| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Most, o.z.

Zdravím Mikynko.Nevím jak je to v Mostecké porodnici s přerušením těhotenství ale já sem tam před dvěma měsíci rodila dceru a po mé zkušenosti mohu říct že raději než rodit tam bude dcera jedináček.Samotný porod byl v pořádku a průběh byl také bez komplikací avšak nejdříve mě paní doktorka špatně nastřihla , po té i špatně zašila - rána byla zašitá na jeden velký steh což je chyba, takhle se šilo dřív, ale jen uvnitř a zvenku se pokračovalo klasickým šitím.Po dvou hodinách po porodu které jsem samozřejmě strávila na porodním sále jsem šla s porodní asistentkou do sprchy kde jsem použila sprchový gel pro intimní hygienu Lactacid Femina což bylo také špatně avšak bez jakéhokoliv upozornění od porodní asistentky která jak jsem již psala byla u mě a pomáhala mi ( 100 % mě viděla,bohužel bez reakce ).Druhý den ráno byla vizita a po té vyšetření na ošetřovně kde mi bylo řečeno že se mi povolil jeden malý steh což znamenalo že se to povolí ( rozšklebí ) úplně celé , že se to začíná povlékat a musí se to zašít.Nechali mě čekat do druhého dne a i přesto jsem se musela neustále připomínat ale stejně jsem šla na zašití až okolo osmé večer.Nebylo to nic přijemného sice jsem měla lokalní umrtvení ale pan doktor (nebudu jmenovat ale slovák ) se trefil do místa kde to nebylo umrtvené vůbec ( stát se to může , ale lékář by měl vědět co dělá ) skoro jsem se počůrala bolestí.Další den ráno byla opět vizita a rána byla znovu povolená a samozřejmě také znovu povleklá ( jako by PAN DOKTOR nevěděl že když je rána povleklá nové stehy se nechytí a šití spojené s nepříjemnou bolestí bylo úplně zbytečné.Tak se to začalo sypat obyčejným moučkovým cukrem ( na to mi manžel řekl že mi tam mohly dát rovnou pijavice :D )a večer se na mě přišli podívat další dva gynekologové a usnesli se že pujdu další den ráno na výkon pod narkózu a že mě úplně vyčistí , týden se ta rána nechá úplně otevřená několikrát denně se mam sprchovat a čistilo se to desinfekcí - Braunolem a poté natíralo flamygelem.Po týdnu jsem šla znovu pod narkózu na šití. ovšem teď to bylo šité stehy které se musely po deseti dnech vyndat.Jsem dva měsíce po porodu a až ted jsem byla bohužel na vyndání posledního stehu.V nemocnici jsem strávila 16 dní a přišla jsem i o mléko takže dcera je na uměle výživě , ale jsem ráda že něco doktoři pokazily u mě než aby bylo něco s malou.Jinak mimochodem ležela vedele na pokoji maminka kterou po nástřihu zašily i se dvěma tampóny a když si stěžovala na bolest doktor jí vzal na sál hrábnul do ní vytáhnul dva tampóny ukázal jí je a řekl jí že může jít.Další maminka která ležela vedle mě měla zase problém že musela na vyčištění jelikož jí tam zůstal kus placenty.Zhruba po měsíci sem ji potkala na procházce a řikala že musela znovu na vyčištění jelikož jí tam ještě PÁNI DOKTOŘI ( řezníci ) ještě kus nechaly.A dobrá rada na závěr maminky : obětujte pětistovku a vemte sebou partnera je to hrozně velká výhoda a hned k Vám mají porodní asistentky i lékaři úplně jiný přístup jelikož jsem mluvila se známou která porodila téměř bez doktorů ( snad si dávali sváču ) a celá se úplně potrhala.Já sem tam manžela měla a rozhodně toho nelituji.
PS: POKUD SE ROZHODNETE RODIT V MOSTECKÉ PORODNICI DRŽÍM VÁM PĚSTI AŤ JSTE VY I VAŠE MIMINKO V POŘÁDKU A HOSPITALIZACI PŘEŽIJETE BEZ ZDRAVOTNÍ ČI PSYCHICKÉ ÚJMY.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.