| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Králík

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1632  [Dalších 1572 >>]
Alena 129302
1.6.2024 20:33:03
Ja bych na pani chovatelku kaslala, kralik se ma jiste dobre, o zadne tyrani nepujde, co by si na nich chovatelka vzala. Vypada to, ze si smlouvu napsala sama a spletla si pronajem s prodejem zvirete. :)
kachna_ 144932
1.6.2024 20:30:48
I útulek nebo chovku musíš lustrovat a vybírat, to bych podpořila, ale jinak můžeš šmahem ublížit i těm slušným.
Měla jsem tři útulkové psy a vždy naprostá spokojenost. Kočku jsem chtěla jednou a paní volala a vybírala se mnou povahově nejlepší zvíře (pak to nedopadlo, týden před cestou k nám přišel náš kocourek).
kachna_ 144932
1.6.2024 20:24:47
Girili, jo, něco jako pracovní bordera. Ten rozdíl je fakt vidět. Naši "nesportovní" králíci v tom věku překonají reálně polovinu toho, co sportovní.
Nicméně většina lidí má standardní smlouvu jako na psa - jméno, datum narození, případně popis, kontakty (zdravotní záznamy).
magrata1 95172
1.6.2024 20:21:02
Já mám chuť udělat nějakou větší protiútulkovou akci. Dcera adoptovala kotě "chudinka, má nemocná očička, je slepé." Chudinka asi dva měsíce krepírovala, pak byla dcera v nemocnici, kočce se přitížilo. Babička jejího přítele, která ji vzala na veterinu, za léčbu vyplázla 10 tis., kočka po týdnu chcípla. Dcera z toho zhroucená, zadlužená.
Ségra adoptovala taktéž slepou kočku. Nabízela jsem jí naše zdravé kotě, ale prý zachrání tohle. Kočka začala krepírovat, doživotně jí mají píchat nějaké injekce.
Proč takové ubožáky někdo zachraňuje? Proč je trápí? Proč trápí ty, co takové chcípáky adoptují? Pragmatický člověk si nemocné zvíře nepořídí. Ví, že i se zdravým jsou starosti a náklady, může mít úraz, onemocnět..., když už je to člen domácnosti a jde to, nechá ho léčit, ale brát si nemocné? To udělá přecitlivělý jedinec, kterého pořádně sejme, když to zvíře pojde.
Kdyby místo "zachraňování" mrzáků jim zkrátili trápení a radši ty prachy vrazili do kastrace bezprizorních koček, které zaplavují města a vesnice. Nebo do čehokoli rozumného. Ale tohle považuji za pokusy na zvířatech a týrání~o~
Girili 117849
1.6.2024 20:13:03
"sportovní králík" to jako fakt?!?
Asi jsem z jiného světa, ale toto celé je brutální úlet. Proč to ty holky podepisovaly? Nemohly si pořídit jiného králíka?
Ještěže nám náš chovatel před lety našeho křečíka za pár desetikorun normálně prodal a nevynucoval si návštěvy. ~t~
77kraska 132593
1.6.2024 19:56:28
no spravne, Termix, kdyz si nejsi jista, ze smlouvu muzes dodrzet, tak ji radsi vubec nepodepisuj, to je jasny
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
1.6.2024 19:46:48
Kamarádka chtèla pejska z útulku a lustrace a smlouva byly takový, že to vzdala.
Kaliope X 157897
1.6.2024 19:39:36
Kachno a věděla ta prodejkyně, že smlouvu nepodepisuje skutečný kupec a je to ve smlouvě uvedeno? Pokud věděla a není uvedeno, tak bych řekla, ze při vymáhání má poněkud smůlu.
Termix 105545
1.6.2024 19:38:11
Tyhlety smlouvy jsou šílené a v životě bych nic nepodepsala.

Chtěla jsem si vzít kotě z nějakého útulku, našla jsem je na Facebooku. Prý pouze na adopční smlouvu a podmínky úplně šílené. No vykašlala jsem se na to.
Alena 129302
1.6.2024 19:31:37
"kupující není oprávněn předat zvíře třetí osobě, která není účastníkem smlouvy bez předchozí domluvy"Ja se priznam, ze te vete nerozumim. Co je to predat? Natrvalo venovat? Nechat nekoho kralika podrzet nez si zavazu tkanicku? :)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1632  [Dalších 1572 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.