| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Teplice o.z., Krajská zdravotní, a.s.

Ahoj,
v Teplicích jsem rodila v květnu 2010 a to své první a zatím jediné děťátko.
Věděla jsem, že teplická nemocnice nemá nejlepší pověst, přesto jsem se rozhodla rodit tam. Tady je mé hodocení:
Některé sestry a porodní asistentky super. Mé speciální poděkování patří mladé asistentce Lucii (snad se nepletu, příjmění bohužel nevím), se kterou jsem nakonec nerodila, ale byla skvělá, milá, empatická, zkrátka prototip porodní asistentky jak má být. Rodila mě jiná mladá por. asistentka, taky v pohodě, za přítomnosti lékaře, který byl moc fajn, pořád vtipkoval~y~ a navíc byl i fešák~s~~:-D.Jmého si nepamatuji, ale mám takový pocit, že jen zaskakoval z Ústí. Rodila jsem dlouho, takže kolem mě bylo hodně ruchu a lidí a všichni mi moc pomáhali.
Z čeho jsem byla trochu rozčarovaná, bylo, že manžela mi nechali zavolat až těsně před "tlačením", takže celou dobu jsem byla v bolestech sama.
Po porodu jsem se měla jít osprchovat, manžel už zase musel pryč, čekal na chodbě a mně se udělalo ve sprše mdlo, jentaktak že jsem neomdlela. Byla jsem tam asi půl hodiny, vyčerpaná, nohy mě málem neunesly a nikdo se nescháněl, nikdo nepřišel.
Měla jsem nadstandart, malý ale útulný pokojíček, bohužel úplně na konci
chodby, dááááleko od sesterny. Občas se k nám přišla sestra podívat, ale myslím že častější návštěvy by neuškodily.
Dětské sestry byly fajn, jedna měla na můj vkus trochu nevhodné poznámky typu, že malá je tmavá a jestli tatínek není Arab. Hmmm, tohle by asi říkat neměla.
Zažila jsem si i štiplavou otázku mladé paní doktorky - která musela při vizitě počkat až plačící malou, kterou jsem se snažila uchlácholit, položím. Celkem nehezky se zeptala jestli jako nemám mílko, že mi tak řve...
Na druhou stranu musím poděkovat sestřičce "přes kojení" která byla opravdu laskavá a trpělivá a hezky mi všechno ukázala. Milá paní Voháňková.
Kdybych to měla shrnout, teplická porodnice není špatná, personál fajn, ikdyž ne 100%. Jsou to ale lidi, ne stroje, takže chápu, že někdy se nějaká chmura vloudí. (Ale neměla by~;))
Jestli si tuto porodnici vyberu až budu čekat mé druhé mimi, nevím. Uvidíme.
Přeju všem nastávajícím maminkám šťastné rozhodování.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.