Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kaculda | 17148 |
26.1.2012 11:07:18
Dooly,
drzim palce. Ja mam pristi ctvrtek praktickou zkousku, uz zacinam mit pomalu bobky, i kdyz vim, ze to zvladnu, v tomhle mi sebevedomi nechybi, jen delam ted s holcinou, ktera je uz ve tretaku a ta je mela minuly tyden a delala takovy terno, ze musi mit za 1, ze i ja jsem se nakazila a chci mit 1. Co???? U vas jsou radovky za 80tis.?? To jsi mela rict driv, uz by jsme byli sousedky. Tady za takovouhle cenu koupis starej 3-pokojovej byt...a jestli by byl hned obyvatelny, to jsi nejsem jista. Tady jsou uplne jiny ceny. My jsme dali 135 za byt a 15 musime ted platit "nebenkosten"...makler, notar a financni urad. Splatky budeme mit vyssi, nez nynejsi najem, ale porad budeme platit neco pro nas a ne do cizi kapsy. Tu plisen jsme zjistili hned, venku mrazem popraskalo kus omitky a jak byla ted zima a hodne prselo, tak tam natekla voda, az na tapetu...a na te se zacal delat povlak, protoze se nafoukla vodou a byla natesno se zaclonou. Hned jak jsme to zjistili, tak sla do Vendovo pokoje, maji ted jeden pokoj na spani a velky pokoj na hrani, a jak se jim to libi. Mam odpoledni, tak akorat varim na odpoledne, nevedela jsem co, tak delam hrnec "co dum da". Jak tady tak na rodine ctu, tak mam pocit, ze v Cechach se znamkuje dobre. Tady u nas jsou i 3 a 4 normalni. Johanna treba dotahla 3 za vedeni sesitu a to si myslim, ze to nebylo tak hrozny. Nebo pisemky...diktat na celou stranku...4 chyby a hned 4-5. Driv jsem mela pocit, ze se v CR bere o hodne vic a tezsi veci, ale nejak zacinam menit nazor. Vcera dotahla ukol z matiky a musela jsem pocitat jak vztekla, abych nasla reseni...bylo to prostorove videni. Mejte se...jdu hlidat jidla...nebo nebude obed. |
Dooly. | 12201 |
24.1.2012 21:41:18
Kacul,to ses teda nepochlubila vzdyt jste se stehovali teprv nedavno,ne?Ale mas pravdu,dneska se vyplati spis vzit to na dluh a co zaplatis na splatkach,je mnohdy nizsi nez na najmu...tady napr.i u baraku -radovka,okamzite obyvatelna tu stoji kolem 80tis...
Jinak Savo pry osetri jen povrch,ale neznici ty plisne uplne,ty prej maji koreny prorostle uplne do hloubky.Na to snad jen otlouct omitku a nahodit znovu.Aspon nam to tak radili kdysi,kdyz jsme meli s plisni problemy na novostavbe.. Hlavne aby Johance nezaclo astma.U Vikyho to melo velky podil tento a pristi tyden mam skolu,same pisemky..mam nervy.. tak na me myslete a drzte mi palecky |
kaculda | 17148 |
24.1.2012 20:18:32
To savo ucinkuje, ze se tam plisen znovu neobjevi? ja jsem to nastrikala nejakym specialem na plisne, setrela a neni tam nic, ale stena je mokra.....dneska nam soused prinesl vysousec mistnosti, tak uz nam to tady huci.
Ale nastesti se budeme koncem roku stehovat...zatim vse s novym bytem jede jak po masle. A ted mi doslo, ze ani nevim, jestli jsem to tu psala, ze by jsme radi do vlastniho. Nerikali jsme to zatim nikde, aby to nevedelo cely mesto, aniz by jsme to rekli nasim domacim. |
kaculda | 17148 |
24.1.2012 20:15:27
Zdravim,
zitra uz musim zase do prace, tak si pisu omluvenku. Musim se uz taky dokopat upect tu babovku. Dneska jsem si zase byla ( chodim nekolikrat tydne) onuchnat a pochovat miminecko. Pekny vecer |
aklarisa | 58062 |
24.1.2012 13:22:50
Ahojky
Apollo, tak to je pěkný přídavek to potěší. Kačul, teda ty umíš smlouvat super sleva. Až se zbavíš plísně, tak pššš. já mám vyzkoušené Savo na dřevo a za párkrát jsme se zbavili plísně ve skříňce. Paní co ti volala, je padlá na hlavu asi Tu bábovku jsem už taky dlouho nedělala. |
apollo | 57827 |
23.1.2012 21:23:58
Kačul povedla se budu péct častěji.
Dobrou noc, Nechápu, chování některých rodičů Ta sleva tady u nás se hodně osvědčilo Savo přímo na plíseň účinek 100 procent. |
kaculda | 17148 |
23.1.2012 19:37:25
Apollo,
doufam, ze se povedla, taky jsem dneska premyslela o buchte, ale uz jsem v pyzamu, chci hned jak zacne vecerni program zalezt do postele k televizi a jestli tam nic nebude, tak jsem si pokoupila v knihovne vyrazeny knizky, a muzu cist. Potrebuju se uz poradne vyspat. Dneska mi volala jedna matka od Johaniny spoluzacky, takovou kravu svet jeste nezazil, je to Albanka, minule balila na besidce mojeho a to prede mnou, dneska si stezovala na Vendu, ze pry jeji dcerce rekl, ze ji s klukama zmlati. No nakonec se zjistilo, ze chtela zbit Johanu a ta bezela o prestavce venku za Vendou, aby ji neco rekl a jeden jinej kluk ji rekl, at drzi hubu nebo pres ni dostane a ona vola mne! Kdyz uz jsem ji mela na telefonu, tak jsem ji rekla, at si se svoji dcerkou promluvi, ze slova, ktery pouziva, jsou i na me dost husty...tak mi odpovedela "Moje B.... by si tohle nikdy rict nedovolila".", tak jsem se nadechla s pustila..., na to mi rekla, ze kdyz jsem tak temperamentni, at se nedivim, ze dcerka je urcite po mne a je drza na jeji dceru, pak mi jeste rekla "prisaham, ze moje B... miluje vasi dceru"....asi je pani nemocna. Tak jsem si trosku oddychla ated se tomu smeju. Predevcirem jsem objevila u Johany v pokoji jeden roh, kde se zacina delat plisen, tak jsem hned nabehla dolu pro pani domaci a hned jsem s ni usmlouvala najem o 100 eur mene, tak aspon neco. No nic....akorat jsem si vzpomnela , ze rozpekam housky na svacinu, jsou jak kameny. Holciny dobrou |
apollo | 57827 |
23.1.2012 19:13:27
Tak Kačuldovic bábovka se už peče. Sama jsem zvědavá jak to dopadne. Moc nepeču tak tohle je můj takový experiment
|
apollo | 57827 |
23.1.2012 17:51:38
Jinak Kačuldo jdu do deníku na ten recept co jsi sem kdysi dávala. Možná se přemluvím a dnes ho upeču.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.