Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 | 45420 |
12.1.2009 12:29:58
Ahojky ahojky tak i od nás všechno nej nej do toho nového roku....
Týjo Alčo to tak uteklo ...a Honzík už je teda chlapík.... tak opožděně moc moc gratulujeme. No s tou prací je to všude na levačku teď je fakt nejlepší řešení ta mateřská tak šup dalšího malýho ... ti bude zachvilku smutno jak ti dva větší vyletí a budeš jen s Honzíkem... Jé Leni tak obbbbbbbbbbbbbbbbbr gratulace a neboj zvládneš to... ale smekám dabl bych při našem Zbyňdovi teda fakt nedala.... Je sice hodnej...ale musíme být spolu naprosto sami a nikdo nesmí být v dohledu jinak prudí,odmlouvá a neposlouchá... ale to holt k tomuto věku patří takže musím vydržet... jinak je to ale naprosto skvělej brácha a malou má moc rád a ta na něj mrška podšitá už taky reaguje.... no jsou to moje zlatíčka. |
Já0800 | 22869 |
11.1.2009 10:28:51
Ali,tak si dnes užijte oslavičku!!!.Fotečky super,úplně mě mrazí,jak to uteklo,že?Kolikrát si vzpomenu na to jak byli prcci malý a my se toulali uničovským parkem,to už je tak dávno.
Zrovna včera jsem vzpomínala na to,že nejhezčí jaro bylo pro mne,když jsme si dovezli Aďu z porodnice,ten pocit je nenahraditelnej. Ali,třeba ještě do čtvrtice,tři je takovej lichej počet,co? |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
11.1.2009 10:11:16
Ahojky,
Leni mocinky díky za přáníčko k narozkám pr´dolkovi Jo jo jo letí to nějak moooc rychle. Prcek má dnes už čtyři roky a mě příjde, že i když je to moje tředí dítko, že jsem si to vůbec miminkovství neužila. Chjo, tak te´d budu čekat na vnoučátka Leni držím palečky, at jde vše jak má a a´t je ti už lépe. Bude asi pěkně náročné, dvě miminka. Ale Adélka už j " velká" a pomůže kdo bude moci. Jí´to, aha, takže brigádička jo? o každá korunka se šikne A obdivuju tě za to hlídání dětí. Já děti miluju a měla jsem asi tři nebo čtyři nabídky, aby jsem hlídala, ale mám pocit, že na to nemám. Prostě cizí dítko je pro mě velká psychická zátěž a děsně by jsem se bála, že se něco stane. Tak a ještě si dovolím z nostalgie zavzpomínat. Probírala jsem se zrovna fotkama čytři roky zpět. No je to přesně , snad i na minuty 4 roky co jsem si u docenta v Olomouci prosadila přirozený porod. A po několika dávkách oxytocinu( brrrrrr- kdo má zkušenost chápe) se mi v půl třetí narodil čytřkilový drobeček Honzík A takhle to začalo Půl roku: Stojím!!! Rok: Rok a půl: Dva roky: Dva a půl: Tři ročky: Tři a půl: A současnost: Fňuk , se omlouvám, že prudím, ale musela jsme si zavzpomínat Odpoledne máme oslavu. Bude dvojitá. Budeme slavit ještě 12 narozky našeho Petříčka, který se na rodil 28.12. A chtěl oslavu až s Honzíkem Krásný den a nezmrzněte |
jiřka a adelka | 898 |
10.1.2009 14:13:22
Moc zdravím.
Už nedělám.Měla jsem to jen na dohodu a do konce roku.Vybalovala jsem v Tesu v Olmiku.Parta bezva a pokud budou brát,tak to zkusím znovu. Jina mám tu zatím nahlídání jedno dítko.A asi stím budu pokračovat.Nějak mě to chytlo a každá kačka navíc k rodičáku(almužně) dobrá. |
Já0800 | 22869 |
10.1.2009 10:57:19
Ali,ráda tě "vidím" a přeji brzké uzdravení.Adélka měla před vánoci antibiotika.
Jsem zvědavá Jak Honzík zvládne spinkání ve školce,Adélka by už od dubna mohla taky,ale budu asi ještě dlouho doma,díky za gratulajdu,už mám i po genetice a vše je ok,tak jsem šťastná,ale je mi pořád bídněa to jsem začala druhý trimestr.Tom včera dovezl myčku,tak si myslím,že by se mi už mohlo ulevit,utahuje si ze mne,že jen simuluju,když se má umývat nádobí i když po ránu mě opravdu lituje S prací se nedá nic dělat,až bude po krizi,tak to bude lepší,ale teď je ta nejhorší doba pro hledání.Však nárok na úřad práce máš,tak co. Holky všem krásný den a já se jdu učit,než dojedou z nákupu |
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
9.1.2009 20:18:57
Ahooooj holky,
Tak jak je v Novém roce, co? No pěkně mrazivo, co? U nás místo aby bacily pomrzly, tak máme všichni bolavé krky. Snad z toho enbudou angíny Leni, jj malej už je konečně ve školce úplně v pohodě. Dokonce se chystáme v pondělí na první spinkání veš kolce. To víš v neděli máme 4 ročky, tak to chceme hned zkusit. Nejdřív jsme nechtěla, ale učitelka říkala, ž se to nemá oddalovat, aby pak děti moc neprotestovali. A Honzík se zatím těší. Jen bude problém v tom, že on zásadně usíná sám!! Tak nevím jak se mu podaří usnout s dětmi a učitelkou. No a jak Adélka, co školka, OK? No a taky si tu vtabci štěbetali o nějaké novince Moc gratuluju, snad to není tajné A koukám, že jste to vzali hopem a dvojnásobně Držím mocinky palečky a´t vše dobře dopadne A co Magdík, asi toho má s dvouma prckama hodně, že se ani neukáže. Haloooo Magdíku, naho´d nějakou fotečku dětiček, co? Práce, uf uf uf, Leni sháním, volám ptám se a nic!!! Brala by jsem klidně i částečný úvazek, klidně i noc, prostě cokoliv, ale nikde nic není Zatím mám jen tu žehlící brigádu. K mateřské supr, ale pak už to stačit nebude a musím do práce. Ale kam, chjo Kdyby jste někdo o něčem věděli, síííííím, budu velice vděčná Jiři a kde ty děláš? A máš celý úvazek a nebo částečný? Všechny moc zdravím, držte se holky a já jdu děla dortíky pro kluky |
Já0800 | 22869 |
9.1.2009 8:31:14
jak se máte v novém roce?U nás ok,jsme zdraví a to je hlavní.
Oli,tak co študium?Já douzavřu pololetí a začnu se učit na zkoušky,už ať to mám za sebou.Včera jsem mluvila s Martinkou,už chodí do práce a snad by se příští týden u nác zastavila,dlouho jsme se neviděly Co vy ostatní? Nestíhala jsme o vánocích reagovat a achtěla jsem na Alču,že jako každý rok je správná hospodyňka a šikulka,že zvládla tolik cukrovíčka. Myslím,že má zítra Honzík narozky?Přeju vše nej a nej a hlavně zdravíčko!!!Co školička,líbí se mu?Ali,máš nějakou práci?Zrovna teď je taková špatná doba,všude se propouštíje to bída. |
Já0800 | 22869 |
1.1.2009 12:03:11
Holky,úspěšný nový rok všem!!!!
My to letos strávili silvestra doma,ve 22h jsem vytuhla a vzbudila se až po půlnoci,kdy T telefonaoval s mojí mamkou,pak už jsme šli spát |
ELLa a Matyášek | 40322 |
1.1.2009 0:48:37
Holky štastný nový rok Vám přeji, ať se Vám splná vaše tajná přání a hlavně ať jste vy i vaše děti zdravé a spokojené
|
ELLa a Matyášek | 40322 |
29.12.2008 10:24:07
Ahoj,
Jiří jak na noční?? Ty pracuješ? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.