| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 10586  [Dalších 10256 >>]
Dooly. 12201
1.3.2012 19:40:37
Apollo to nechapu,tady je na to snad i zakon,ze hned po marodeni je zkouset nesmi

Jinak ano,mela jsem atb v prosinci a ted zase

Ja nevim jestli jsem prostydla..ale v po.jdu na kontrolni uzv tak snad uz to bude ok

Jinak Apolllo..nevdek svetem vladne! Hlavne zes tychni pomohla,jestli je svagrovka nastvana,na to s emuzes..
apollo 57827
1.3.2012 19:12:02
Děkuji, O. už je líp a dnes byl ve škole. Přinesl hned 2x za 1 aspoň tak. Paní učitelka ho hned vyzkoušela jestli nezapomněl látku co se učí. No chápete to? Po nemoci a hned zkoušet. Koupila jsem mu dvd za odměnu a hned večer se podíváme na pohádku. Ale teď si jdeme vybrat večeři do restaurace a vezmeme si ji domů.~w~ už se těším, že uvaří někdo za mne.
apollo 57827
1.3.2012 19:08:59
Já jsi jdu trochu postěžovat. Tchýně si celou zimu stěžuje, že potřebuje opravit kohout a doplnit vodu do kotle. Ani jedno dítě jí to nezajistilo. Tak už jsem se naštvala a zavolala známému co nám dělal topení a požádala až pojede přes nás je z Mělníka jestli by se u ní nestavil a neopravil. Dnes mi volá, že má cestu zajel opravil a jel dál. Švagrová byla neštvaná aspoň se mi zdálo do telefonu, že zrovna tenhle týden to chtěla vyřídit.~8~ KDYBY....
No nic je to hotovo, ale že jim hlídá děti nonostop servis a nezařídí jí to. Nevim, já to měla hned zvednout tel a vyřídit sice čekala než pojede okolo, ale vyřízeno.
Takže tak tady přemýšlím jak je někdo neschopný a laxní ke všemu~5~
No nic pěkný večer všem,
apollo 57827
1.3.2012 19:04:40
A už je tady čtvrtek a zítra pátek to se těším, víkend a odpočinek~R^
Dooly, co si to pořád vybíráš za nemoce~a~zánět ledvin. Bereš ATB? Málo piješ? Nebo jsi někde nastydla? Hlavně to nechce uspěchat a pořádne se vyležet. Aby se ti to nevracelo. Poslední dobou co píšeš tak máš od začátku roku ATB docela často. Je to zanešený organismus. Škoda, že ti nemůžu doporučit naši léčitelku chodila bys pravidelně a pomohla by. Ale je to z ruky každý měsíc v Praze.~d~ Brzo se uzdrav.~;((~;((
Kačuldo jak jsi dopadla při zkouškách? Myslím, že za 2? Nebo, za 1? Tak podej informaci čekám jak jsi dopadla~;)
Dooly. 12201
29.2.2012 20:43:02
ahojky,

Apollo,to je dobre ze je Ondrovi uz lip~6~

u nas marodim ted ja, mam zanet ledvin..po tydnu doma jsem se nechala uschopnit,ale dneska me poslali ze skoly domu,ptz mi bylo zle..~:(

Simonce take prejeme dodatecne vse nej nej~;)~;((

Apollo,kdyz se snazite oba,tak je to ~R^

Kacul,ve skole preju hodne uspechu!
apollo 57827
29.2.2012 19:08:38
Ahoj jdu nás opět rozsvítit. Kde jste kdo?
Já mám další celkem náročný den v práci. O. je už o hodně lepší bez teplot tak zítra pošupajdí do školy, aby tolik nezameškal.
A dnes jsem už i já cítila ve vzduchu jaro~;(( u nás bylo pod mrakem, ale příjemných 10 stupňů a březen má být také teplý tak už se těšíme. Víkend hlásí sluníčko tak se těším:-)
Aklari už jsi byla na úřadu práce? Ty jsi měla mateřskou do 4 let, ale pokud by jsi chtěla zatím zůstat doma tak při dvou dětech do 15 let hradí vzp stát. A soc. si platit nemusíš na důchod stejně naše ročníky nic nedostanou s tím už se nepočítá. ~l~ takže tak doufám, že nepíšu blbosti,a le já takhle byla doma 3 roky než jsem nastoupila do práce. Tak pěkný večer , pa jo a já jsem předběžně domluvená s kamarádkou naposledy jsem jí viděla před 2 lety na posezení večer tak se těším a doufám, že nám do toho nic nevleze. Tak se tady taky ukažte jo, už dlouho se neozvala Deja ani Anička,
apollo 57827
28.2.2012 18:20:35
Dooly když ono to je tak nějak jako na střídačku. Snažíme se oba dva. Někdy líp někdy hůř. Já už se tak těším na víkend, a v po už mám svou pracovní dobu.
apollo 57827
28.2.2012 18:17:53
Ahoj zdravím vás, Aklari to to letí já myslela, že jsou Simče 3~f~ nezoufej určitě něco najdeš, ale není to hned určitě se něco objeví. Vše nej k narozkám~x~~x~
Kačul, ty to dáš taky mi něco napovídá, že to bude~R^ Já jaro zatím necítím~8~
Tenhle týden mám práci až do večera kolegyně má dovolenou tak si to užívám. Ještě se to mírně zkomplikovalo tím, že O. lehnul teplota kašel rýma~d~ a pořešit hlídání~a~ nemohu s ním zůstat doma. Tak se střídáme jak se dá. Dnes měla hlídačku tchýně. Na to aby zůstal doma sám se mi zdá ještě malej.
Kdo máte prázdniny užívejte si,
hezký večer, pa pa
kaculda 17148
27.2.2012 15:48:25
Tak Simonce prejeme dodatecne vsechno nejlepsiiiiiii~x~~s~.
Jejej to to leti~e~, jeste nedavno jsme s tebou pocitaly dny do porodu~;) a uz je to takova slecinka:-).

Ja bych se mela ucit, ale byla jsem J. odhlasit ze skoly, novy skolni rok musi uz do nove skoly v miste bydliste a potkala kamaradku, tak jsem domluvena na odpoledni kafe...aspon mam vymluvu, ze se nemusim ucit~t~.

Ode dneska uz i ja citiiiiim JARO~s~ a je mi hned lip~t~.
aklarisa 58062
27.2.2012 9:31:08
Ahoj. Tak přeji hodně štěstí, ale něco mě říká, že to dáš:-)
Prázdniny jsme si užily. V sobotu měla Simča oslavu - 4 roky. A já sháním práci na ranní směnu, ale nedaří se~6~ Ve středu mě čeká přihlášení na úřadu práce~d~
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 10586  [Dalších 10256 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.