s poplatkama souhlasím když jsou na místě ale rozčilujou mne lékaři když si je vyberou za napsání receptu.staroušci to takhle platili rok až jsem tam náhodou přišla pro rcp já a milý pan doktor narazil.
mimochodem když vidím kolik doplácejí za léky -jsou dva-celkem dají za doplatky plus poplatek za položku kolem 3 tisíců korun měsíčne tak se mi chce brečet.takže pro důchodce i když je to skupina která nejvíc navštevuje mudry bych to zrušila-pač limit který je daný je směšný.jsem zdrav.sestra a všechny léky co berou brát musí.nemůžou brát jiné v kategorii za které není doplatek takže vydělávaní na lidech co jim táhne na devadesát je hnus.a ty se do limitu nepočítají.takže i když mám dvojčata si myslím že by je měli zrušit u starých lidí a nechat dětem-pač ty deti mají rodiče co když si dítě pořizují musejí s náklady počítat.asi tenhle názor nebude populární ale myslím si to.
k těm 60 korunám za pobyt v nemocnici-celkem s tím souhlasím ale já jsem za poslední rok byla hospitalizována 3 a kromě chleba,housky jsem tam nejedla nic pač to je hnus.a mm mi nosil jídlo denne,takže kdyby se ty blafy jíst dali tak proti poplatkům nic nemám ale takhle jsem teda byla naštvaná až moc.a to nejsem žádná frfňa ale to čemu říkají jídlo bych nedala ani psovi.