Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
...j.a.s... | 81911 |
1.4.2022 11:36:58
Imi, raději dítěti nelži - prostě mu řekni pravdu úměrně věku. Nikdy nevíš, co mu řekne otec, až bude starší, kdyby teda změnil názor a pak bys byla za lhářku ty.
Mimochodem píšeš: "že jej otec moc chtěl (což je pravda)" - můžu se zeptat, jak může ženatý chlap toužit po dítěti s milenkou, když nemá v plánu opustit předchozí rodinu a vlastně jsi psala, že dítě ani nijak finančně nepodporuje? Asi jsi měla své důvody, když jsi se rozhodla pro dítě v takové situaci, ale mysli na to, že to dítě určitým způsobem poškozuje už to, že jsi mu připravila život bez otce. Teda nebrala bych na lehkou váhu to, že dítě vyrůstá bez otce. Myslím, že je to hodně velká ztráta pro něj, když už na začátku bylo jasné, že otec v rodině nebude. |
Ropucha + 2 | 120300 |
1.4.2022 11:12:24
Otec se stydí, bych řekla.
Mimomanželské dítě mu připomíná, že něco podělal, že selhal, že si na sebe upletl starost, kterou by raději neměl. Tak se snaží před tím raději schovávat. Kdyby svůj čas dělil rovnocenně mezi všechny děti, musela by se s tím srovnat jeho žena a to je asi něco, co projde hladce málokterému záletníkovi. |
Ropucha + 2 | 120300 |
1.4.2022 11:07:31
Imi, jestli to je skutečný příběh, tak směrem k dětem se podle mě vždycky vyplatí maximální poctivost a otevřenost.
Tím nemyslím vysypat dítěti na bedra dospělácké starosti, které nedovede unést ani pochopit. Ale nestavět na lži. Jestliže otcem je člověk, který má manželku a rodinu, úměrně věku to dítěti podat. Že holt někdy i dospělí věci popletou a pokazí. Že ani oni si někdy neumějí vybrat ze dvou možností, ale protože mít dvě rodiny nejde, musí se nakonec rozhodnout pro jednu. A že ideální řešení neexistuje, takže vždycky někdo zůstane trochu smutný. A velmi důrazně, že to není proto, že toto dítě by bylo nějak horší, ale proto, že (nejspíš) se narodilo později než ty druhé apod.. |
imi | 159175 |
1.4.2022 11:03:02
Já bych byla ráda, kdyby se znali. Kdyby otec jakkoli projevil zájem, nebo alespoň souhlasil s tím, že se setkají. V kontaktu jsme tím způsobem, že mi napíše přání k narozeninám atd.
|
imi | 159175 |
1.4.2022 10:59:16
To vypadá na dost podobný příběh. Dítě chápe, že s námi nechce otec žít, ale rádo by jej poznalo.
|
imi | 159175 |
1.4.2022 10:58:16
Ne, o nic do časopisu nejde. Jen jsem včera už pak neměla sílu nic moc číst.
|
imi | 159175 |
1.4.2022 10:56:48
Já si teď nic vymýšlet nemůžu. Doteď se dítě zeptalo jen velmi, velmi málo. Vždycky jsem říkala, že jej otec moc chtěl (což je pravda), ale že s námi prostě nebydlí. Otec sám před lety dítěti řekl, že s námi bydlet nechce.
|
imi | 159175 |
1.4.2022 10:55:16
To jsem po otci chtěla, ale on to odmítá. S tím nic neudělám. Jako můžu vzít dítě k němu do práce navzdory tomu, že ho vidět nechce, ale to by bylo asi ještě horší.
|
vlad. | 38059 |
1.4.2022 10:55:05
Pokud se automaticky nepostará druhý rodič, je dobré to mít předem ošetřeno
|
imi | 159175 |
1.4.2022 10:54:01
Také o otci nikdy špatně nemluvím.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.