| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

Diskuse pro nové už tu jede tohle je pro ty novější ;-)

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 10586  [Dalších 10176 >>]
Dooly. 12201
4.1.2012 8:23:24
Deji, prejeme princeznicce jen to nej nej nej!
Deja 55071
3.1.2012 21:32:13
Ahoj holky, zdravím - koukám, že je tu s novým rokem veselo ~a~. Tak snad se vše vybere hned zpočátku a pak bude lépe.
Apollo hezky si to v práci užij ~j~. Vůůůbec nezávidím... nějak si na práci ani nevzpomenu ~l~.
Dolly to snad už je lépe ~;((.
Kačul, je mi to líto, ale myslím, že nevydržíš a příjde další přírůstek... Pejsek je přece na dlouho ~s~. Švagrová má taky psí babičku a uvažuje o štěňátku, že si ho vychová dokud je doma a až Peggy odejde, tak to nebude tak bolet ~6~.
Jinak u nás Yoki s příchodem ~p~ spadl z lopatky, ale jednou nám bude taky chbět, i když je to "jen" morče. Vlastně mi před vánoci umřelo pracovní morčátko Beruška - viděla jsem ji naposledy na podzim ~n~. Raději jsem se nepídila, kde skončila a ořvala jsem to taky a hned to volala i chlapovi.
Mi už je lépe, ale rozhodně né dobře. Čtyři dny jsem měla parádní kocovinu včetně motanice a to nás v sobotu čeká oslava: 10 dospělých a 7 dětí (mezi 9měsíci a 10roky), no jsem zvědava, jak to dopadne.
Ta naše princezna už má dneska roček - strašně to uteklo ~n~...
apollo 57827
3.1.2012 19:51:42
To nám ten rok pěkně začíná. Kačuldo, jak tě chápu, ale užil si života. Jak si psala byl už hodně starý. Poříďte si ještě nějakého pejska.~R^
Dooly, a ty se nám brzy uzdrav~;((:-) atb snad rychle zaberou a bude líp. No není divu, že nám není dobře vždyť je jako na jaře. Příroda se nám pobláznila.
Tak holka všem marodům ~;((~;(( a specielně pro Kačuldu, protože vím jaké to je~;((~x~ a přimlouvala bych se ještě za štěňátko. Uvidíš jak vašim bude líp~g~
Zítra jdu do práce~n~ale nemůžu si ztěžovat prázdniny jsem měla dost dlouho.
kaculda 17148
3.1.2012 15:12:21
Dooly, at uz je brzy lepe~x~.

Ani jsem Vas nedocitala, otevrela jsem meila a tam zprava od mama, ze dneska nam umrel Vildik~n~, sedim tu a rvu~n~, ja uz radsi zadny zvire nechci. Az nam odejdou nasi krecci, tak jsem si rekla, ze uz dalsi nechci~n~.
Dooly. 12201
2.1.2012 19:02:43
ahojk,y

tak u me zacina ten novy rok skvele... k atb se dneska pridala dalsi komplikace - luplo mi v krizi a jen lezim,jinak nic.dali mi injekci proti bolestem,ale ty stejnak nejsem pryc uplne

a jeste mi v aute nejde topeni a sivit kontrolka ze se prehriva motor:-(
apollo 57827
2.1.2012 8:09:29
Ahoj holky, zdravím a přeji všem pracujícím příjemný pracovní týden.
Dooly, přišel v 19:30. Vydrželi jsme až do půlnoci. Ale tady u nás to vypadalo jak při zemětřesení co lidé nakoupili. No prostě petard bylo mraky.
Dooly. 12201
1.1.2012 21:23:51
Ahojky ,

apollo tak co,v kolik se ti J. vratil?

Ja zalezla v 21 do postele a spala az do rana..proste jsem nevydrzela..ty atb n a me maji nejaky uspavaci ucinek~;)

a jak jste slavili vy? Anicko?Deji, Aklari?

ty jo Aklari docela jsi me prekvapila,ze to Sabca uz takhle vykoumala..asi jsou holcicky vsimavejsi
apollo 57827
31.12.2011 19:09:49
Teď jsem tady někde četla o chlupatých kabelkách. Tak mne napadlo byla jsem nedávno po nákupech s J. a tomu se to líbí a chtěl mi jednu pořídit, ale moc se mi to nelíbí tak jsem to nějak zamluvila ohledně cen atd. Nekoupila jsem jí.
J. se šel odpoledne podívat do hospody je tam prý 20 lidí pít nemůže, ale ještě nepřišel tak se tam nějak zasekl. Tak čekám kdy dorazí~d~
Má připravené pstruhy v lednici, ale já mu je dělat nebudu hezky si tam na něj počkají.
apollo 57827
31.12.2011 19:02:08
Aklari, tak si to pěkně užijte a oslavte~R^
Deji ty se vylež nějak vás to všechny skolilo.~a~
Já jsem doma u televize ležím, čtu, koukám na televizi. Venku mrzne a padá do toho déšť tož zítra bude na silnicích a chodnících asi veselo tomu kdo půjde domů ráno.
Rachejtle jsme letos ani nekoupili sousedi většinou dělají menší ohňostroj tak se O. podívá. Tak se stavte kdo jste taky doma~;)
aklarisa 58062
31.12.2011 18:01:54
Holky, taky nám všem přeji všechno nej do nového roku. Všechny jste to tu už pěkně vypsaly.
My jdem v sedm ke známým. I s dětma. A. je právě vozí v autě aby se prospaly. Jinak by si nezdřímly a pak by byly protivné. No a já chystám požer :-) Tak papa .... a hlavně zdravíčko.....~x~~;((
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 10586  [Dalších 10176 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.