| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 10586  [Dalších 10196 >>]
apollo 57827
23.1.2012 17:50:36
Holky zdravím, tak snad už je lépe Kačuldo. Není se čemu divit, že ti není dobře, počasí tomu nepřidá nevíš jestli je zima, podzim nebo jaro~d~ a taky únava udělá své, práce, domácnost. Tak pak člověk ulehne. Já ten vnitřní neklid znám.
Jinak děkuji jj potěší to přidáno až o 3 tisíce. Na můj poloviční úvazek dělají lidi celý den. Nestěžuju si proto jsem se vrátila tam kde jsem byla. Práce musím ale stihnout co někdo za celý den.~8~ Jinak bych si zase rychle zvykla být doma:-) O. si poručil kukuřici (klas uvařený ve vodě) a osolit. Tak už se vaří. Dala bych si něco dobrého třeba krupic kaši, ale musel by mi jí někdo udělat a jak tady na to koukám nejsou lidi~j~
A jak se daří ostatním?
kaculda 17148
23.1.2012 9:01:51
Ahoj,
jdu nas rozsvitit~;).

Apollo, super~R^ za penize. Skoda, ze Vam hory nevysli, ale co nadelas~d~.

Ja jsem od patku doma, nemocna, v noci na patek jsem dostala horecku a nemuzu se ji zbavit~a~. Sice uz se citim lepe, ale nemuzu vubec spat, ani odpocivat, jsem nejaka nervni a nemuzu si oddychnout, nevim, jak to popsat, ale mam takovy vnitrni neklid~7~. Jsem napsana do zitrka, tak snad se to zlepsi a ve stredu uz zase muzu jit do roboty~;). Jsem rada, ze jsem si to vybrala ted, tuky tuk, ja jsem ted po jaky dlouhy dobe byla u dr, a to jenom, ze jsem potrebovala neschopenku. Za dva tydny nam zase zacne skola a tam kdyz se par dni chybi...tak je clovek v prcicich~8~ a neni sance to dohnat.

Mama mi vola na skype...tak se loucim...papa~x~
Dooly. 12201
22.1.2012 12:06:05
Apollo,gratuluji!
to ja tak akorat praci~n~
ale sef mi rekl,ze by si me ve firme radi nechali i po vyuceni..tak snad

ucim se ted jak pitoma,ale do hlavy mi to neleze

a navic jak porad sedim,tak ku toho zeru a uz mam 3kg nahore~n~
apollo 57827
22.1.2012 8:17:44
Jinak také pozitivní zpráva dostala jsem od nového roku přidáno~R^
apollo 57827
22.1.2012 8:16:26
Přemýšlím, že radši nebudu plánovat nic dopředu pak nám to nevyjde~a~ ale jak pořešit tu rezervaci nevím. Ta musí být dopředu. Paní z hor už mi ani neodepsala jestli se naštvala~d~ ale co mám asi tak dělat. Taky bych potřebovala na nějaký ozdravný pobyt jen tak a nic nedělat a do dovolený je daleko.
Teď budou jarní prázdniny. Nechci si brát dovolenou na celý týden, aby mi něco zůstalo taky na léto, ale kam dát O. to netuším. Aby si to taky užil.
apollo 57827
22.1.2012 8:13:19
A už tu máme opět neděli:-) Všechny zdravím, Aklari tak hory se nekonaly ~8~ O. přišel ve středu ze školy s tím, že má zůstat doma. Kašlal, ale nezdálo se mi to tak hrozné (kašle celá třída) nechala jsem ho doma tak hory zase nic. Zítra už půjde. Paní učitelka mu řekla ať zůstane doma ať to tam neprská na ostatní děti. Je leden všude je toho spousta~d~
Držím palce ať vám dobře dopadne zákrok.~R^

Jinak všem dětem co mají narozeniny v lednu vše nejlepší~R^~s~

Dooly, jak je ve škole? A jak se mají u Kačuldy?
aklarisa 58062
20.1.2012 10:49:05
Ahojky.
Už jsem se tu taky dlouho nestavila ~8~
Ani nevím na co reagovat, protože už by to byla opravdu opožděná reakce ~5~
Zaujalo mě , že má Ondra ty dvě nápadnice~t~
Sabču čeká 30.ledna vytrhnutí nosních mandlí. Příští týden půjdem na předoperační vyšetření. Došlo mě to před pár dny. Tak se nezúčastní prvního rozdávání vysvědčení ani karnevalu. Což mě mrzí. Čekaly jsme 7 měsíců a zrovna tak se trefí. Ve středu byla naposledy s A. na lyžích a budu se snažit aby neonemocněla, ať to máme za sebou.
Apollo, vás teď čekají ty hory, že? Tak si to tam užijte.~R^
Dooly držím pěsti na písemky.
zatím ~3~
Dooly. 12201
18.1.2012 19:07:42
ahoj holky,

jdu nas trosku rozsvitit..

nemam posledni dobou moc casu,posledni dny jsem mela doucovani,kazdy den do vecera...

ütz pristi tyden mam skolu a pisu pisemky:-©

jiank u nas vse pri starem,Viky chodi do skoly s tradicni nechuti~:(

a jak vy,jak je?
apollo 57827
14.1.2012 19:54:46
Pěkný večer, nikdo tu tak jdu aspoň rozsvítit.
Včera u nás začal padat první sníh je mrazivo, ale nevydržel. Byla jsem dnes na masáži tak se těším jak si lehnu. Příští víkend máme odjet na hory tak se těšíme. Sněhu je prý dost tak si ho užijeme tam.~3~
apollo 57827
12.1.2012 20:38:08
A také už máme první lásku, ale děvčata jsou dvě a hádají se o O. přízeň~a~~6~ jedna holčička mu dnes donesla omalovánky a druhá jí hned vynadala proč mu to dáva. No ženský no~l~ Pak se má myslet na Čj když jsou i jiné zájmy. Asi si ještě užijeme~R^
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 10586  [Dalších 10196 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.