| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 10586  [Dalších 10216 >>]
aklarisa 58062
3.2.2012 9:46:35
Tak u nás právě te´d ukazuje teploměr -12 ~g~~t~
aklarisa 58062
3.2.2012 9:42:32
Ahoj.
Jo,jo máme to za sebou. (Tedy spíš S. :-) ) Po zákroku měla větší krvácivost, ale už je vše o.k. No, když jsem viděla ty děti, nechtěla bych na to jít. Nedovedu si představit, že by tam Sabča měla být sama, kdyby pro mě nebylo místo. Platila jsem 420 za noc bez stravy. Za S. 100 kč a to na večeřu dostala asi 10 piškotů.
Úmrtí je vždy smutná záležitost. Ať je jakékoli, akorát menší útěchou je , že odešla , tak jak by si přála většina z nás. V klidu , ve spánku. Nás čeká taky v sobotu pohřeb. U nás je to můj strýc. Před měsícem bolesti (do té doby v pohodě) , následně přestal jíst, skončil v plenkách. Zjistili rakovinu kostí a metastáze(neléčitelné) a pak to šlo rychle. Tak si říkám, že než by se měl v takovém stavu třeba jěště další měsíc, dva,.... trápit, tak mu takhle bude líp.

No radši odbočím. Právě peču bábovku podle Kačuldy~:-D Zbavila jsem se části adventních kalendářů.
apollo 57827
3.2.2012 9:29:59
Ráno mi psala máma, že u nich bylo - 19 a to bydlí cca 1 km od nás. U nás bylo o trochu tepleji~t~ asi tak - 17.~l~ Tak na sebe dávejte pozor. Vůbec se mi nedaří vytopit dům~e~
apollo 57827
3.2.2012 9:26:07
Ahoj Aklari, tak jak je u vás? Už máte po zákroku? A co S. už se aspoň trochu zotavila? Tak doufám, že ano.
KRIZE. Znám dobře u nás trvala déle než rok, ale teď klepu, že je troufám si říct snad zažehnána. Tak držím ~R^ bez hádek.
Nám ten rok 2012 nezačal zrovna nejlépe v´úterý nám odešla babička 84 let náhle o to to víc bolí. Večer jsem s ní mluvila a ráno odešla~n~ Vše vím krásný věk, potřebovala jsem den abych si to v sobě uklidila. Vzpomínky jsou a zůstanou~R^ byla jsem u ní od 6 měsíců.~s~ srdeční záležitost.
Dnes jsem doma O. má prázdniny a jdu uklízet. I včera jsem už byla v práci a zvládám to jak jsem starší snad i o trochu líp a bude líp. Teď je to čerstvé.
aklarisa 58062
29.1.2012 10:43:59
Jo a dortíček, ten bych si dala ~w~~c~ . Za měsíc jich budem mít až až. Už se těším. Máme v rodině dost oslavenců :-)
aklarisa 58062
29.1.2012 10:38:46
Zdravím ~3~
Přesně Apollo, taky je moooc obdivuju. Já teda práci jěště nemám, ale vím určitě , že to drilování už bych nedala.
O víkendu jsem bez holek. Dneska jedem pro Sabču a zítra s ní mám nástup na ty mandle. Simča zůstává u babičky na hlídání.
Měli jsme s A. den pro sebe, ale skončil fiaskem. V poslední době procházíme krizí. Byli jsme na běžkách, pak si sednout večer a pokus o vyjasnění předešlých né moc dobrých dní a zase to skončilo hádkou. Teď je na běžkách sám a já tu uklízím a připravuju tašku do nemocnice a tak.
Sabča má samé 1, ale je v první, takže to se tak předpokládá. Uvidíme dál. Ale snaží se a já se snažím , aby se snažila. Chci aby byla lepší než já a nekašlala na to jak já.
Tož půjdu něco dělat. Mám asi půl hodiny zamražené venku peřiny :-) tak zatím...~3~
apollo 57827
29.1.2012 8:29:39
Včera byla oslava u tchýně švagrová měla narozeniny. Tak máme dnes dort k snídani:-) Ale vymyslet a kupovat ty dárky~8~ tenhle zvyk se mi ještě nepodařilo odbourat~d~dětem ano, ale pro nás bych už nic nekupovala.
Dnes to vypadá, že i sluníčko vyleze, ale je mrazivo a bez sněhu.
Čekají nás jarní prázdniny, ale raději nic neplánuji ani dovolenou nemám napsanou. Asi rozhodnu ze dne na den.
apollo 57827
29.1.2012 8:26:05
Pěknou neděli všem,
Já si pamatuji, že Kačulda tady jednou psala, že by chtěli do vlastního~R^tak doufám, že vše vyjde a vy se do roka přestěhujete.~;((
Já jsem včera dala pryč vánoční stromek. Bylo mi ho líto dávat pryč hned po svátcích tak s náma zůstal až do včerejška ani moc nepadal.:-)
Holky máte můj obdiv, že při všem tom ještě studujete. Já už bych na to opravdu neměla~a~ mám pocit, že nestíhám a všechno rychle utíká.
Co se známkování týká tak nemůžu posoudit, ale co píšete. Naše paní učitelka je přísná, ale k dětem hodná. 2 chyby za 3. I 4 už vyfasoval. Jsem zvědavá co bude na vysvědčení. Asi jedna 2 z Čj a doufám, že si jí do června opraví na 1. :-) Teda budu doufat.
Dooly. 12201
28.1.2012 7:52:47
Kacul, s tou 1 te uplne chpau. Taky to tak mam.Jenze uz jsem zjistila,ze at se ucim nebo neucim,mam 3~n~
Dooly. 12201
28.1.2012 7:51:57
Kacul,no skoda,kdybych to vedela,ze shanite,tak ti to dam vedet,aspon bych mela s kym drbat~t~

ty jo s tim pokojem jset vymyslely super reseni!~:-D

se znamkovanim mas pravdu,je tu o hodne prisnejsi nez v Cechach.I pokud to srovnam moji skolu s gymplem .. U Vikyho se zacne znamkovat az pristi mesic,ale kdyz vidim to hodnoceni podle procent,tak je jasny,ze taky nebude mit jen jednicky

jo a ja pocitat umim,ale moc nejsem na geometrii.. a minule mel V za ukol nejake obrazce namalovat podle stejneho vzoru.ja jsem to proste nedala~8~ nejsem ani na urovni ditete 2.tr~a~

JINAK VAM VSEM KRASNY SLUNECNY VIKEND!

Tady mrzne az prasti a lyzuje se vsude kolem..jen ja porad nesmim,kvuli zadum~:(
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 10586  [Dalších 10216 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.