| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1166  [Dalších 1086 >>]
Oloušenek 78734
10.2.2009 22:24:19
Jiřinko ahoj.Tak mají oba dva zápal plic. Dnes jsme byli u Polcrové, ouška má dobré, z toho píchlého mu pořád vytéká hnis, druhé má dobré. Zase jsme v noci měli přes 40*. Říkala že z jejího pohledu je vše v pořádku a nemůže mít takové horečky. Byli jsme potom ještě u Pachové, poslala oba dva na snímkování a jak jsem psala, mají oba zápal plic. ~n~ Dostali silná antibiotika a jestli se do pátku trochu nezvetí, jdu s oběma na kapačky.~n~ To prostě není možné. My nemůžeme být chvíli zdraví. Když šel Tominek dnes spát, měl zase 39,8*.~;(( Já už nemůžu. Nevím jak jim pomoci. Jsem s nimi 24. hodin, pořádně nespím, jakmile jeden z nich zamrčí, jsem hned u nich a nelepší se to a nelepší. Tominkovi vyměnili antibiotika, tak uvidíme. ~;(( A to jsem měla tento týden nastoupit do práce a v pátek mám jet na zkoušku z psychologie. Copak můžu ??? Nemám náladu ani pomyšlení na učení. ~a~ Tak buďte zdraví aspoň vy a užívejte prázdnin.~;)
jiřka a adelka 898
9.2.2009 15:41:14
To je mě ho líto.Chudák malej.Akorát k Polcrové už nikdy více.Kráva blbá ,už by měla jít do důchodu.Lenka k vůli ní má řezané ucho a plastiku na bubínku.Přes rok jí pernamentně léčila zánět v uchu.Nikam jí poslat nechtěla,hold jsem blbá a ničemu nerozumím.Lenka trpěla a ona řekla,že to nemá cenu léčit.ATB jí nepomáhají.Primář Kučera na ORL v Olomouci ,řekl ,že operace za 5 12 a tak zanedbané ucho vživotě neviděl.Doslova řekl,že je to kráva.Adél dyž byla hospitalizovaná ve Šternberku v nemocnici kvůli horečkám.Poslali ji k Polcrové a ta řela,že musí jít vytrhnout mandle krční i nosní.Jinak bude každej měsíc nemocná.Adélka je od té doby(jara) krom 2 menších vyroz zdravá.Je to Pipina.

Děti jsou včudu,mají prázdniny a já se nudím doma.Venku krásně a všichni v okolí maroděj.To je binec.Tak zatím se všeci opatrujte a zbírejte sluneční paprsky.~s~
Oloušenek 78734
9.2.2009 10:24:21
Jiřinko ahoj. Tak si to tam užijte, hlavně si odpočiň a naber sil. ~b~ My jsme byli včera večer u nás na pohotovosti, tak Tominkovi se ta chřipajzna změnila v nějakou bakteriální infekci. Dělali mu odběry a v moči má nějaký keratin, který se vylučuje až je tělo na pokraji vyčerpání, až mele jak se říká z posledního. Od pátku má pořád okolo 40* horečky, po Nurofenu, nebo Panadolu mu to klesne na 38,5* a za půl hodiny má zase 40*.~a~ Říkala jsem tomu doktorovi že se chytá pořád za ouško, jestli tam nemá zánět. On řekl že tam nic nevidí že tam má zátku. Tak jsme ještě po pohotovosti ve Šternberku jeli na ORL do Olomouce, doktor mu zátku vytáhl a co myslíš, měl ho tam!!! Ouško mu píchl ~n~ , to bylo strašné a dal mu antibiotika. Do dvou dnů se máme hlásit u Pocrové a říkal také že se mu začíná dělat i v tom druhém, aby jsme nešli ještě píchat i to druhé.~Rv Tak uvidíme zítra, dneska ho nechám, pořád má přes 39*, tak ho nebudu nikam tahat. Dneska jdu s Eliškou, ta měla ráno 39,5* a jí se to táhne od středy. Přes sobotu, neděli byla bez horeček a dnes v noci jí to zase vyletělo na 39*. ~o~ Pane Bože, ať už jsou zdraví, ať už je klid. Už se to táhne strašně dlouho. Vždyť to není možné tak dlouho horečkovat. ~a~

Holky, opatrujte sebe i svoje zlatíčka a pá. ~x~
jiřka a adelka 898
6.2.2009 1:04:39
Olinko.

To mě mrzí s malou.Mladýmu se ten kašel také nelepší.

A stou návštěvou dám vědět.Dnes jsem byla pro úkoly a polovina třídy i s učitelkou marodí.Počítám,že u nás je to jen zatím ten kašel a po prázdninách to chytnou všeci.To je tím,že se plánuje.

Zejtra se jedu s Adélkou a Lenkou odreagovat směr Hanušovice a okolí.Jedem do lesů a tak snad ty prázdniny přežijí bez chřipek.Otec si je bere na lyže na celej tejden ,ale Honzík bude semnou.Chudák bude muset číst a to on nechce.Tak bude dohánět potvůrka.

Vy se uzdravte.Já doufám ,že už bude zachvilku jaro a sníh a chřipkové období přejde. ~x~
Oloušenek 78734
5.2.2009 19:20:41
Jiřinko ahoj.

My jsme zase nemocní. ~o~ Eliška se vzbudila ve dvě v noci a šíleně kašlala. Když jsem jí šla dát Codein, tak jsem jí chytla na čelo a hrozně pálila. Měla 39,5*. ~;((
Teď jsem jí měřila, má 39,8*. Tominek má 38,3*. Takže to chytl od ní. ~n~
Jak budeme zdraví, dáme vědět. Příští týden ale určitě ne, kdyžtak až ten další. Jiřinko, ale já nevím, já chodím do práce. Já můžu až odpoledne, nebude to vadit ??? ~d~
Eliška nepůjde do školky ~a~ zase min. měsíc, protože s námi to je vždy na dlouho.
Takže klidně potom můžete dojed. Ale dojeďte k nám, protože s tím Tominkem je to hrozné. Je velice hyperaktivní vůbec by jsme si nepovykládaly. ~2~

jiřka a adelka 898
5.2.2009 16:48:10
Nazdárek.
U nás kašle Honzík.Adél zatím odolává nemocem.Příští týden budu asi sama samotinká doma.

Olinko co máš v plánu?Že bychom zašli na kávičku a nebo ke konci týdne příštího udělali přepadovku??

Jinak u nás vysvědčení samé 1.
Dál to vidím hůř.Jenda je pomalej a po 30 minutách už se vůbec nesoustředí.Matematika mu jde bezvadně.Tu zvládá za pár minutek.Psaní a čtení to se mu nechce.Raděj bude dělat deset věcí než ty dvě.V PPP nám řekli,že je to tak na integraci.Tak nevím či myslela,že je tak blbej a nebo línej.~t~

Tak se uvidí dál.Hold nemůžu mět všechny děti premianty třídy.~y~

Leni tebe není vidět.Učíš se?Malou vidívám s tetinkou.Pokud to je někdo jinej,omlouvám se.
Zatím pá ,jdem hrát dostihy a sázky.Jak jde o prachy,tak to baví všechny dítka.~;)
Oloušenek 78734
4.2.2009 20:21:18
Tak začni už teď, protože čím později začneš, tím to bude horší a horší. ~d~ Potom nebudeš vědět co máš první dělat a budeš nešťastná. ~n~ Držím palečky !!! ~x~ Ty jsi šikulka, uvidíš, zvládneš to levou zadní. ~;)
Já0800 22869
4.2.2009 9:39:15
Oli,moc díky za vyčerpávající odpověď,zkusím mrknout,ale asi dál stejně nepůjdu,nevím jestli bych to zvládla.
Já se ještě nezačala učit ani na maturu,tak strašně,ale strašně se mi nechce a když začnu v březnu,tak to bude asi pozdě~a~~;((
Oloušenek 78734
31.1.2009 22:53:43
PS: A přijímačky jsem dělala ze všeobecného přehledu, všeobecného rozhledu. Když budeš chtít, pošlu Ti odkaz, na stránkách univerzity jsou přijímací testy z minulých let. Na nich si to můžeš vyzkoušet a uvidíš co po Tobě budou chtít. Samozřejmě když se budeš hlásit na nějaký obor, jako jsi dávala za příklad - biologii, budou chtít u přijímaček i biologii. Záleží na tom kam se chceš hlásit. U vypsaných oborů je ale typ přijímacích zkoušek vypsán. ~2~
Oloušenek 78734
31.1.2009 22:50:49
Leni, my jsme měly s Marťou na střední obor: Podnikání v oboru obchodu a služeb. Takže jsem si vybrala podobný, Pedagogika - Správní činnost. Mám zaměření do Státní správy a Samosprávy. Máme tam hodně práva, ekonomii, management, dále psychologii, sociologii, didaktiku apod. Matiku nemáme, jen ve třeťáku Statistiku, což je podobné.~;(( Je to ale jenom jeden semestr ( 2. přednášky ) a zkouška. Takže to budu muset přežít, i když také nevím jak. ~n~ Já také matiku nemusím. Musím si najít doučování abych prošla. Musíš se zaměřit na obor který by jsi v budoucnosti uplatnila, co by Tě bavilo. ~b~ Já jsem na té Univerzitě Palackého, kam jsem Ti poslala odkaz, ale na Pedagogické fakultě. Hlásila jsem se tam z toho důvodu, abych nemusela platit školné, protože na to opravdu nemáme. Jinak, já do školy také nejezdím, nechávám si většinou přednášky jenom posílat přes e-mail a jezdím jen na zkoušky. Účast na přednáškách Ti nikdo kontrolovat nebude. Jde o to aby jsi udělala zkoušky, sedět tam nemusíš. V klidu si to projdi a pouvažuj co a jak. ~;)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1166  [Dalších 1086 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.