Uvodem bych chtěla říct, že každý máme na něčem cosi negativního i pozitivního, jde pouze o to jak moc jsme náročné. Povím Vám 2 různé zkušenosti. První dceru jsem rodila v Klaudiánce, bylo to sekcí a mě se narodila krásná holčička 54 cm a 5,050 kg. Přístup doktora který mě rodil byl úžasný a na sestřičky na novorozeneckém si také nemůžu stěžovat,ale faktem je , že pokud si neřeknete tak si vás nikdo nevšimne. Když jsem po odchodu z porodnice z propouštěcích papírů zjistila,že mi dceru při porodu přidusili a museli jí dávat masáž srdce a kyslík, ve mě zněla pouze jedna jediná otázka PROČ MI TO NIKDO NEŘEKL, PROČ SE TO MUSÍM DOZVÍDAT ZE ZAPEČETĚNÉ ZPRÁVY????? Horší dojem jsem měla z rizikového oddělení kde jsem týden ležela kuli přenášení. Při jednom vyšetření doktorem jsem prožila ty největší muka. Dodnes vidím jak neprofesionálním způsobem se ve mě ve 42 týdnu těhotenství doktor štourá, dodnes vidím tu bledou sestřičku vedle mě co mě držela při vyšetření za ruku a div neomdlela. Povím vám tak neskutečnou bolest jsem nezažila, díky bohu nevím jméno doktora, protože bych si na něj stěžovala. Před 2,5 měsíci jsem rodila znova, protože už nebyslím v MB tak jsem rodila v Neratovicích. To bylo snad ještě horší, byl to zase císař a já si tam prožila, zánět moč.měchýře a ledvin, pohmožděná žebra po porodu a také prasklý steh, při vyndávání.......když tohle vše pominu, tak sestřičky jak gynekologie tak novorozenci, byly úžasné. Po tomto všem Vám povím, díky bohu že třetí dítě už neplánuji, asi bych si porodnici nevybrala. Petra
Předchozí