| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

SASENKO, já rodila u Milošu v r.2006 a vloni v listopadu. Řekla bych ti to asi tak, jednej hlavně podle sebe, kde se ti na první dojem nejvíce líbilo.
Když budeš mít dobrej porod,tak se ti bude líbit snad všude. Když budeš mít komplikovanej,tak tu porodnici budeš zatracovat.
Já měla první porod poměrně blbej -24h silné křížové bolesti,ale sami mi nabídli epidurál a dali 2x, bohužel ale v mém případě nezabral,tak jsem si to vyžrala do konce. PA byla skvělá, hodně psychicky pomáhala. Manža tam byl celou dobu. ALe jelikož byl porod moc dlouhej, po porodu nešla placenta,tak následná kyretáž,tak na to vzpomínám velmi špatně až mě to mrzí. Musím ale pochválit novorozeneckém, hned mi nabídli, abych si odpočinula a vzali si malého i na pár nocí (tohle snad ani Bohunice a Obilnák nedělají, nemají prostě čas). Na šestinedělí také super, až na jednu "ráznější" sestru všichni ok. Ale nakonec ta ráznější mi jednou velice pomohla,takže jí taky velké dík.
Po onom porodu jsem se zařekla,že přístě tam nevlezu a jen Bohunice. Takže jsem v druhém těhu chodila tam, jenže jsem měla rozvolněnou stydkou sponu a tam se k tomu stavěli laxně. Moje dr doporučila Miloše a tam na to přihlédli. Takže jak vzpomínám na první porod tam špatně, tak podruhé to bylo naoplátku super. Sice porod ukončem císařem,ale ok. Manža tam byl celou dobu a i to viděl~m~
Na druhý pobyt v této porodnici už vzpomínám hezky.
A hlavně co nejvíce oceňuji, že se k miminkům fakt pěkně chovají. Někde jinde bych asi měla strach ho jim svěřit....třeba jak jsem při prohlídce viděla,že na ně s prominutím kašlali a ty miminka jak plakali ~;((
Obilnák nevím, tam jsem byla navštívit kamarádku a co mě zarazilo,tak na chodbě pro návštěvy pár lavic,takže si většinou jen sedla maminka, návštěva si to odstála a časově jsou tam návštěvy taky blbě. To u Milošů byl manža 4hodiny denně a vyhověli mu i v jiný čas.
Tak jsem se tu rozepsala, kdyby jsi chtěla ještě něco vědět,tak piš na můj mail přes nick.
Hodně zdaru při výběru ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.