| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mám dítě s ženatým mužem

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4955  [Dalších 4885 >>]
imi 159175
2.4.2022 10:45:20
Na to nedokážu odpovědět, nevím, jak může ženatý muž toužit po dítěti. Ale opravdu si ho přál. Ovšem já nejsem ten muž, tak nemůžu mluvit za něj.

A já jsem se prostě špatně zamilovala. Teď už to zpátky nevezmu.

Souhlasím, že mám na tom svůj velký podíl. Věřila jsem, že se mnou bude.
imi 159175
2.4.2022 10:36:36
Ano, samozřejmě je to skutečný příběh. Nechci stavět na lži. Jediné co, tak jsem dítě řekla, že si nemůžu vzpomenout na jméno (nebo tak něco) v rychlosti, což můžu kdykoli změnit, žejo. Ale zatím se tak nestane. Já nevím, asi k otci nezvládnu být taková megera, abych ho potopila, i když by si to, samozřejmě, tak nějak zasloužil nebo jak to napsat. A díky za ty poslední věty, to mi moc pomohlo, pravděpodobně to použiji. Že má otec další děti, dítě zatím neví. V tuto chvíli jde už o děti dospělé.
Martina Bergerová 70170
2.4.2022 2:43:12
Imi, působí to na mě, že jsi byla zcela pasívní ve vztahu k tomu muži, že se vlastně všechny věci staly tak, jak rozhodl on (není v RL, neplatí výživné, odmítá setkání). On vlastně nepřímo rozhodl i to, že nyní musíš synovi lhát.

Není ani nikdo z rodiny, kdo zná celou pravdu? Kamarádka? Pro případ, že by se něco stalo? Kdyby syn někdy potřeboval kostní dřeň atd.?

Přiznám se, že pro začátek bych dítěti přestala lhát a toho muže mu alespoň ukázala někde zpovzdálí, nebo na fotce atd. Pamatuju si, že pro mě bylo ve věku, kdy jsem po otci pátrala, hodně důležité, abych znala alespoň tu tvář, aby ten člověk měl konkrétní podobu, aby byl "skutečný".

Imi, ty jsi sama, není žádný partner, který by pro dítě představoval náhradu za biologického otce?
Jaký vlastně byl otec dítěte, když byl v kontaktu alespoň s tebou? Neumím si představit, že si, jak píšeš vaše "dítě přál"~d~

Ropucha + 2 120300
1.4.2022 17:04:46
Konzervo, ano, než otec, který sehraje svou roli párkrát do roka (a po zbytek času bude dítě tesknit, že tatínek je s jeho nevlastními sourozenci a ne s ním), je snad lepší nějaká jiná mužská postava - děda, strejda, a nebo i ženská postava, prostě nějaká rodina, která je tady vždycky a dítě se na ni může spolehnout.
Konzerva 153011
1.4.2022 14:18:48
"Já bych byla ráda, kdyby se znali. Kdyby otec jakkoli projevil zájem, nebo alespoň souhlasil s tím, že se setkají. V kontaktu jsme tím způsobem, že mi napíše přání k narozeninám atd."

Já ti nevím. Když si představím, jak se dítě s otcem vídá, jen tak občas, jak se otci chce, umím si představit, jak to dítě, když už toho otce má, touží po tom, aby to byl takový ten správný táta, co se zajímá, má ho rád atd. A otec se bude chovat spíš lhostejně nebo dokonce odmítavě. Nebude to potom dítě mrzet a trápit než když se nebudou stýkat vůbec?
77kraska 132593
1.4.2022 14:01:13
imi, rodina to ma bezne tak, ze je tata a mama, oba v rodnem liste....kdyz umre mama, postara se tata a opacne...samozrejme se muze stat, ze se oba naraz zabiji v aute, pak se postara babicka/deda nebo teta/strejda nebo nejaky vzdalenejsi pribuzny
Lenka Pražanda 128023
1.4.2022 12:16:02
Píšeš, že o tom, že je otec dítěte ví jen ten muž. Takže pro dítě to byl strýček, je to tak? Ne jeho otec. A syn teď truchlí po tom pánovi, který s vámi nechce bydlet a na kterého si matně pamatuje, nebo je smutný že nemá tatínka, resp. tatínek ho nechce? Uvědom si, že jen ty víš, že ty dvě osoby jsou ve skutečnosti jedna.
Pokud by se jednalo o strýčka, na rovinu bych řekla, že má jinou rodinu a proto s vámi nemůže být. Pokud by šlo o tatínka, který je údajně neznámý, pak u toho musíš zůstat. Rozešli jste se, nedá se s tím nic dělat, každý máte svůj život a nechcete si je míchat dohromady.
Ráchel, 3 děti 76748
1.4.2022 11:45:35
souhlas, raději dělá, že "problém" neexistuje, nechce riskovat, že by si k dítěti udělal vztah, raději umlčuje svoje svědomí.
Ráchel, 3 děti 76748
1.4.2022 11:44:19
no moc nechápu, že když ho tak moc chtěl, tak mu nestojí ani za to, aby platil alimenty
...j.a.s... 81911
1.4.2022 11:41:41
Ropucho, souhlasím s tebou do puntíku. Já bych i řekla, že chlap, co si udělá s milenkou dítě, aniž by se chtěl rozvádět, je pěknej kretén.
Fakt nechápu, že mají ženáči potřebu plodit dítě jinde, když nechtějí nic měnit.
A pak se takhle trapně schovávat před zodpovědností, protože by je manželka patrně vykopla. Slaboši. I když i milenka má na téhle situaci podíl. Fakt terno si pořídit dítě a připravit mu rodinu bez otce.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4955  [Dalších 4885 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.