Ahoj ahoj... Díky za Vaše skúsenosti... Chystam sa rodit do RK nějak koncem února nebo začátkem března... Začátkem léta jsem byla hospitalizovaná na gynekolog. oddělení pro malé krvácení, ale po 3 dnech jsem se ptala domů, bylo to už v pohodě.. Ale aspoň jsem spoznala sestričky i doktory.. A musím říct, že jsem taky byla spokojena s jejich přístupem.. Byla jsem už dvakrát na ultrazvuku a vždy mě vyšetřoval primář Šándor - nemám s ním problém, právě naopak. I Dr. Voráček byl v pohodě při vyšetřování ještě při mé hospitalizaci. A o sestřičkách ani nemluvím, taky byli bezva. Tak snad to bude v pohode i na porodnickém oddělení. A jsem celkem nepochopila, jak to myslela jedna kolegyně s dolním příspěvkem, že je tam znát pevná ruka primáře Šándora a převaha slovenských doktorů. Pokud vím, tak Slovenka je tam jenom Dr. Palenčárová a primář Šándor (i když ten je asi spíš maďarské národnosti podle jména)... Ostatní jsou tam Češi.. aspoň podle mé zkušenosti. A nemám s tím problém, právě naopak - když jsem i já Slovenka žijíci jenom 2 roky v ČR v RK, tak jsem to jenom uvítala
že i v nemocnici jse najde kousek z mé rodné vlasti
Tak ať jse daří všem mamčám a ať máme jenom dobré zkušenosti z porodu, vždyť je to jedna z nejpřirozenějších věcí od počátku stvoření