Já chodila pred porodem do porodnice do Bohunic,kde jsem měla rodit.Dva dny po plánovaným termínu porodu,jsem byla na kontrole,a řekli mi že je všechno vpořádku.Vrátila jsem se tedy domů,večer mi ale začínaly slabé bolesti,rozhodla jsem se tedy odjet do porodnice,tam mě prohlídly a řekli že je vše vpořádku a že se nic ještě neděje.Odjeli jsme tedy domů,za dvě hodiny jsme ale jeli znovu do porodnice,protože bolesti začaly být častějšíŘekli mi že je to uplně nazačátku,a že momentálně pro mě nemají místo,že můžu přijet za dvě hodiny to už budou mít volnej pokoj,Já že už domlet nechci,A pan doktor který měl zrovna pohotovost tak že se skusí zeptat na obilňáku.Tak tam zavolal,a řekl mi že tam jsou také dost obsazení ale že to tam mám domluvené a budou tam na mě čekat.Tak jsme z manželem jeli na obilek,doprava ve dvě v noci,v Brně skutečně ideální.Když jsme tam přijeli tak mě prohlídly,a že je to skutečně teprve nazačátku,prijali mě na porodní box,a celou se o me starala porodní asistentka.Jelikož se náš syn narodil až odpoledne,ráno do služby přišla jiná,která se o mě po celou dobu starala.Moc jí děkuji byla moc skvělá.Porod probíhal bez komplikací.Všichni se o mě i malého moc pěkně starali.I na odd.šestinedělí se o nás moc pěkně starali.Bohužel pár dní po propuštění se ale vše zmenilo.Nebylo mi moc dobře a tak jsem šla ke svojí doktorce.Ta mě vyšetřila a zdělila mi že v děloze něco zustalo, a že se to musí zrevidovat hned jsem tedy odjela do Brna na obilňák,kde mě prohlédly a daly antibiotika a injekce,v pondělí jsem šla na kontrolu,kde mi bohužel řekli že antibiotika nezabraly,a že mi to musí odstranit pod narkozou.O dva dny později jsem nastoupila do nemocnice na příjem i se svým dvou týdením miminkem.Ještě ten den provedly zákrok,a druhý den mě pustili domů.Vše je nyní vpořádku.Porodnice Obilní trh můžu doporučit,byla jsem tam maximálně spokojená.Je tam tým opravdu profesionálních lekařů.
Předchozí