Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
If & 3♥ | 3270 |
2.3.2010 15:17:28
Vím, celkem dobře)) Já jí sem zítra naženu aby podala hlášení a pochlubila se dortama co pekla pro děti....
|
Dana+2 berušky | 51432 |
2.3.2010 14:50:02
Ifko úplně chápu, já ty lidi vždycky omlouvám spíš kvůli sobě, abych se uklidnila.
Určitě bych taky hledala jinde. Nevíš jak se má Adelaida? |
If & 3♥ | 3270 |
2.3.2010 9:27:23
Dani jasně.. mohl jí ulítnout pudlík nebo se zaběhnout papoušek nebo poblít dítě, mohl mít manžel bouračku.. já nevím.. všechno tohle jsem z lidského hlediska ochotná a schopná omluvit.. ale už je to TÝDEN!!! Několikrát jsem jí během toho týdne volala, psala tři smsky že očekávám domluvu na náhradní termín a co? A nic.. prostě se neobtěžovala omluvit a domluvit na dalším termínu... a ať dělám co chci tak cítím že teď je řada na ní...
I kdyby toho ona nebyla schopná, může to za ní domluvit sestra, sekretářka, kolega... kdokoliv. Prostě "stalo se mi to a to ale mám spoustu nevyřízených "zakázek" tak prosím tě obvolej je"... chápeš?... A abych pravdu řekla už nemám vůbech chuť se s tou osobou bavit a veškerá důvěra v ní jako profesionála je v troskách... |
Dana+2 berušky | 51432 |
2.3.2010 8:22:45
Ahojky,
zdravím všechny. My jsme zatím zdraví, musím to zaklepat. If to je fakt mazec, já si vždycky v takovýhle chvílích říkám, že se jim stalo asi něco moc vážného, abych se tak nenaštvala. Držím palečky, vím, že je nějaká spešl ambulance pro ty to děti v brně, ale to je pro Vás trochu z ruky. Jani ty už si úplně OK a co kluci jste zdraví? |
If & 3♥ | 3270 |
2.3.2010 7:30:43
Doufám že se máte všichni fajn.. my máme nějaký smůlovatý období, tak ani není moc chuť do psaní...
Honzík má laryngitidu, Kuba taky kašle, Bára je v poho, ale já to chytla od kluků, kudy chodím tudy smrkám... Minulý týden jsme měli jít na dva měsíce dohodnutou schůzku s psycholožkou a když jsme dojeli do Plzně (20 minut před termínem schůzky) mi přišla strohá sms s odvoláním termínu z provozních důvodů a od té doby milá paní dělá mrtvého brouka.. snažila jsem se jí sehnat celé úterý byla nedostupná a ve středu mi pro změnu nebrala telefon a ani na jednu smsku nereagovala... Popravdě ještě jsem úplně nevypěnila abych o tom byla schopná mluvit bez emocí Takové neprofesionální jednání u člověka kterej objednává nejméně dva měsíce dopředu bych fakt nečekala... Nicméně se mi podařilo díky kamarádce sehnat jednu milou paní která prý je speciální pedagožka zabívající se právě takovými dětmi jako je náš Kuba a ta je ochotná se tenhle pátek sejít (na první konzultaci jen se mnou a na druhou si pozve i Kubu do herny) O dvěstě procent jiný přístup. Aspoň malá vlaštovka naděje. Už jsem nějaká znechucená ze systému zdejšího zdravotnictví.... Mno nic.. to byl jen takovej povzdech abyste viděli že žiju.. i když spíš živořím |
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
23.2.2010 13:06:52
Zdravím!
Máme konečně po té mandli,tak jsem moc ráda.Nakonec jsme v nemocnici byli o den dýl,protože mu to začalo krvácet,ale nebylo to nic hrozného.Jen to sledovali a druhý den už to bylo ok.Akorát jsem byla už na nervy,protože mám alergii na dezinfekci a dostala jsem dráždivej kašel a přes víkend jsem ani nemluvila.Teď je to už lepší,ale v noci se moc nevyspím.I když si vezmu kapky na zklidnění,tak mě to někdy bere. Ale hlavně,že je to už za náma. Daniel,jak dlouho bude manžel pryč?Co Noemi ve škole?A co Tvoje studium a práce? |
Dana+2 berušky | 51432 |
20.2.2010 22:05:33
Kristý promiň, že jsme neodpověděla. Měla jsme už odpověď napsanou a spadl mi net a nechtělo se mito psát znovu
My byli v hotelu jen na Rhodosu ve faliraki hotel Blue Sea, doufám, že si to dobře pamatuji. Byli jsme moc spokojení. Na kontinetu jsme byli, ještě hodně maldí pod stanem, Parga a San Phantelimon (nevím přesně jsestli se to tak píše). Parga spís měnší pláže a oblázkové, východní strana, dlouhé písčité pláže. Klidně bych se vrátila všude. Parga je krásné městečko, tak akorát živo, San P. klid, Faliraki Dost žilo, ale hotel byl na okraji, takže tam byl klid. |
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
20.2.2010 9:55:17
Ahoj Danielo, všimla jsem si, žes mi na té diskusi o střídavé péči psala, že Ti mám písnout mail, napíšu, jak bude čas. Stejně se Tě chci na něco zeptat a to bude asi na větší debatu:)
Ještě se Tě chci zeptat na jednu věc ohledně té střídavé péče. Jen tak pro zajímavost, absolutně to neplánuju! Ale nikdy jsem to ani neslyšela a psalas, že to tak Tvoji známí praktikují. Jedná se o ten dům, ve kterém zůstane po rozvodu dítě a rodiče se odstěhují každý jinam a po týdnu se u dítěte střídají. Fakt si to v reálu nedovedu představit. Dovedu si to představit, když pak zůstanou rodiče nadále bez další rodiny. Ale pokud pak mají další manžele a další děti (což ve většině případů nastává), jak to funguje? To se k dítěti na týden nastěhuje celá "nová" rodina, pak jdou zase zpátky atd.? Nebo se stěhuje na týden sám otec, další týden sama matka? Můžeš k tomu něco napsat? Moc díky. Dani, a Tebe znova prosím, jestli mi můžeš dát nějaké konkrétní tipy na hotel v Řecku... Jinak doufám, že se všechny máte hezky a užíváte si, u nás zrovna už dva dny prší, tak je to trochu otrava. |
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
14.2.2010 15:36:39
Dani, půl sedmá o víkendu je Dívala jsem se, že se na krasobruslařské kurzy a předpřípravky bere až od tří let, tak ještě musíme počkat. Adélka je už starší, ale přecejenom je to šílené takhle brzo, obzvlášť o víkendu.
Můžeš mi v Řecku doporučit něco konkrétního? Třeba i konkrétní hotel? Chceme dvoulůžák nebo apartmán, all inclusive být nemusí, pokud by bylo, bude to prima. Hlavně v bezprostřední blízkosti moře, nemusí tam být žádný bazén apod. na hotelu. Hlavně, aby byl hotel čistý atp., a byla bych ráda za velkou vanu a terasu Jsem já to ale skromný člověk Cena zatím nerozhoduje. Chceme jet asi na tři týdny, když to vyjde. |
Dana+2 berušky | 51432 |
14.2.2010 14:34:39
V Recku jsme byli jak na západním tak na východním pobřeží a pak ještě na Rhodosu a všude prima, Řecy jsou fajn, hlavně klídek
Naši Adélku si na kurzu bruslení paní vybrala do krasobruslařské přípravky, ale jsou to treninky každou sobotu a neděli od půl sedm ráno, tak se zatím rozmýšlíme. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.