| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice

Ivory, děkuji za podporu! Vyšetřování stále probíhá, je to zdlouhavé, ale síly mám ještě dost! V dnešní době by se přece takové věci dít neměly! Ano, je to možné, pokud těhotenství provází závažné komplikace, nebo je miminko nedonošené. Ale já jsem připomínám: měla porod v termínu, chlapeček donošený, podle všeho životaschopný, já také v pořádku, ale: při porodu mi umře! To je podle nich v pořádku! 4 roky žiji s otazníkama, protože dodnes nevím, proč se to stalo. Jsem touto neuvěřitelnou událostí po psychické stránce poznamenána na celý život, ale to pro nikoho nic neznamená. Pro ně jsem jen naivní, mladá holka, která si hold v době porodu nechala líbit vše... Připomínám, že absolutně nejsem typ, který by byl i v těch největších bolestech protivný vůči personálu. Ale to byla asi chyba... Hold se porodní asistentka a pan doktor špatně vyspali! A taky pravda... Bohužel v porodnici nemám žadné známé, tudíž to byl naprosto bezprotekční porod. Ale k čemu protekce? V každé porodnici by měl být přeci stejný postup, bez ohledu na to, jestli jsem žebrák, nebo milionář, nebo se pletu? A takže otázek je spousta... A já udělám vše pro to, abych dostala odpovědi! A vlastně jak že mi mé trápení při porodu komentovala jistá mladá porodní asistentka: ,,Vy jste chtěla být těhotná, musela jste vědět, do čeho jdete!" Protože ona každá prvorodička určitě dopředu ví, co jí čeká a určitě každá prvorodička v prvé řadě myslí na to, že jí miminko z ničeho nic umře. Protože jak ještě říkal jeden doktor: nedá se nic dělat, ale ono se to stává. Né náhodou si lékaři v Plzeňské FN Lochotín ( Kde jsem mimichodem zdárně odrodila vloni krásnou holčičku a byl to nádherný porod, na který budu vzpomínat celý život a na ten úžasný personál"),po vyslyšení mé zkušenosti s touto porodnicí,klepali na čelo

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.