| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 10586  [Dalších 10186 >>]
apollo 57827
12.1.2012 20:35:26
Ahoj Dooly,
taky doufám. Teď mimo jiné probírají tvrdé a měkké souhlásky, samohlásky, věty oznamovací, tázací, rozkazovací, za chvilku začnou předložky. V matematice zase začnou násobilku. A jedou dál:-) U nás je problém diktáty a přepis. Na otázku proč napíše velké písmeno na začátku věty a pak dále když je jméno někoho napíše malé písmeno bylo mi řečeno, že to ví, ale nechce se tím zdržovat~8~ př. Náš Hynek..... o píše Náš hynek.~e~~d~ Takže procvičujeme ~;)
Dooly. 12201
11.1.2012 8:17:55
Ahojky Apollo,tedy ty litas~6~

2uricte vytahnete!Co se momentalne uci deti v 2.tr.v Cj?
apollo 57827
10.1.2012 18:49:13
Dobrý večer, jsem tady na skok. Teď jsem se vrátila ze školy. Tak úplně s největší pravděpodobností bude jedna 2 a to z Čj. Ale i tak jsem moc spokojená a třeba to do června opravíme:-)
Jinak pracovně jsem vytížená na maximum, ale to jistě znáte všichni tak se nechci litovat, ale kolegyně další jde na mateřskou tak část své práce přehodila na nás ostatní 2.
Tak pěkný večer, pa
apollo 57827
9.1.2012 19:42:41
Ahoj holky,
Kačuldo, to je vždycky smutné. Bohužel se na to nedá nikdy připravit. Obdivuji tě i tvoji práci to je poslání a nemůže to dělat jen tak někdo. Život je o zrození, ale i o odchodech. Víc k tomu asi není co dodat.

Dooly, nějak se tě choroba nechce pustit? Tak ať už jsi v pořádku.~;((
Nám začal pracovní týden v plném tempu a zítra jdu na třídní schůzky~8~ bude pololetí to nám to uteklo. Jsem zvědavá na známky, ale už je tak nějak tuším. O. byl včera celé odpoledne u kamaráda na narozeninách tak si to užil~R^přišel spokojený.
pa ~x~
Dooly. 12201
9.1.2012 11:54:34
Kacul, posilam~6~ Myslim,ze na tohle se neda zvyknout..ani v 2.ani v 5.bloku:-(

Jinak ano,taktez si vychutnavam,ze synek jiz nema prazdniny:-)
kaculda 17148
9.1.2012 8:54:53
Ahoj Dooly a vsichni~x~,

ja jsem dopoledne taky doma~j~, mam odpoledni, ted pojedu 12 dni v kuse~8~. Ve ctvrtek jsem mela prvni umrti v praci~n~, toho jsem se moc bala a prala si, aby to prislo az treba v druhem bloku praxe. Byla to moc hodna pani, bylo ji 88, ve ctvrtek dojela po tydnu z nemocnice a do hodiny zemrela, jeste jsem byla s jeji dcerou u ni a mluvila s ni, drzela ji za ruku, ale na ten vyraz jak na me ( nebo spis skrz me koukala) nezapomenu~7~, jAK BLLBEC JSEM REKLA; ze to bude dobry a pustila k ni dceru, na chodbe jsem potkala doktora, a prej kdyz dosel, tak uz nezila. Dostala zrejme plicni embolii, z niceho nic to v ni zacalo chrcet, jak kdyz se vari voda, kdyz si predstavim, ze moje mama to mela, kdyz byla tak stara jako ja, tak mi je spatne~n~. Celej den mi bylo vselijak, ale kdyz jsem odchazela z prace, tak ta dcera venku kourila, tak jsem si zapalila s ni a ona mi vypravela o sve mamince, plakaly jsme obe, ale nakonec jsme obe dosly k nazoru, ze to bylo takhle lepsi, nez aby se trapila v bolestech.
Potrebovala jsem se vypsat~f~.

Jinak u nas zacala skola, tak mam ted doma klidek, uz bylo na case~t~. Nejak me ty dlouhy prazdniny zmahaji~6~.

Dooly, at jsi brzy fit~x~
Dooly. 12201
9.1.2012 7:58:08
ahoj kocky,

jdu nas trochu rozvitit.Jsem doma,marodim~c~
dobre rano~;)
apollo 57827
4.1.2012 18:55:02
Zdravím, no letí to~d~
Pavlínce vše nej k narozeninám ať vám dělá pořád takovou radost~s~~x~ a Maty bude mít také narozeniny? Tak přání posíláme i jemu ať se mu daří ve škole.
Jj já už jsem zpět v pracovním snažení. Dneska to šlo, do 11:30 se sedělo a povídalo, a potom jsem se pomalu zapojila do práce a najednou šla domu.
Příští týden nás čekají třídní schůzky a asi nám už řekne i známky~8~
Jsem dneska nějaká vyčerpaná a půjdu brzy spát.
Deji ani se nedivím, že si na práci ani nevzpomeneš, ale nechci se rouhat a jsem ráda za to co mám~R^
Tak se mějte heezky doufám, že marodům už je líp a od čtvrtka se na nás prý žene nějaká vichřice i se sněhem tož asi zapadneme.~3~
kaculda 17148
4.1.2012 16:59:26
Dodatecne vsechno nejlepsi Pavlince~s~~x~. Fakt ten cas leti rychlosti blesku~8~.

Holky, diky za utesujici slova~6~, ale fakt uz pejska nechceme, asi kdybych ho mela doma, tak jo, ale mama vubec nechce a docela ji chapu. Posledni roky mela oba "na krku" ona, Barca po operaci vsude ucuravala a posledni rok byl Vilda dost spatnej, nemohla k nam ani jet, ptz tata chodi do prace a tak dlouho by doma sam nevydrzel, nemohla si vyjet nikam, porad musela byt doma, takze nepocitam vubec s tim, ze bych ji ja nejakyho pejska poridila~5~, uz vcera mi rikala, at nas neco takovyho ani nenapadne.

Ja varim, za chvilku musim letet do druziny pro Johanku, mame prazdniny, ale druzina nastesti funguje~z~.
aklarisa 58062
4.1.2012 9:58:03
Ahoj holky.
ani nevím jak začít. No, Simča zase doma v teplotách a s kašlem.
Silvestr jsme celkem v poklidu prožili u těch známých. Děti vydrželi až do půl druhé.
Dooly, Sabča mě celkem taky překvapuje. Ona hodně nad vším přemýšlí, rozebírá si v hlavě. A lehce si dá 1+ 1 dohromady. Ale ve skutečnosti ve škole počítá matiku na prstech~t~ A co záda? Už dobré?
Naše Bela má 15 a půl a vím, že už psa nechci. Snad až někdy zůstanu sama. Ale po Beli zvířátko nějaké bude. Buď křeček, morče nebo králík. A. nechce žádné zvířátko, ale já chci aby něco nenáročného k pomazlení bylo.
Deji, no vážně to uběhlo. Taky přejem vše nej nej a ať se oslava vydaří.
My už tu budem spolu pět let, že?~8~~x~
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 10586  [Dalších 10186 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.