| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1166  [Dalších 1076 >>]
Já0800 22869
30.1.2009 16:36:21
No a teď se ještě nevyznám v typech studia,bylo by dobré zase jezdit do školy co nejméně..
Já0800 22869
30.1.2009 16:21:40
Oli,ale asi na všechny obory nemůžu splňovat podmínky,že?Určitě by to měl být obor bez bez matiky,stačí mi bohatě ta středoškolská~Rv
Ale přece z maturity Podnikání se asi těžko budu moci hlásit třba na biologii,že?Chtělo by to zase ekonomický směr?Jak to bylo u tebe?
Já0800 22869
30.1.2009 16:18:29
Oli,to je super,že máš k učení takový přístup,baví tě a hlavně ti jde!!!!~R^S tím odreagováním naprosto souhlasím:-).
Oli,díky za odkaz,je paráda jak se v tom vyznáš,ale jak si vybrat obor?Jak vím co by mě bavilo a co bych mohla uplatnit?Jsou těžké přijímačky?
Studuješ taky na této fakultě?Moc díky~x~
Oloušenek 78734
30.1.2009 16:07:51
Leni ahoj. Teď až si to po sobě čtu, psala jsem to v rychlosti. V tom předchozím odkaze má být že do školy mě šéf bude poštět, ne do práce. Ale to jsi doufám pochopila. Já jsem akorát dojela ze školy, měli jsme písemnou zkoušku z managementu, výsledky budou příští týden. Jinak ty se musíš dívat po neplacených formách, např. na Univerzitě Palackého. Toto studium se neplatí, pokud se nenahlásíš na placenou formu. Odkaz na otvírané obory na které se hlásí do konce února je: http://www.upol.cz/skupiny/uchazeci/studijni-obory/
Tam najdeš všechny obory které letos budou otevřené. Však uvidíš.
Mě totiž to učení a děti velice dobíjí. Chraň Bože abych těm mým drobkům chtěla ubírat energie, to ne. Ale velice mě dobíjí a dávají mi sílu a chuť do dalšího učení a práce. A do školy se zase jedu odreagovat, jsem moc ráda když se večer když usnou můžu aspoň na dvě hoďky zavřít a učit se. U toho učení se odreaguji a odpočinu. ~b~
Tominek chytl virózu, včera jsem s ním byla u doktorky. Tak snad se z toho přes víkend dostane.
Doufám že aspoň vy jste zdravé. ~R^
Leňoušku opatruj vás, užijte si víkendu a jak bude něco nového písni. ~x~
Já0800 22869
30.1.2009 8:54:27
Magdi,to je bezva,že máš děti takové zlatíčka:-)~R^,to potom můžete jít s klidem do třetího prcka~2~.

Oli,tebe strašně obdivuju~R^,není nad dobrou práci a ještě k tomu komunikace v němčině,klobouk dolů~x~já byla ve stresu,že se němčinmu učím k ničemu,že stejně upadá a u tebe vidím opak,jsem ráda:-).Teď jsem se jen tak nezávazně dívala po vysokých školách,ale odradilo mne to vysoké školné~Rv,navíc nemůžu nikde najít seznam fakult přímo pro olomoucký kraj?Tak kdybys měla tip.No každopádně do toho určo nepůjdu,asi bych to už nezvládla,i když o střední jsem si to myslela taky~t~,ještě odmaturovat.Jak ty to všecho zvládáš ještě k tomu při dětech?~R^
Oloušenek 78734
28.1.2009 15:06:47
Ahojky všichni.

Leni, moc Marťu pozdravuj jak se uvidíte, my jsme se neviděly ani nepamatuji. Že chodí do práce vím - má i moji mamku. Nám začalo zkouškové období, tak nevím kam dřív skočit. Navíc jsem nastoupila do práce jako Asistentka ředitele ve společnosti která se zabývá mezinárodním obchodem - takže všechno v němčině ( telefony, dopisy apod. ), takže nevím kde mi hlava stojí.~;(( Naštěstí chodím až na osm, takže se ráno vyspím a lépe mi to myslí. Jsem moc ráda že to mám v místě, že nemusím nikam dojíždět. Seběhnu kopec a jsem v práci. Do práce mě šéf pouští, v tom nevidí problém, tak to je hlavní, že nemusím kvůli práci skončit se školou. Tominek jde od září do školky, ale jen na 5. dní v měsíci abych nepřišla o mateřskou, protože mu budou teprve dva roky. Bude tam i s Eliškou. S tou jsme byli na zápise. Do školy je zapsaná, ale kvůli řeči má odklad. Takže chodíme k soukromé logopedce; k normální logopedce a snad to do příštího roku zvládne.
A co Adélka, jste zdraví ???? Ty už také děláš ???? A jak ve škole ???? Učíš se, učíš se ????? ~j~
Jiřinko, dlouho jsme se neviděly, chtělo by to kafčo, je toho moc na probrání.
Ty nemůžeš někdy v pátek odpo., nebo o víkendu ????
A co vy všichni, jak se máte ????
Doufám že ten dnešní vítr hodně rychle pomine, protože je to strašné, Tominka to málem odneslo. ~t~
Oloušenek 78734
28.1.2009 15:05:28
Ahojky všichni.

Leni, moc Marťu pozdravuj jak se uvidíte, my jsme se neviděly ani nepamatuji. Že chodí do práce vím - má i moji mamku. Nám začalo zkouškové období, tak nevím kam dřív skočit. Navíc jsem nastoupila do práce jako Asistentka ředitele ve společnosti která se zabývá mezinárodním obchodem - takže všechno v němčině ( telefony, dopisy apod. ), takže nevím kde mi hlava stojí.~;( ( Naštěstí chodím až na osm, takže se ráno vyspím a lépe mi to myslí. Jsem moc ráda že to mám v místě, že nemusím nikam dojíždět. Seběhnu kopec a jsem v práci. Do práce mě šéf pouští, v tom nevidí problém, tak to je hlavní, že nemusím kvůli práci skončit se školou. Tominek jde od září do školky, ale jen na 5. dní v měsíci abych nepřišla o mateřskou, protože mu budou teprve dva roky. Bude tam i s Eliškou. S tou jsme byli na zápise. Do školy je zapsaná, ale kvůli řeči má odklad. Takže chodíme k soukromé logopedce; k normální logopedce a snad to do příštího roku zvládne.
A co Adélka, jste zdraví ???? Ty už také děláš ???? A jak ve škole ???? Učíš se, učíš se ????? ~j~
Jiřinko, dlouho jsme se neviděly, chtělo by to kafčo, je toho moc na probrání.
Ty nemůžeš někdy v pátek odpo., nebo o víkendu ????
A co vy všichni, jak se máte ????
Doufám že ten dnešní vítr hodně rychle pomine, protože je to strašné, Tominka to málem odneslo. ~t~
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
16.1.2009 13:59:43
Leni jj malá je zlatíčko až na pár pdíků které nás občas trápí když se matka nehlídá o ní fakt nevím a pořád jen chrní anebo kouká....
Už je to s ní naprosto super... krásně se směje a pěkně reaguje na Zbyňdu... ten náš opatrovník ji stále strká dudlíka.. utírá pusenko protože tam prej má mlíčko nebo blinká a ona se na něj culí jako měsíček a ta potvora veliká toho využívá...
Ale jinak jsou v pohodě a snad to zvládneme.... naštěstí je te´d kosa takže ven moc nechodíme...protože než já je oba nachystám je to hrůza a pak jsme venku tak 20 minut a Zbyňda už ječí že mu je zimenka... že ho bolej nožičky no hrůza...
A ty to budeš mít ještě horší i když Aďa ti už pomůže a nebudeš s ní mít tolik práce jako mám já se Zbyňdou on se snaží .. pomáhá ale třeba včera se obul a ještě neměl kombinézu... ~t~~t~~t~ takže ač to myslel dobře matka ho stejně musela vyzout.. navlíct do kombinézy a znova obout... on chtěl jít jen v punčoškách .
Já už se tak těším na teplo až nebudeme muset tak oblíkat...
Já0800 22869
16.1.2009 12:38:17
Magdi,ta je nádherná a vypadá spokojeně,to asi bude klidné miminko,co?:-).Ze Zbynďu už je pořádný chlapák,děcka rostou jako z vody.
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
12.1.2009 12:35:16
NO a tady ještě pár foteček....naší madam.... miminko to už není ani náhodou ~t~~t~~t~ je to nenajezenec a\ brzo nás sní...ještě že toho mlíka je tolik

no a oba andílci....takhle je mám nejraději...

a ještě Zbyňda...

[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 1166  [Dalších 1076 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.