| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 10586  [Dalších 10206 >>]
kaculda 17148
26.1.2012 11:07:18
Dooly,
drzim palce~;((. Ja mam pristi ctvrtek praktickou zkousku~6~, uz zacinam mit pomalu bobky, i kdyz vim, ze to zvladnu~t~, v tomhle mi sebevedomi nechybi~t~, jen delam ted s holcinou, ktera je uz ve tretaku a ta je mela minuly tyden a delala takovy terno, ze musi mit za 1, ze i ja jsem se nakazila a chci mit 1~t~.

Co???? U vas jsou radovky za 80tis.?? To jsi mela rict driv, uz by jsme byli sousedky~t~. Tady za takovouhle cenu koupis starej 3-pokojovej byt...a jestli by byl hned obyvatelny, to jsi nejsem jista~a~. Tady jsou uplne jiny ceny. My jsme dali 135 za byt a 15 musime ted platit "nebenkosten"...makler, notar a financni urad. Splatky budeme mit vyssi, nez nynejsi najem, ale porad budeme platit neco pro nas a ne do cizi kapsy~;).

Tu plisen jsme zjistili hned, venku mrazem popraskalo kus omitky a jak byla ted zima a hodne prselo, tak tam natekla voda, az na tapetu...a na te se zacal delat povlak, protoze se nafoukla vodou a byla natesno se zaclonou. Hned jak jsme to zjistili, tak sla do Vendovo pokoje~t~, maji ted jeden pokoj na spani a velky pokoj na hrani, a jak se jim to libi~t~.

Mam odpoledni, tak akorat varim na odpoledne, nevedela jsem co, tak delam hrnec "co dum da"~t~.

Jak tady tak na rodine ctu, tak mam pocit, ze v Cechach se znamkuje dobre~x~. Tady u nas jsou i 3 a 4 normalni. Johanna treba dotahla 3 za vedeni sesitu a to si myslim, ze to nebylo tak hrozny. Nebo pisemky...diktat na celou stranku...4 chyby a hned 4-5. Driv jsem mela pocit, ze se v CR bere o hodne vic a tezsi veci, ale nejak zacinam menit nazor. Vcera dotahla ukol z matiky a musela jsem pocitat jak vztekla, abych nasla reseni~t~...bylo to prostorove videni~8~.

Mejte se...jdu hlidat jidla...nebo nebude obed~t~.
Dooly. 12201
24.1.2012 21:41:18
Kacul,to ses teda nepochlubila:-) vzdyt jste se stehovali teprv nedavno,ne?Ale mas pravdu,dneska se vyplati spis vzit to na dluh a co zaplatis na splatkach,je mnohdy nizsi nez na najmu...tady napr.i u baraku -radovka,okamzite obyvatelna tu stoji kolem 80tis...

Jinak Savo pry osetri jen povrch,ale neznici ty plisne uplne,ty prej maji koreny prorostle uplne do hloubky.Na to snad jen otlouct omitku a nahodit znovu.Aspon nam to tak radili kdysi,kdyz jsme meli s plisni problemy na novostavbe..

Hlavne aby Johance nezaclo astma.U Vikyho to melo velky podil~n~

tento a pristi tyden mam skolu,same pisemky..mam nervy.. tak na me myslete a drzte mi palecky~;)
kaculda 17148
24.1.2012 20:18:32
To savo ucinkuje, ze se tam plisen znovu neobjevi? ja jsem to nastrikala nejakym specialem na plisne, setrela a neni tam nic, ale stena je mokra.....dneska nam soused prinesl vysousec mistnosti, tak uz nam to tady huci~:(.
Ale nastesti se budeme koncem roku stehovat...zatim vse s novym bytem jede jak po masle~;). A ted mi doslo, ze ani nevim, jestli jsem to tu psala, ze by jsme radi do vlastniho~;). Nerikali jsme to zatim nikde, aby to nevedelo cely mesto, aniz by jsme to rekli nasim domacim~t~.
kaculda 17148
24.1.2012 20:15:27
Zdravim~3~,

zitra uz musim zase do prace, tak si pisu omluvenku:-).
Musim se uz taky dokopat upect tu babovku~t~.
Dneska jsem si zase byla ( chodim nekolikrat tydne) onuchnat a pochovat miminecko~x~.

Pekny vecer~3~
apollo 57827
24.1.2012 19:48:57
Ahoj~:-D
aklarisa 58062
24.1.2012 13:22:50
Ahojky ~;)
Apollo, tak to je pěkný přídavek~g~ to potěší.
Kačul, teda ty umíš smlouvat ~R^ super sleva. Až se zbavíš plísně, tak pššš.
já mám vyzkoušené Savo na dřevo a za párkrát jsme se zbavili plísně ve skříňce.
Paní co ti volala, je padlá na hlavu asi :-)
Tu bábovku jsem už taky dlouho nedělala.
apollo 57827
23.1.2012 21:23:58
Kačul povedla se~R^ budu péct častěji.
Dobrou noc,
Nechápu, chování některých rodičů~8~

Ta sleva~R^ tady u nás se hodně osvědčilo Savo přímo na plíseň účinek 100 procent.
kaculda 17148
23.1.2012 19:37:25
Apollo,
doufam, ze se povedla~x~~w~, taky jsem dneska premyslela o buchte, ale uz jsem v pyzamu~k~, chci hned jak zacne vecerni program zalezt do postele k televizi a jestli tam nic nebude, tak jsem si pokoupila v knihovne vyrazeny knizky, a muzu cist:-). Potrebuju se uz poradne vyspat~h~.
Dneska mi volala jedna matka od Johaniny spoluzacky, takovou kravu svet jeste nezazil:-©, je to Albanka, minule balila na besidce mojeho a to prede mnou, dneska si stezovala na Vendu, ze pry jeji dcerce rekl, ze ji s klukama zmlati. No nakonec se zjistilo, ze chtela zbit Johanu a ta bezela o prestavce venku za Vendou, aby ji neco rekl a jeden jinej kluk ji rekl, at drzi hubu nebo pres ni dostane a ona vola mne! Kdyz uz jsem ji mela na telefonu, tak jsem ji rekla, at si se svoji dcerkou promluvi, ze slova, ktery pouziva, jsou i na me dost husty...tak mi odpovedela "Moje B.... by si tohle nikdy rict nedovolila".", tak jsem se nadechla s pustila...~q~, na to mi rekla, ze kdyz jsem tak temperamentni, at se nedivim, ze dcerka je urcite po mne a je drza na jeji dceru~t~, pak mi jeste rekla "prisaham, ze moje B... miluje vasi dceru"....asi je pani nemocna~t~~t~~t~.
Tak jsem si trosku oddychla ated se tomu smeju~t~~t~~t~.

Predevcirem jsem objevila u Johany v pokoji jeden roh, kde se zacina delat plisen, tak jsem hned nabehla dolu pro pani domaci a hned jsem s ni usmlouvala najem o 100 eur mene~R^, tak aspon neco.

No nic....akorat jsem si vzpomnela , ze rozpekam housky na svacinu~t~~t~~t~, jsou jak kameny~t~~t~.

Holciny dobrou~3~
apollo 57827
23.1.2012 19:13:27
Tak Kačuldovic bábovka se už peče. Sama jsem zvědavá jak to dopadne. Moc nepeču tak tohle je můj takový experiment~5~
apollo 57827
23.1.2012 17:51:38
Jinak Kačuldo jdu do deníku na ten recept co jsi sem kdysi dávala. Možná se přemluvím a dnes ho upeču.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 10586  [Dalších 10206 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.