Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jiřka a adelka | 898 |
28.12.2008 14:15:29
Olinko.Já si to užívám do dvou v postýlce.
Stále chodím na noční.Nejmenčí mám na prázdninách na horách.K nám přijít návštěva,tak mě zastihnou v postely a nebo pyžamu.Tomu říám svátky. |
Oloušenek | 78734 |
28.12.2008 9:05:26
Ahojky holky, tak jak bylo. Doufám že jste si to užily a nejste moc utahané a uhoněné !!!!
|
jiřka a adelka | 898 |
25.12.2008 9:50:02
Všem nádherné svátky.
|
Já0800 | 22869 |
24.12.2008 11:52:43
Holky krásné vánoce všem!!!!!
|
ELLa a Matyášek | 40322 |
22.12.2008 21:33:22
Krásné a pohodové Vánoce Vám všem
|
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
22.12.2008 15:08:49
Všem přeji krásné svátky, plné pohody , klidu a štěstí. Do nového roku vkročme tou správnou nohou a a´t se všem splní všechny jejich přání. |
Oloušenek | 78734 |
18.12.2008 23:50:41
Holky ahoj. Chtěla bych vám všem ze srdce k nadcházejícím Vánočním svátkům popřát, ať ve vašich tvářích je jen samý jas, lásku, radost, zdraví jen, ať se vám splní váš každičký sen. A to nejen o Vánocích, ale i v roce Novém!
|
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
18.12.2008 13:17:16
Ahojky holky, ukazuju se po delší době.
Jsem ostuda, já vím a taky se stydím Koukám, že jsem propásla narození maličké Táničky od Magdičky. Jůůůůůůůůůůůů to je krásné miminečko Magdi vše nej a maličká se vám moc povedla A napiš jak se daří, jak jste se zajeli a taky jaký pak byl porod. Týýýý jo, já když vidím ty malinký , rozkošný miminečka, tak mě to zase chytá Ale mám tři kousky, tak musím nechat taky něco jiným Jinak co děláme a jak se máme,.....Honzík je už šikulka a třech měsá´ících, kdy ve školce brečel je teď úplně v pohodě. Od září tedy pořád chytáme nějaké nemoce a je to na nic. Valí se to na nás z jednoho na druhého, chjo:-(( Tak snad bude brzy lepší počasí a ty bacily pomrznou Na vánoce už skoro všechno mám hotovo. Upečeno asi 14 druhů cukroví. Ještě asi tři nepečené splácáme a bude hotovo. Dárky jsem dnes dobalila. Nebude jich moc, ale naše děti budou určitě nadšené i tak Koukám Leni, že zvažuješ vysokou. Jsi borka, moc tě obdivuju a vůbec všechny co jsou schopné se učit Já už na to buňky nemám, už jsme ze školy venku mooooc dlouho Mě teď od ledna čeká hledání práce. Bohužel pro mě nic moc dobrého nevidím, chjo. Brala by jsem něco i k dětem a nebo klíďo i zkrácený úvazek, či noční. Hlavně aby jsem nemusela na odpolední. To by bylo s prckem horší Ale vzhledem k propuštění na Uničovsku to stejně nevidím moc růžově Tak kdyby jste některá o něčem věděla,... sem s tím Jdu ještě něco dělat, než se mi děti nahrnou domů. To je u nás pak veselo PŘEJI VŠEM CO NEJLIDNĚJŠÍ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS. A slibuju, že se do vánoc ještě ukážu P.S. Do Uničova jezdím na bazén občas s dětma. Ale je to náročné sladit všechny naše nemoce Tak že většinou to není nic dlouho do předu plánovaného, ale takové hurá akce. Od lońska je na bazéně teplejší vodička, tak si s dětma chrochtáme |
Já0800 | 22869 |
15.12.2008 12:01:09
Mony,já chodila s malou ve Šternebrku do domu dětí a mládeže
http://www.ddmsternberk.estranky.cz/ přímo sem,do mateřského centra žirafa,jsem i na fotce http://www.mczirafa.estranky.cz/ |
Monika a Maty |
• |
14.12.2008 21:56:25
Ahoj,
chodíte některá do nějakého klubu či něčeho takového pro maminky, nebo cvičení s dětmi, plavání? Asi buď ve Šternberku nebo Uničově...A s jak starými dětmi? Diskuze je fajn, ale osobní kontakt je lepší...navíc mi to přijde hodně abstraktní, když ani nevím, komu to píšu:-(. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.