| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o výběru jména

pro všechny koho zajímá výběr jména pro potomka ale i něco navíc:o)))

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3285  [Dalších 3165 >>]
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277
5.3.2010 21:30:37
Super!On je strašně důležitej přístup a ten mít budete,tak mám velkou radost!Určitě to zvládnete,i když to asi bude někdy těžké!Držím pěsti!~;((
If & 3♥ 3270
5.3.2010 19:08:08
(omlouvám se že je to kopírované, ale nemám sílu to vypisovat víckrát....)

Tak jsme vyrazili.. Kuba s tátou jeli vyzvednout tu Hi-Fku a my s Honzíkem jsme se pohodlně posadili do křesla v ředitelně... Hodinku jsme si opravdu krááááááásně a uvolněně povídali o všem možném, poté co jsem paní Šlechtovou ujistila že se Kuba rád mazlí, směje se a dělá naschvály a pak číhá s plamínkama v očích co mi na to, tak si oddechla tak že to bylo slyšet až na Václavský náměstí, načež mě poté co jsem jí vylíčila naší AUTISTICKOU STORY ze Silvestra, které se zasmála, ujistila že to určitě autismus není, že 95% autistů nesnáší tělesný kontakt, nedívají se z očí do očí a NIKDY se nenaučí mluvit...

A že to podle všeho co jsem jí řekla (porod, nespaní, žádný pud sebezáchovy, žádná potřeba mluvit, vztek....) vypadá nejspíš na LMD

Samozřejmě budem moudřejší až si vezme na diagnostiku i Kubejše, že se jí mám ozvat až budem po tý logošce co mi řekne a že Kubíka by chtěla vidět někdy koncem dubna....

Hodně věcí máme řešit přes tatínka (protože je na něj fixovanej), třeba i ty pleny, máme si dávat pozor na to jak o něm mluvíme a jak s ním mluvíme.. takové detaily jako nikdy neříkat (viz babičky "jsi čuně, jsi ostuda, jsi nešika", ale TEĎ SI SE ZACHOVAL JAKO OSTUDA, ČUNÍK, NEŠIKA...

První dojem? Nesmírně sympatická "něcopřespadesátnice", štíhlá, vysportovaná, upravená, usměvavá a MILÁ! Mám z ní strašně dobrý pocit a vlila mi zas trochu elánu do žil... Babičky mám poslat .. ehm ... tedy mám jim vzít vítr z plachet tím že to ŘEŠÍME a že DO ČTYŘ LET JE ČAS NA DRAMATICKÉ ZÁSAHY... a my si máme jet dál po svém...

Poslala mi mejlem nějaké broužurky o LMD tak to jdu študovat....

Uf... žádná výhra tedy... ale jsme zas "o krok dál"!~s~
4.3.2010 15:59:00
Ahoj Adel!
To ti zvonilo asi jen krátce...:-)
Taky mě zajímá,jak se máte atd.

If,nám se jednou stalo,že jsme jeli na oční a tam vzkaz,že se neordinuje.Taky mi nebylo jasný,proč nám nezavolali,když tam mají číslo.Druhý den mi přišel dopis,kde nám to psali,že neordinovali,ale sestřička napsala špatné směrovací číslo,tak to šlo dlouho.Pak se sama tloukla do hlavy,že nám nezavolali...Nám to dost zkomplikovalo,protože nám došly okluzory a šla jsem u nás k Dr. a ten mi řekl,že nás nevezme kvůli pojišťovně/další nepochopitelná věc,jinde jsme problém neměli/.Myslím,že to byl nějaký výmysl,aby nám to nemusel psát.Tak to beru tak,že aspoň vím,kde se nechovají vstřícně,tak tam nemám co dělat.

Na kdy máte ten termín?
Dana+2 berušky 51432
4.3.2010 10:22:42
Ahojky holky,
Adélko jak se máte co dětičky, jak rostou, nemáš nějakou aktuální fotečku?

Kristý na Rhodosu se Vám určitě bude líbit.
adelaide k. 20327
4.3.2010 8:45:41
Ahoj,
zvonilo mi v uších tak jsem tu :-D
If & 3♥ 3270
4.3.2010 8:44:01
Kristy no my jsme sice jeli autem, ale vypravit tři děti a ujet s nima zbytečně tam a zpět přes čtyřicet kilometrů taky žádnej med~a~ a tohle bylo pro mě hodně důležitý vyšetření
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198
4.3.2010 8:35:56
Ahoj, tak jsem tu stránku dočetla~;)
Danielo, já si právě dovedu tuhle střídavou péči v původním domě představit jen u páru lidí, kteří si pak už nenajdou nového partnera a nemají děti. Protože jinak to podle mě ani aplikovat nejde. To by se pak musela stěhovat celá rodina, což by ztrácelo veškerý smysle téhle formy péče. Pokud už pak děti ani nového partnera nemají, tak by se mi to i líbilo, ale zase na druhou stranu si myslím, že je jen málo lidí, co se rozvedou a pak už nikoho nemají...
A co Gaudi? Jak se má? S kým jel a co tam bude dělat? Jo a já bych taky ráda vypadla, ale rozhodně ne na žádnou farmu zvířat~t~

Dani, tak jsme se definitivně rozhodli pro Rhodos a asi to dáme až na nějakou last minute. Nejsme schopni se domluvit na termínu~o~

Jani, mandle~x~

If, já jsem se takhle dvakrát nedostala s Celestýnou k doktorovi, ač byla pokaždé několik měsíců dopředu objednaná, dvakrát jsme přijeli a "pro nemoc zavřeno". Nikdo nám vědět ani nedal. Nevím, proč se dává doktorům tel. číslo. A v našem případě znamenalo "jet k doktorovi" přestup několika autobusy, vlak, MHD a metro, prostě dálka. Ale nedá se nic dělat, holt toto se děje běžně.

2.3.2010 17:30:35
Neboj,to musí ta logopedka pochopit,co vám udělala ta psycholožka.Ty sama si můžeš vybrat Dr.
Ale je mi jasný,že to není všechno tak jedoduchý.
If & 3♥ 3270
2.3.2010 16:35:12
Jani to ty ruce musím ještě najít abychom byli v dobrých rukách...

patnáctého března jdem na logošku bohužel táž spolupracuje s tou "výbornou" psycholožkou a už se vidím jak jí vysvětluju že s ní už nikdy nechci mít nic společného~q~~4~ Chjo.. no když se to.. tak se to....~n~
2.3.2010 15:24:29
If,
tak to je opravdu hrozné jednání.:-(
Teď jedině se uklidňovat tím,že budete v lepších rukách!Myslím na vás,musí to být děsné nervy.
My dnes byli poprvé na logopedii,tak máme na doma úkoly a snad to půjde dobře.

Dani,jsme teď zdraví všichni!Já se dostala z kašle a kluci se drží!
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 3285  [Dalších 3165 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.