| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mám dítě s ženatým mužem

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4955  [Dalších 4895 >>]
Jerry G. 159407
2.4.2022 11:23:41
Imi, ja treba mam jeste segru a manzel ma taky ctyri sourozence. Tobe rodina ze strany otce odpada, che to mit poresene. Moje sestrenice odesla, tak ze po ni zustalo nakynute testo v pekarne, pradlo v pracce, nakup na vikend a klice no botniku a najednou nebyla.
Vítr z hor 100046
2.4.2022 11:19:55
"Nechci stavět na lži. (...) asi k otci nezvládnu být taková megera, abych ho potopila"

Pokud budeš otce chránit a neřekneš pravdu, jednou se to velmi pravděpodobně otočí proti tobě. Ty pro něj budeš lhářka a ten jeho tatínek, po kterém toužil, opravdu existuje.
Tatínek ho zradil a maminka nakonec taky – není větší mizérie pro dítě.

Když vidím svoje a spřátelené teenagery, tak je mi jasné, jak strašně moc potřebují (alespoň jednoho spolehlivého) rodiče, a jak těžce prožívají, když není podle jejich představ, nebo aspoň tak dobrý, jako rodiče jejich kamarádů.

Moje děti jsou schopny prožívat úkorně učení matematiky, němčiny, hru na piano. Ale taky vidí spolužačku, která mluví o sebevraždě, protože psychicky nedává střídavku, má pocit, že nikam nepatří a rodiče, kteří si jí půjčují jak knížku v knihovně, aby si udrželi její přízeň, po ní vůbec nic nechtějí. To si puberťačka vykládá jako nezájem, cítí se sama na světě a pokukuje po režimu, v němž děti musí cvičit na piano, trmácet se za Braunovými sochami, a když dostanou špatnou známku, tak na ně matka zaklekne a naučí je to. (Teda učí se celkem dobře, zvlášť jedna, ale stejně občas otravuju.)
Jerry G. 159407
2.4.2022 11:15:53
Imi,

Mam v peci uplneho sirotka (po me sestrenici). Resila jsem dedictvi a sirotcci duchod. Ikdyz oba rodice meli podprumerne platy, tak ma dcera celkem slusny sirotcci duchod. Takze bude moci v klidu studovat..
Ja nevim, z jakeho duvodu nema syn otce v RL, ale tim ho pripravujes o dedictvi a pripadny sirocci duchod. Pokud bys zemrela ma on k synovi vyzivovaci povinost. Kdyz zemres v synovych osmnactinach on bude treba ve tretaku na stredni, tak mu nikdo neda ani korunu, protoze je dospeli, takhle ma k nemu jeho otec vyzivovaci povinnost, pokud nedokonci pripravu nazamestnani nebo do 26 let.. Ja vim, ze je to neprijemne, ale tahle pozice je pro nej hrozne nevyhodna i existencne.

Ja ji mam v peci do jejich 18. Pak je proste dospela. Samozrejme u nas bude bydlet dokud bude potreba. Kdyby zila v decaku tak se o ni nikdo pak nestara.
K_at 121378
2.4.2022 11:11:59
... hlavně se rozhodl otec, že syna v zájmu své pohody v životě nechce. Upřímně, bolelo by to, ale asi bych manžela vlastnoručně prizabila, kdybych zjistila, že se vykašlal na své jiné dítě. Jen aby si nezkomplikoval život.
K_at 121378
2.4.2022 11:09:56
Umí, v tom případě bych šla cestou : tvůj táta se jmenuje tak a tak. Měla jsem ho hrozně ráda, proto taky mám tebe. Ale tatínek nakonec nechtěl být se mnou. Má jinou rodinu. Jako je to těžké. Určitě bych cílila na to, co třeba má po otci (krásné oči a je šikovný). Úplně nejhorší varianta, co znám, je "já nemám tátu". Dítě neví. O otci se nemluví.
Vítr z hor 100046
2.4.2022 11:07:25
"Asi jsi měla své důvody, když jsi se rozhodla pro dítě v takové situaci, ale mysli na to, že to dítě určitým způsobem poškozuje už to, že jsi mu připravila život bez otce."

Otázka je, co znamená "rozhodla". Jako že se třeba rozhodla dítě nezabít a tím ho určitým způsobem poškodila?
imi 159175
2.4.2022 10:48:01
Nevím, co je lepší/horší.
imi 159175
2.4.2022 10:47:57
Chápu, narážela jsem právě na to, jestli to řeší i úplné rodiny - právě z důvodu, že zemřít mohou oba rodiče třeba při té autonehodě, jak píšeš.
imi 159175
2.4.2022 10:47:51
Vlastně celou pravdu zná jedna moje kamarádka, tedy ví, kdo je otcem.

Partnera žádného nemám, upřímně ani nechci. Úplně mě to tak nějak celé "zabilo".

Otec dítěte v tu dobu, co se mnou "chodil", byl v mých očích prostě pro mě strašně dobrý parťák, milovala jsem ho, byli jsme spolu dlouho. Jeho děti byly už starší. Jak už jsem někomu psala, prostě jsem se špatně zamilovala a věřila mu, vzít zpět to nejde.
imi 159175
2.4.2022 10:45:25
Moc nerozumím tomu, jak je to myšleno. Dítě touží po tatínkovi, ne po strýčkovi. V tuto chvíli, kdyby ho mohlo aspoň znát, potkat se s ním. Ale to se může změnit.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4955  [Dalších 4895 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.