| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1166  [Dalších 1056 >>]
jiřka a adelka 898
28.12.2008 14:15:29
Olinko.Já si to užívám do dvou v postýlce.~t~~y~

Stále chodím na noční.Nejmenčí mám na prázdninách na horách.K nám přijít návštěva,tak mě zastihnou v postely a nebo pyžamu.~b~Tomu říám svátky.~t~
Oloušenek 78734
28.12.2008 9:05:26
Ahojky holky, tak jak bylo. Doufám že jste si to užily a nejste moc utahané a uhoněné !!!!~;)
jiřka a adelka 898
25.12.2008 9:50:02
Všem nádherné svátky.~s~~s~
Já0800 22869
24.12.2008 11:52:43
Holky krásné vánoce všem!!!!!:-)~s~
ELLa a Matyášek 40322
22.12.2008 21:33:22
Krásné a pohodové Vánoce Vám všem:-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
22.12.2008 15:08:49

Všem přeji krásné svátky, plné pohody , klidu a štěstí.
Do nového roku vkročme tou správnou nohou a a´t se všem splní všechny jejich přání.~x~~x~
Oloušenek 78734
18.12.2008 23:50:41
Holky ahoj. Chtěla bych vám všem ze srdce k nadcházejícím Vánočním svátkům popřát, ať ve vašich tvářích je jen samý jas, lásku, radost, zdraví jen, ať se vám splní váš každičký sen. A to nejen o Vánocích, ale i v roce Novém! ~x~
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
18.12.2008 13:17:16
Ahojky holky, ukazuju se po delší době.
Jsem ostuda, já vím a taky se stydím~f~~f~~f~
Koukám, že jsem propásla narození maličké Táničky od Magdičky.
Jůůůůůůůůůůůů to je krásné miminečko ~p~~p~~p~
Magdi vše nej a maličká se vám moc povedla ~x~~x~~x~ A napiš jak se daří, jak jste se zajeli a taky jaký pak byl porod.
Týýýý jo, já když vidím ty malinký , rozkošný miminečka, tak mě to zase chytá~j~
Ale mám tři kousky, tak musím nechat taky něco jiným ~y~

Jinak co děláme a jak se máme,.....Honzík je už šikulka a třech měsá´ících, kdy ve školce brečel je teď úplně v pohodě.~b~
Od září tedy pořád chytáme nějaké nemoce a je to na nic. Valí se to na nás z jednoho na druhého, chjo:-((
Tak snad bude brzy lepší počasí a ty bacily pomrznou ~o~

Na vánoce už skoro všechno mám hotovo.~b~
Upečeno asi 14 druhů cukroví. Ještě asi tři nepečené splácáme a bude hotovo.~w~
Dárky jsem dnes dobalila. Nebude jich moc, ale naše děti budou určitě nadšené i tak ~:-D

Koukám Leni, že zvažuješ vysokou. Jsi borka, moc tě obdivuju a vůbec všechny co jsou schopné se učit ~R^ Já už na to buňky nemám, už jsme ze školy venku mooooc dlouho ~d~

Mě teď od ledna čeká hledání práce.~;((~;((~;((
Bohužel pro mě nic moc dobrého nevidím, chjo.
Brala by jsem něco i k dětem a nebo klíďo i zkrácený úvazek, či noční. Hlavně aby jsem nemusela na odpolední. To by bylo s prckem horší~Rv~;((~Rv
Ale vzhledem k propuštění na Uničovsku to stejně nevidím moc růžově~a~~a~~a~

Tak kdyby jste některá o něčem věděla,... sem s tím ~y~

Jdu ještě něco dělat, než se mi děti nahrnou domů. To je u nás pak veselo ~t~~t~~t~~t~

PŘEJI VŠEM CO NEJLIDNĚJŠÍ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS.~x~~x~~x~
A slibuju, že se do vánoc ještě ukážu ~;)

P.S. Do Uničova jezdím na bazén občas s dětma. Ale je to náročné sladit všechny naše nemoce ~d~
Tak že většinou to není nic dlouho do předu plánovaného, ale takové hurá akce.~b~
Od lońska je na bazéně teplejší vodička, tak si s dětma chrochtáme~t~~t~~t~
Já0800 22869
15.12.2008 12:01:09
Mony,já chodila s malou ve Šternebrku do domu dětí a mládeže

http://www.ddmsternberk.estranky.cz/

přímo sem,do mateřského centra žirafa,jsem i na fotce~t~

http://www.mczirafa.estranky.cz/
Monika a Maty
  • 
14.12.2008 21:56:25
Ahoj,
chodíte některá do nějakého klubu či něčeho takového pro maminky, nebo cvičení s dětmi, plavání? Asi buď ve Šternberku nebo Uničově...A s jak starými dětmi?
Diskuze je fajn, ale osobní kontakt je lepší...navíc mi to přijde hodně abstraktní, když ani nevím, komu to píšu:-(.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1166  [Dalších 1056 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.