Musím říct, že až na jednu sestřičku, která při porodu byla totálně nepříjemná, tak velice vstřícné chování ostatního personálu, hlavně mladá paní doktorka, která měla se mnou trpělivost a nervy
, když mě přijímali v pátek krátce před půlnocí, tak mě hned vzali na monitory, kde jsem měla slabší kontrakce, ale potom když už jsem byla na pokoji, tak jsem tam byla s čerstvou maminkou, což se mi moc nezamlouvá, chudák spolubydlící se kvůli mě v tu noc nevyspala, jelikož jsem lítala furt za sestřičkama, ale v sobotu v 6:47 hod.ráno se mi narodil krásnej, zdravej chlapeček. Jedna sestřička (taková starší, šedivé, krátké a kudrnaté vlasy) mi skočila na břicho, a já zařvala a ona mi vynadala, že nemám řvát, že kvůli mě nebude nosit implantáty.. To mě jako docela dostalo, jinak na oddělení velice příjemný a ochotný personál. I když jsem měla doma připravený porodní plán a nevzala jsem si ho s sebou, i tak jsem při porodu vyřvcávala stále "já chci epidurál" a i když mi řekla sestra, že už mi ho nedá, že je na to pozdě, tak když jsem se potom bavila se spolubydlící, tak jsem měla vlastně štěstí, že mi nedaly klystýr. Takže já se vyhla klystýru a epidurálu, já měla čistě přírodní porod. Bylo mi řečeno, že takovýhle porod jako jsem měla já už dlouho neměli...