbbbbbbbr gratulace ~x~~x~~x~~x~ a neboj zvládneš to... ale smekám dabl bych při našem Zbyňdovi teda fakt nedala.... Je sice hodnej...ale musíme být spolu naprosto sami a nikdo nesmí být v dohledu jinak prudí,odmlouvá a neposlouchá...~q~~q~~q~ ale to holt k tomuto věku patří takže musím vydržet... jinak je to ale naprosto skvělej brácha a malou má moc rád a ta na něj mrška podšitá už taky reaguje.... no jsou to moje zlatíčka.
Já0800 22869
11.1.2009 10:28:51
Ali,tak si dnes užijte oslavičku!!!:-).Fotečky super,úplně mě mrazí,jak to uteklo,že?Kolikrát si vzpomenu na to jak byli prcci malý a my se toulali uničovským parkem,to už je tak dávno~n~.
Zrovna včera jsem vzpomínala na to,že nejhezčí jaro bylo pro mne,když jsme si dovezli Aďu z porodnice,ten pocit je nenahraditelnej.
Ali,třeba ještě do čtvrtice~;),tři je takovej lichej počet,co?

Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
11.1.2009 10:11:16
Ahojky,
Leni mocinky díky za přáníčko k narozkám pr´dolkovi~x~
Jo jo jo letí to nějak moooc rychle.
Prcek má dnes už čtyři roky a mě příjde, že i když je to moje tředí dítko, že jsem si to vůbec miminkovství neužila.~n~
Chjo, tak te´d budu čekat na vnoučátka~d~

Leni držím palečky, at jde vše jak má a a´t je ti už lépe. Bude asi pěkně náročné, dvě miminka. Ale Adélka už j " velká" a pomůže kdo bude moci.~;)~x~

Jí´to, aha, takže brigádička jo? o každá korunka se šikne~R^ A obdivuju tě za to hlídání dětí.
Já děti miluju a měla jsem asi tři nebo čtyři nabídky, aby jsem hlídala, ale mám pocit, že na to nemám. Prostě cizí dítko je pro mě velká psychická zátěž a děsně by jsem se bála, že se něco stane.~a~~d~~;((

Tak a ještě si dovolím z nostalgie zavzpomínat. Probírala jsem se zrovna fotkama čytři roky zpět.

No je to přesně , snad i na minuty 4 roky co jsem si u docenta v Olomouci prosadila přirozený porod. A po několika dávkách oxytocinu( brrrrrr- kdo má zkušenost chápe:-©) se mi v půl třetí narodil čytřkilový drobeček Honzík~s~

A takhle to začalo~t~

Půl roku:

Stojím!!!

Rok:

Rok a půl:

Dva roky:

Dva a půl:

Tři ročky:

Tři a půl:

A současnost:

Fňuk ~n~, se omlouvám, že prudím, ale musela jsme si zavzpomínat~s~
Odpoledne máme oslavu. Bude dvojitá. Budeme slavit ještě 12 narozky našeho Petříčka, který se na rodil 28.12. A chtěl oslavu až s Honzíkem~:-D~s~

Krásný den a nezmrzněte~x~~y~
jiřka a adelka 898
10.1.2009 14:13:22
Moc zdravím.

Už nedělám.Měla jsem to jen na dohodu a do konce roku.Vybalovala jsem v Tesu v Olmiku.Parta bezva a pokud budou brát,tak to zkusím znovu.

Jina mám tu zatím nahlídání jedno dítko.A asi stím budu pokračovat.Nějak mě to chytlo a každá kačka navíc k rodičáku(almužně) dobrá.
Já0800 22869
10.1.2009 10:57:19
Ali,ráda tě "vidím" a přeji brzké uzdravení:-).Adélka měla před vánoci antibiotika.
Jsem zvědavá Jak Honzík zvládne spinkání ve školce,Adélka by už od dubna mohla taky,ale budu asi ještě dlouho doma:-),díky za gratulajdu,už mám i po genetice a vše je ok,tak jsem šťastná,ale je mi pořád bídně:-©a to jsem začala druhý trimestr~;((.Tom včera dovezl myčku,tak si myslím,že by se mi už mohlo ulevit~t~,utahuje si ze mne,že jen simuluju,když se má umývat nádobí i když po ránu mě opravdu lituje~s~
S prací se nedá nic dělat,až bude po krizi,tak to bude lepší,ale teď je ta nejhorší doba pro hledání~;((.Však nárok na úřad práce máš,tak co.

Holky všem krásný den a já se jdu učit,než dojedou z nákupu:-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
9.1.2009 20:18:57
Ahooooj holky,
Tak jak je v Novém roce, co?~x~
No pěkně mrazivo, co?~q~
U nás místo aby bacily pomrzly, tak máme všichni bolavé krky. Snad z toho enbudou angíny:-©

Leni, jj malej už je konečně ve školce úplně v pohodě. Dokonce se chystáme v pondělí na první spinkání veš kolce.
To víš v neděli máme 4 ročky, tak to chceme hned zkusit. Nejdřív jsme nechtěla, ale učitelka říkala, ž se to nemá oddalovat, aby pak děti moc neprotestovali.
A Honzík se zatím těší. Jen bude problém v tom, že on zásadně usíná sám!! Tak nevím jak se mu podaří usnout s dětmi a učitelkou.~d~~d~~d~

No a jak Adélka, co školka, OK?
No a taky si tu vtabci štěbetali o nějaké novince~y~~s~~R^~R^~R^ Moc gratuluju, snad to není tajné~x~ A koukám, že jste to vzali hopem a dvojnásobně~R^
Držím mocinky palečky a´t vše dobře dopadne~x~~s~~x~

A co Magdík, asi toho má s dvouma prckama hodně, že se ani neukáže. Haloooo Magdíku, naho´d nějakou fotečku dětiček, co?~;)

Práce, uf uf uf, Leni sháním, volám ptám se a nic!!!
Brala by jsem klidně i částečný úvazek, klidně i noc, prostě cokoliv, ale nikde nic není~;((~;((~;((
Zatím mám jen tu žehlící brigádu. K mateřské supr, ale pak už to stačit nebude a musím do práce.
Ale kam, chjo~n~
Kdyby jste někdo o něčem věděli, síííííím, budu velice vděčná~x~

Jiři a kde ty děláš? A máš celý úvazek a nebo částečný?

Všechny moc zdravím, držte se holky a já jdu děla dortíky pro kluky~:-D

Já0800 22869
9.1.2009 8:31:14
jak se máte v novém roce?U nás ok,jsme zdraví a to je hlavní:-).

Oli,tak co študium?Já douzavřu pololetí a začnu se učit na zkoušky,už ať to mám za sebou~2~.Včera jsem mluvila s Martinkou,už chodí do práce a snad by se příští týden u nác zastavila,dlouho jsme se neviděly:-)

Co vy ostatní?

Nestíhala jsme o vánocích reagovat a achtěla jsem na Alču,že jako každý rok je správná hospodyňka a šikulka,že zvládla tolik cukrovíčka.
Myslím,že má zítra Honzík narozky?Přeju vše nej a nej a hlavně zdravíčko!!!Co školička,líbí se mu?Ali,máš nějakou práci?Zrovna teď je taková špatná doba,všude se propouští~;((je to bída.
Já0800 22869
1.1.2009 12:03:11
Holky,úspěšný nový rok všem!!!!:-)

My to letos strávili silvestra doma,ve 22h jsem vytuhla a vzbudila se až po půlnoci,kdy T telefonaoval s mojí mamkou:-),pak už jsme šli spát~z~
ELLa a Matyášek 40322
1.1.2009 0:48:37
Holky štastný nový rok Vám přeji, ať se Vám splná vaše tajná přání a hlavně ať jste vy i vaše děti zdravé a spokojené~s~~x~~:-D~v~~v~
ELLa a Matyášek 40322
29.12.2008 10:24:07
Ahoj,
Jiří jak na noční?? Ty pracuješ?
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1166  [Dalších 1066 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.