| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o výběru jména

pro všechny koho zajímá výběr jména pro potomka ale i něco navíc:o)))

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3285  [Dalších 3175 >>]
If & 3♥ 3270
20.3.2010 5:35:00
Dani díky.. ono bohužel to "nemluvení" na sebe spoustu věcí nabaluje, nebo respektive to "nemluvení" má spousty možných příčin a jedna z nich je ta recesivní porucha řeči (laicky řečeno vrozená neschopnost vnímat řeč slovy- prostě si neumí spojit slovo-věc a uči se to mnohem pomaleji než jeho vrstevníci)~d~
Dana+2 berušky 51432
19.3.2010 8:06:51
Ifko držím palečky ~s~
Já myslela, že máte problém jen s tím mluvením a ono je toho asi víc, podle toho co píšeš.
Na fotech mi Kubík přijde jako uplně normální kluk.
Moc na Vás myslíme.
If & 3♥ 3270
18.3.2010 15:09:45
Čau holky.. sleduju, čtu, ale nemám chuť ani sílu psát... mám toho plný kecky... všecho...

Ale protože jsem slíbila.. tak plním.. v pondělí jsme byli u té logopedky.. Kuba se tam předvedl v tom nejhorším možném světle.. nechtěl tam být a podle toho vypadala veškerá "spolupráce"....Celou hodinu chtěl urputně pryč a dával to dost nepokrytě najevo.. proč by se měl věnovat "té divné paní co po něm furt něco chtěla"?!

A závěr zprávy? Musela jsem to dva dny v sobě zpracovávat abych byla vůbes schopná o tom mluvit a i tak se mi o tom nemluví lehce:

F80.2 receptivní porucha řeči, ale vzhledem k opoždění psychomotorického vývoje a zvláštnostech v chování je susp. možná i pervazivní vývojová porucha a mentální retardace

Takže tak... čeká nás ještě velká spousta vyšetření, tak se snad doberem nějakýho konce co bude znít líp než tahle hrůza~a~
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198
17.3.2010 19:48:42
Danielo, tak to máš štěstí, že měl Tvůj muž brzdu a podnikat nezačal. Já už nevím, jak bych mu to vymluvila. Chce si pronajmout hospodu, místní hospodu, kde si zatím každý vylámal zuby. Průměrně ji mívají lidi pronajatou půl roku až rok. A on si myslí, že by mu to vyšlo~a~ Má hlavu v oblacích. Platíme 16 000 měs. hypotéku na dům a nájem té hospody by byl kolem dvaceti měsíčně. Už vidím, jak mu to vydělává tolik, abychom z toho mohli žít~o~ Kdyby měl aspoň zkušenosti, ale nemá... Nic, teď je na služebce, tak má čas o tom týden na hotelu přemýšlet.

S naším Kubou je to pořád katastrofa, asi už jsem jediná, kdo o něho má zájem, až si zase děti budou chtít pořizovat zvíře, tak už neuhnu. NE!!!! Taky bych o tom venčení chtěla nediskutovat, ale musím, protože Marek není moje dítě, což mi vždycky manželova EX připomene. Hlavně, že se s ním musím učit a tak dál...
14.3.2010 9:01:43
Ahoj, Danielo, jak se má Gaudi v Brazílii? Lyžovačka zní super, hned bych jela!

Můj manžel se asi zbláznil, má hlavu v oblacích a rozhodl se začít podnikat v oboru, o kterém nic neví a já tak strašně nechci...~n~ Snad mu to ještě nějak rozumně vymluvím. Dost do mě reje i mamka, že mu chci bránit v rozletu. Což, samozřejmě, nechci, ale tohle je prostě hloupost~a~

Taky jsem trochu na kordy s manželovou ex, a to kvůli Markovi, resp. kvůli psovi, kterého jsme pořídili kvůli Markovi (i manžel psa chtěl, já jsem nechtěla vůbec). A teď se Markovi, samozřejmě, pes začíná omrzovat, nechce ráno vstávat a jít ho vyvenčit a přestává se mu chtít i odpoledne. A mě to strašně štve, štve mě, že je mu to úplně jedno. Strašně se ráno vzpouzí, že nebude vstávat dřív než musí, že já jsem přece doma a tak a chytla se toho jeho maminka a teď jsem já ta nejhorší~o~ Vyhnala bych chlapi někam na Mars:-)
Měli jsme dohodu, že ten týden, co bývá Marek u nás, musí vstávat o hodinu dřív než by vstával do školy normálně a musí chodit s Kubou ven. A po škole tralala na další hodinu ven se psem, pokud nemá kroužek (což má třikrát týdně), večer s ním jdu já, pokud kroužek má, jdu s ním odpoledne já a večer Marek (večerní venčení je jen do půl hodiny). A o víkendu vstávat v devět a jít se psem ven až do oběda, to s nima stejně většinou jde i manžel a Celestýna. Ale mladému pánovi se to přestalo líbit, prostě už má zase jiné zájmy. Přitom ten druhý týden se o něho celý starám já, kromě večerních procházek, kdy ho vyvenčí občas manžel. Ale já s ním chodím na cvičák a všechno. Prostě už mně to tak leze na nervy všechno, že bych sbalila psa nejradši k Markově mamince, ať si to taky zkusí, když dokáže jen kritizovat~l~
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277
8.3.2010 19:51:23
To jsou miláčci!~6~
If & 3♥ 3270
8.3.2010 9:22:50
Dani dííík.. jsem si jí dala včera na plochu~f~~f~~f~
Dana+2 berušky 51432
8.3.2010 8:35:40
Ifko krásný dětičky.~s~
A držím palečky Kubíčkovi.
If & 3♥ 3270
8.3.2010 6:16:43
Bára 5, Kuba 3 a Honza 5m

6.3.2010 9:14:24
If, tak to je určitě dobře, že jste někam šli, akorát je naprostý nesmysl, že se 95% autistů NIKDY nenaučí mluvit, že nesnášejí tělesný kontakt a že se nedívají z očí do očí. To prostě není pravda a nechápu, kde na tom paní byla~d~
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3285  [Dalších 3175 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.