Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lída+4 | 138596 |
19.11.2020 17:20:53
Barbar, my máme dokonce kolegu, co velkou část pracovní komunikace vyřizuje třeba mezi druhou a čtvrtou v noci, prostě mu to vyhovuje. A každej si to pak přečte během dne.
|
Barbar | 47133 |
19.11.2020 17:18:55
|
Tatramelka+3 | 66284 |
19.11.2020 17:17:30
Brebar, já když jsem poslouchala ted´ 2. třídu mojí dcery, tak jsem šla do vývrtky. A to jich je ve třídě 12. Takový brajgl, a jak ty děti furt něčím šramotí a někdo se nudí, tak si píská, jiný si při hodině hrál nějakou hru... . Já to nemohla poslouchat a pracovat u toho, tak jsem chodila do koupelny. Nedívím se, že má synek problémy se soustředěním. To prostě nemůžeš brát jako bernou minci a nic to nevypovídá.
Jinak já mám třeba taky problém se soustředit třeba jen, když je doma binec. Já prostě dneska ráno musela jít nandat nádobí do myčky a utřít jídelní stůl, protože já bych nenapsala email (dcerka šla už do školy a věděla jsem, že kluci to neudělali). Těkala jsem ze SAPu do mailu a zpět a jen jsem si to uklidila, utřela stůl a uhladila ustlané postele po svém, tak mi to zase šlo pěkně od ruky. Půjdu se asi léčit. |
Tatramelka+3 | 66284 |
19.11.2020 17:10:41
Já to beru, jak píše Lída výš. Hodně pracovních záležitostí řeším ráno mezi 5 - 8 hod. a pak večer mezi 8 - 24 hod.. Přes den jedu maily a cally (porady, školení) a telefonáty s kolegy. Odpo jsem ráda, že když se i manžel utrhne a děti si rozdělíme. Každý dělá jiný sport a potřebují jiný druh vyžítí. No, co se tu budu vypisovat - vaření 2 x denně, i když je jen jedno teplé, tak čas v kuchni strávíš a kde je žehlení a jiné práce v domácnost. A to mám děti velké a né batole jako Brebar.
Ty si z toho nedělej hlavu. Diskusi jsem pročetla a zkuste třeba tu PPP a nebo nějakého terapeuta. Ono se všude strašně dlouho čeká. Já jsem teda časem také pochopila, že syn není hloupý, jen má své tempo (nerada říkám, že je pomalý on to ze školy naprosto nesnáší a hodně se za to stydí). My jsme měli nakonec v PPP velké štěstí, jak já jsem k těmhle institucím dost skeptická, tak psycholožka byla velmi vstřícná a strávili jsme tam celkem opravdu asi 12 hod.. Ujistila mě, že syn je opravdu v pořádku a intelektově vyšel třeba vyš než náš nejstarší syn a jediné co pro nás dva může udělat je, že mu napíší, aby měl na práci vždy podle rozsahu písemné práce cca 10 - 20 min. navíc. Ono se to pak odrazí i na kvalitě psaní. Když pracuje nyní doma, píše opravdu hezky a maluje k výkladům krásné obrázky a já mám pocit, že mu to krom toho, že má sám ze sebe radost a úča ho ted´ i hodně chválí (protože nevidí, že na tom dělal X hod.). On si k malování pak pustí nějaký dokument a to celé mu dá mnohem víc než 45 min. výklad ve škole. Kdybych neměla obavu, že nám v PPP budou cpát nějakou diagnozu, aby škola dosala asistenta a dítě doživotní nálepku, tak bych šla do PPP mnohem dříve. |
Federika | 14090 |
19.11.2020 17:04:13
Barbar,
blbneš. Ty jsi na ZŚ selhávala a tvůj syn, mrně, co tam sotva nastoupilo a hned zase vystoupilo, taky selhává?? Co blbneš... |
Federika | 14090 |
19.11.2020 17:03:09
Stejně jako naprostá většina prvňáků
I starší děti s tím mají často problémy. |
Barbar | 47133 |
19.11.2020 17:02:54
také jsme dělali různé projekty, hlavně výtvarné, to ho bavilo, povídali si o stromech atd. Je pravda, že já jsem na základní škole také dost selhávala, asi to má syn po mně. A nakonec mám VŠ...
|
Barbar | 47133 |
19.11.2020 17:01:32
nj . U nás tedy byly online dvě půlhodiny denně, ale syn to opravdu moc nezvládal. Nezvládal sledovat, kde čtou, orientovat se na stránce ve slabikáři, zapínat mikrofon atd. Ale když jsem mu ukázala, kde čtou, přečetl to správně.
|
Barbar | 47133 |
19.11.2020 16:59:06
tak to je děs, jestli se rozčiluje, že mu přichází zprávy v noci. Já se často k vyřizování dostanu také až kolem 23. - 24. hodiny.
|
Federika | 14090 |
19.11.2020 16:57:36
Barbar,
můj synovec je druhák. Online hodiny měli zřídka, jednu denně. během té jedné hodiny se prý chodil asi pětkrát napít-do jiné místnosti, i když měl pití na svém stole. A taky byl asi třikrát na záchodě |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.