Lízo, 1) mluvíme o nedonošených dětech 2) příkrmy u těchto dětí se dávají i kolik měsíců (děti dokáží vysát dostatečné množství mléka až někdy kolem 37. gestačního týdne) - nemyslím, že kádinka nebo lžička jsou praktikovatelné na delší dobu (několik týdnů či měsíců) 3) nedonošené děti musí mléko dostávat určitou rychlostí - nalít jim mléko rovnou do žaludku lžičkou či kádinkou prostě nejde - jsou na to speciální přístroje, které tuto rychlost pečlivě regulují v případě, že se dítě krmí sondou. Pokud se dítě kojí nebo krmí lahvičkou, tak nedokáže sát tak rychle, aby si ublížilo. 4) píšu poměrně jasně o tom, že příkrm se dává PO kojení a nikoliv místo kojení. V okamžiku kdy mi došlo mléko a zkusila jsem lahev párkrát místo kojení, tak už moje mimčo o prso nejevilo zájem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.