| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Fretka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 100  [Dalších 20 >>]
nimi 102705
2.12.2009 18:07:17
prodávam fretku a už bych měla i zájemce~z~Ale potřebovala bych ji převest asi 200 km vzdaleného města ale jak??
Kým???potřebuji sehnat nakeho dopravce přepravce jako je třeba PPl ale pro zvířata poradíte??~x~
kraskaaty 100173
13.9.2009 9:04:08
taky mame doma novou fretku ma 12 tydnu a mužu řict že docela hezky kouše~n~opravdu někdy až do krve~l~
vím že je to ještě mladě ale když ji srovnam s první naší fretkou eliškou ktera nikdy nekousala je tohle dabel!!pokud mate nake super rady na její vychovu sem s něma děkuji moc
Míša
  • 
15.8.2009 20:27:58
ahoj já mám doma 4dny malou fretí slečnu a už nekouše,první den to bylo strašné,kousala do rukou i nohou!!!Taky jsme zkoušeli chytit za kůži na krku a fouknout nebo po fretčím zasyčet ale spíš jí to rozdovádělo.Tak musíš na ní hodně mluvit brát si jí často do ruky,ale až se vyběhá!!Pokud jí pustíš po bytě a pak si jí chceš vzít kousne protože ji zamezuješ v hraní,zkus jí kutalet balonek a nebo bojovat s ní.Jako s malým štěnětem.to znamená že zoubkama,ale nesmí to bolet.jak kousne tak že to bolí oslov jí jmenem a řekni né nebo au ale důrazně.pokud nepřestane vem a dej jí do klece ona pochopí že něco udělala a je konec hry.pomáhá to ale musíš to zkusit víckrát at´si muže dát dohromady ne nekousej to mě bolí,jinak půjdeš do klece.jiná věc jsou ponošky na to je jen jedna rada....papuče.Taky dávej pozor pokud máš záchd v kleci a mazli se stebou a pak začne kousat chce do klece.a taky když tě kousne a do té klece jí dáš nechej jí tam 10-15min.pokud jí pustíš hned jak začne klecí třískat tak si spojí že hluk znamená svoboda.hodně štěstí a trpělivost je to jako dítě.Míša
Luciferekk s čertíky 74061
3.8.2009 11:31:09
Já fretku dycky cvrnkla přes čumák.
Anca-Filipek4.12.2006 67467
13.7.2009 11:30:58
No my mame fretku samicku mesic,mame ji od 10 tydne(driv jsme si pro ni prijet nemohli)ma velkou dvoupatrovou klec,jelioz jsem na rodicaku neni problem ji vypoustet ale stale hodne kouse,obcas do krve-to ji pak chytneme za kuzi na krku a foukneme(pisou to v prirucce pro fretky)ale absolutne to nefunguje,jak ji mame ochoci?
Macik-1 96352
6.5.2009 10:24:47
Koukněte na www.zvirectvo.cz. Docela dobrý web co jsem našla. Můžete tam vystavit své fretky a vůbec všechna svá zvířata. ~R^
luciferrek 71316
21.10.2007 23:23:20
Zdravím všechny,
já mám doma dvě fretky a s tím pachem to je na rovinu tak že cítit je to pořád.A kastrace nepomáhá v zamezení pachu ,ale odstranění pachových žláz a to je něco jiného.Pach se zmírní,ale neodstraní úplně,každý živočich má svůj pach ať už je to pes,kočka nebo člověk.Tak hodné chovatelských úspěchů.
Markéta - Verunka a Daneček 16351
1.7.2007 8:41:52
Ahoj, taky uvažujem o Fretce. Zatím máme představu, že to bude taková varianta pejska :-) který by u nás byl chudáček.
Zatím teda sbíráme informace. Spousta lidí nám říká, že Fretka strašně smrdí. A spousta lidí zas říká, že když je vykastrovaná tak nesmrdí vůbec. Můžete mi říct jak to teda je? Vy už máte zkušenosti :-)
My máme poměrmě malinký byt, takže nic co smrdí tady opravdu mít nemůžem.
Ale s manželem jsme nikdy žádné zvířátko neměli a poměrně dlouho jsme odolávali, ale do fretky jsme se vyloženě zamilovali :-)
POraďte prosím, třeba i na mail. Díky
Gerbi 55364
14.6.2007 8:54:11
Ahojky...ještě k těm osmáčkům...je rozhodně lepší vzít je od chovatele a ne ze zverimexu...většinou od chovatele vyjdou i mnohem levněji a nestane se ti , že by jsi dostala páreček, protože osmáci se nesmí mezi příbuznými křížit a každý dobrý chovatel to ví. V porovnání s králíčkem je osmák opravdu mnohem mnohem chytřejší a dá se něco naučit...no vypadá to jako velká propagace osmáků, co?:) no když já na ně fakt nedám dopustit:)
Markéta - zakladatelka
  • 
13.6.2007 19:13:17
Ahoj, tak to jste mě docela vyléčili :-) Moje sestra má dva kocoury, oba jsou kastrovaní, mají svůj záchod, ale já je cítím stejně a o chlupech ani nemluvím.
Takže fretka k nám domů nepřijde. Ještě že jsem tenhle nápad neřekla před dětmi :-) Manžel to bude muset zkousnout :-)
Asi se vrátíme k původnímu nápadu, zakrslému králíčkovi :-)
Myslela jsem si, že by fretka byla taková osobnější a mazlivější.
K psíku - řiznám se, že rozhodně nechceme žádné zvířátko se kterým by jsme museli pravidelně chodit ven, na to nejsme. Ale jinak proti pejskům nic nemám.
Ještě se mi líbila činčila, ale ta je zas vyloženě noční zvíře, takže by buť činčila nebo děti museli změnit režim :-)))
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 100  [Dalších 20 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.