| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1166  [Dalších 976 >>]
ELLa a Matyášek 40322
9.9.2008 9:21:47
Ahojky,
jak se tu máte?
Alči, fotečky jsou krásné, jste milá rodinkaR^
Leni, tak už ti začala škola, žeR^..A rozvrh v poho?
Magdi, tak jak je?
My se v sobotu vrátili z Itálie bylo to super! A uteklo to hrozně rychle....Hodím sem později pár foteček, až bude více času....
Tak zatím papa:-D
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
8.9.2008 9:52:18
Ahojky ve splek,
tak já ráno odvedla pr´tavečka mého malinkého poprvé do školky, bééééééééééééééé
Ne ne ne, on nebrečel, byl naprosto v pohodě, zamával a hrál si z hračkama, ale.... ale já jsem z toho nějak naměko:-(
Už doma nemám nikoho :-(
Sedím tu, fůru naplánované práce a nemůžu se hnout z místa. Už se těším až bude půl dvanácté a pofrčím do školky.
Tak nějak mi došlo, že to byla moje definitvně poslední MD a že už mi děTi budou neustále jen odcházet a odcházet a odcházetRv;((Rv

Budou se vracet to jo, ale vidím to na těch starších, že je to stále méně často a už mají své povinnosti zájmi a máma už je tolik " nebere" ~k~

Já tu máj vplánu tolik práce, ale nejsem schopná se k něčemu dokopat.
Tak jsme si říkala, kolik toho stihnu a nic!!!
Měla by jsme si to volníčko, kdy ještě nemusím na šichtu užívat, ale nějak mi to nejde;((

No nic dost nářků,... stejně tomu nepomůžu, musím si o nějak srovnat v hlavě sama.

Leni, tak jak škola? Jaký máš rozvrh? Nebo to je pořád stejné?
A Adélka je ve školce v pohodě, že? To je moc fajn.
Sama nevím jak by jsme zvládla odejít, kdyby prcek brečel.
No snad k tomu nedojde a bude pořád v pohodě. I když říkají, že krize přichází3-4 den, kdy si děti uvědomí, že o školky prostě musí!!!!

Magdi, a jak ty a bříško? Doufám že se někdy uvidíme. Chtěla by jsem vidět mamku úderniciR^~s~

Musíme někdy spáchat srazíček, co?? Dokud je ještě hezky:-)

A co jinak holčenky, co pořád děláte?

Mimochodem, kdyby jste některá věděla o práci na poloviční, nebo zkrácený úvazek, sem s ní;);)
Zatím mám tedy práce až až, ale raději by jsem něco aspon na chvíli mimo domov!! Tady na mě vše padá a je to pořád dokola:-(

Tak já už běžím. Nemůžu pořád sedět u PC.
Papapa a piště, a´t mám ve chvílích krize co číst;)~k~~j~
Já0800 22869
4.9.2008 9:43:35
Alči,tak jak je na tom Honzík?Školky si ještě užije až až:-).
Aďa šla včera poprvé i s obídkem a dobrý,ještě dnes je tam a zítra ji budu mít doma,v pondělí taky,páč jedeme k zubařce.
No a mě už dnes začíná školička:-),teď si myslím že to bude do vánoc masakr a pak už jen opakování a opakování.

Užívejte si posledního léta,doufám že teploučko ještě vydržíR^
2.9.2008 9:14:26
Ahojky ve spolek,
tak u nás se bohužel školka nekonala;((
Malý dostal v sobotu horečky a v neděli bylo ještě hůř. V pondělí jsem strávila celé dopoledne čekámím i dr.!! Nakonec mu udělala odběr krve z prstíku a test jestli budou potřba antibiotika. Tak zatím je to OK, ale ta situace může ještě nastat!!
Tak jsem z toho nějaká zdrcláRv
Nééé že by jsem ho do školky tak hnala, ale už jsem se s tím vnitřně nějak začala vyrovnávat a taky měli v pondělí slavnostní uvítání.

Tak nás to první školkovské dopoledne čeká až další pondělí;((

A navíc je tak krásně a my sedíme už od soboty doma!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrr
Vůbec mě to nebaví a prtě taky pěkně prudí.

.... tak jsem si poplakala;((, ještě že mám kde~j~

Magdi, tak tu cukrovku a testy vůbec nezávidímRv Taky jsme si to zažila a byl to pěkný masakr. Ale naštěstí jsme jezdila sama, páč velké děti byli ve škole. S prckem si to vůbec nedovedu představit~k~
Držím palečky at je vše OK a co nejkratší čekací doby~s~

Leni, tak pak napiš co Adélka? Já byla ve školce malého omluvit a dost to tam plakalo;((;((;((

Paní má toto ID 39409

Koncem týdne doveze nové zbožíčko a tak bude příští týden novéR^

Leni neboj škola bude OK. A to dopoledne na učení bude supr. Jen se přinutit~j~~k~~j~

Tak já jdu za malým protivcem nějak ho zabavit.;((
Já0800 22869
1.9.2008 8:45:33
Ahoj Alči,to ale musela být krásná dovolená,škoda že léto končí;((.
Ali,už šel dnes Honzík do školky?Já jsem Aďu nahlásila až od středy,páč máme ještě nějaký program a nechtěla jsem ji tam hned první den dávat mezi uplakné děti.Ve středu nebo čtvrtek budou mít uvítací program a dort:-D.
Byli jsme se tam mrknout na den otevřených dveří po rekonstrukci a musím říct jedním slovem NÁDHERA.
Tak ve středu jde ten můj prcek do školky a domů až po obídku.Pátky si ji budu nechávat doma,abych si ji trošku užila.

Ali,prosím tě pošli mi ID té kamarádky na mmb,mrkla bych jaké má věcičky;).

Magdi ahoj,zdravím.Hlavně,že si celá:-D

A mě už ve čtvrtek začíná škola,tak nevím jestli se mám těšit netěšit,je to poslední rok,tak myslím,že budu mít učeního až nad hlavu,hlavně se potom připravovat na zkoušky,ale teď budu mít skoro každé dopolko volné a fůru času na přípravu,tak to by bylo aby nebylo:-D.
31.8.2008 13:39:33
Tak jsm edoma z dovči, bylo to supéééééééééééééér.

Tak jdu na ty fotky.
Byli jsme v kempu v chatičce, která byla supr vybavená. Měla tři ložnice, kuchyńku, jídelnu,velkou koupelnu a posezení venku. První den byl kop docela plný, ale pak už jsme tam byli jen asi tři rodiny. Takže supr klídeček a soukromí.
Hned za chatičkou jsme měli písek a menší kulatý bazén. Vzadu v kempu byl velký bazén, občerstvení a lehátka. Ještě tam byla resaurace a plno klouzaček a houpaček a posezení. Počasí bylo naprosto luxusní a tak jsme si supr užívali. No však se nám ani nechtělo domů a tak jsme si to o den prodloužili, Víc už to nešlo, protože Petr musel do práce:-(

První rozkoukávání po kempu. Fotečka od bazénu:

Pivečková pohoda:-D

Večerní koupáníčkoR^

Děti spávali všechny v jedné ložnici,... to bylo něco;)

Výlet do Rožnova pod Radhoštěm do skanzenu:

Hned pár metrů od vchodu do skanzenu je supr obr hřiště. Je tam snad tisíc atrakcí pro dětičky i rodiče a supr restaurace. Děti si poběhali a najedli se. Já chtěla zkusit tu kouly, ale byla jsme po obědě, tak jsme to raději nechala:-©;)

Pak jsme si udělali výlet na Radegast. Nádherná vyhlídka, supr výšlap, jen nahoře nám začalo foukat a pršet a teplota šla jen lehce nad 10 stupńů a tak jsme raději prchali dolů~k~

Tady tuhle činnost ( begbiš) a ještě karty jsme provozovali snad pořád;)

Malému jsme doma zapoměli motorku a protože tam byl všude supr terén, tak jsme hned letěli do obchodu koupit novou~k~~k~~k~ A byl pak od něj svatý klid~k~

A zde MOJE!!! večerní siesta. Tohle už jsem nezažila, co se malý narodil. Ono to ani nejde číst si v posteli, když tam malý ještě spí~k~

A zde pár snímečků z Luhačovické přehrady a z projíždky na šlapadlech:

A zde procházka u zámku v Bojkovicích:

Výlet do ZOO Lešná:

S dětmi jsme byli na nedalekém ranči na koních. Bylo to supr, děti se pěkně povozili:

A te´d pár pohodových foteček:

A takhle to dopadlo, když se mača pokazil;)

A ještě pár koupacích fotek z bazénu v kempu a od Všeminské přehrady:

A z téhle věže jsem si chtěla skočit. Bohužel měli dva dny zavřeno a mě to nevyšlo :-)

A na cestě domů jsme se stavili u termálních lázní v Kostelci. Bylo to supr, voda skoro 30 stupńů a mírně slaná. Naprostá pohodička:

Tak to je vše a teď už dám minimálně na rok pokoj ;)~j~;)
Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
29.8.2008 8:11:22
Ahojík...jdu pozdravit a nahlásit že žijeme..jen prostě nestíhám..klasika.
Snažíme se být co to jde venku...a nebo lítáme po hřišti...v tom lepším případě...v tom horším se smažíme v autě a čekáme u doktorů....další kolečko mě opět čeká za 14 dní....ale mimís je v pohodě ...a daří se mu dobře...a zatím stálenevíme co to je..takže už to vydržím....teda doufám.
Jinak jak bude další srazík a nic nebudu mít určo se přidám....já vás chci vidět a pokecat....nebo zblbnu...
Ella ty si užij dovču a jak dojedeš domů mohli by jsme dát kočku ....co ty na to??
Já0800 22869
28.8.2008 15:07:35
Elli ahoj,užij si dovolené:-).Do školy se celkem začínám těšit,je to poslední rok!!!Hurá:-D
ELLa a Matyášek 40322
27.8.2008 20:10:13
Ahoj, Leni:-)
Jak se těšíš do školy? Já bych se normálně vrátila hned...
Já tady balím kufry, zítra frčímě na Moravu k rodičům a v sobotu do Itálie:-))
Tak se tu teda všechny mějte hezky a už v září ahooooj.-);)
Já0800 22869
27.8.2008 9:07:19
Ali,už jste zpátky?Hlas jsem poslala už dávno:-).

Všechny zdravím:-)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1166  [Dalších 976 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.