| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Klaudiánova nemocnice

Milé dámy, musím říct, že já v MB spokojena nebyla. Některé sestry byly otřesné a to jsem zažila ledacos. Možná že je to tím, že jako zdravotník pohlížím na jejich práci jinak, ale je to tak. Stále se nadává na LDNky jak nemají pacienti zvonky k přivolání sestry, ale já ho noc po císaři taky neměla. Jak bych přivolala sestru, kdybych ji potřebovala si nedovedu představit. Chování některých sester bylo děsné, že jsem byla ráda že je vidím ,,jen" při vizitě nebo při lécích. Také mi vadilo, že se sestry nemají jednotné postupy. Jedna řekne-ještě nesmíte vstát, vstanete až ráno, druhá za 5 minut řekne- musíte vstát... a pak se dozvíte, že po spinální anestezii můžete vstát až za 24 hodin...
Musím ale poznamenat, že některé sestřičky byly velmi příjemné, ale ty děsné jim kazí pověst. To samé je i o dětských sestrách. Informování o kojení prostřednictvím brožury na stole a jedna kontrola přiložení k prsu je velmi málo. A dovolit si přečíst záznam o novorozenci na postýlce a zeptat se na podrobnosti sestry je podle jejího výrazu téměř trestuhodné.
Mám pocit, že první dobrý dojem při prohlídce porodního sálu velmi zkreslil mé představy o této porodnici. Když potom člověk vše zažije na vlastní kůži tak se to nedá srovnat.
Myslím,že pokud se nezlepší chování sester,bude celkový dojem spíš horší než lepši.

PS: květiny se nosit nesmí a vezměte si vše pro miminko-oblečky,plenky,kosmetiku,zavinovačku atd. Dostanete pouze 4 pleny jednorázové a 4 bavlněné a pokud znečistíte zavinovačku vyslechnete si komentář o nedostatku prádla a že se musíte snažit zavinovačku neznečistit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.